Widok
Kojec Motherhood!!!!!! Pokochasz go od pierwszego uzycia!!! Jest po prostu wspanialy!!! Uzywalam go od 5 miesiaca ciazy-ulatwial spanie z duuuzym brzuchem, a od powrotu ze szpitala sluzy nam do "cycania".Karmie juz ponad 9 miesiecy-synek ma ponad 70 cm i nadal jest nam wygodnie.
Mialam fasolke ale uzylam jej tylko kilka razy tuz po porodzie-porazka.Oddalam ja i nie zmartwie sie,jak mi jej nie zwroca.
Za to bez kojca nie wyobrazam sobie karmienia-jak jestem poza domem i nie mam go ze soba karmienie jest malo komfortowe dla mnie i dla dziecka.
Co prawda jest juz "zfatygowany" tzn.mniej "jedrny" i poszewka przy szwach sie przetarla,ale jest wart swojej ceny i po odstawieniu malego wyrzuce go,bo na kolejna ciaze kupie nowy.
Kupilam taki tez siostrze na urodziny gdy byla w ciazy-teraz karmi i tez go uwielbia.
Polecam zakup w Akpolu. W grudniu kosztowal u nich 105 zl -tanszego nie bylo w zadnym sklepie internetowym, a jak masz (lub bedziesz miala) karte rabatowa,to jest to na prawde korzystne. Poza tym maja duzy wybow wzorow poszewek ;)
Mialam fasolke ale uzylam jej tylko kilka razy tuz po porodzie-porazka.Oddalam ja i nie zmartwie sie,jak mi jej nie zwroca.
Za to bez kojca nie wyobrazam sobie karmienia-jak jestem poza domem i nie mam go ze soba karmienie jest malo komfortowe dla mnie i dla dziecka.
Co prawda jest juz "zfatygowany" tzn.mniej "jedrny" i poszewka przy szwach sie przetarla,ale jest wart swojej ceny i po odstawieniu malego wyrzuce go,bo na kolejna ciaze kupie nowy.
Kupilam taki tez siostrze na urodziny gdy byla w ciazy-teraz karmi i tez go uwielbia.
Polecam zakup w Akpolu. W grudniu kosztowal u nich 105 zl -tanszego nie bylo w zadnym sklepie internetowym, a jak masz (lub bedziesz miala) karte rabatowa,to jest to na prawde korzystne. Poza tym maja duzy wybow wzorow poszewek ;)
Ja sie skusilam na kojec motherhood i powiem szczerze jak dla mnie jest kompletnie niepraktyczny. Jest wielki wiec musialabym z mezem spac osobno, bo chociaz mamy bardzo duze lozko (2.20 x 2.2 m), to miejsca na nas oboje + kojec jest niewiele. Przekrecanie sie z nim w nocy na drugi bok jest koszmarem. Wydaje mi sie ze do karmienia tez bedzie za duza... No ale tego nie wiem bo nie probowalam. Jesli chodzi o spanie z brzuchem, to ja mam zwyczajna poduszeczke "klina" z gabki i jest REWELACJA. Jest malutka, moge sie z nia przekrecac kiedy chce. Wyglada mniej wiecej tak:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Zapora na podlodze! Jak moglam zapomniec,o jeszcze jednej zalecie kojca... ja tez uzywalam jako zapory i jako podporki, kiedy maly nie siedziel jeszcze zbyt stabilnie.Teraz kiedy raczkuje,to ukladam mu "poligon" w pokoju i kojec jest swietna przeszkoda :D
A co do miejsca,ktore zajmuje w lozku...to jakos nie moge sobie wyobrazic,zeby bylo komus ciasno.Nasze lozko,co prawda jest duze bo 200 na 220 ale jakos nie odczuwalismy dyskomfortu.
Jeszcze raz polecam!
A co do miejsca,ktore zajmuje w lozku...to jakos nie moge sobie wyobrazic,zeby bylo komus ciasno.Nasze lozko,co prawda jest duze bo 200 na 220 ale jakos nie odczuwalismy dyskomfortu.
Jeszcze raz polecam!
Emiliana, laszgdynia, to jest link do mojego ogłoszenia i są zdjęcia:
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-kojec-Motherhood-t169444,1,16.html?hl=kojec#hl
Odbiór możliwy w wejherowie, wysłać też dam radę :)
kontakt marta.michalak@wp.pl
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-kojec-Motherhood-t169444,1,16.html?hl=kojec#hl
Odbiór możliwy w wejherowie, wysłać też dam radę :)
kontakt marta.michalak@wp.pl