Widok

Polećcie nianię z REDY

Kupię Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,

Mam taki mały kłopotek. Niania mojego dziecka dzisiaj zapowiedziała mi, że obecny tydzień jest ostatnim kiedy opiekuje się moją córką (niania wyjeżdża na stałe za granicę). Powiedziała mi to z zaskoczenia i jestem w pilnej potrzebie odnalezienia nowej niani.

Do rzeczy. Czy możecie polecić nianię DO DOMU dla mojej dwulatki? Mieszkam w Redzie na Osiedlu przy Młynie.

Nie oddam dziecka do żłobka ani przedszkola, bo zaraz urodzę drugie dzieciątko i chcę uniknąć zarazków od razu po przyjściu ze szpitala do domu.

Praca nawet od zaraz, albo od około października - cały etat, szczegóły do omówienia już przy bezpośredniej rozmowie.

Dla niani mamy takie wymagania: kochająca dzieci, wiek około 50 lat, ciepła, czuła i cierpliwa i potrafiąca coś upichcić dla dziecka. Córka Pierwsza jest spokojna, więc bez obaw :)

Jadąc na porodówkę marzy mi się, by mieć poczucie, że córcia pierwsza będzie w dobrych, troskliwych rękach.

Kontakt: Magda (tel. 5 0 3 565 5 5 5 )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Reda

Kameralne Tarasy (73 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

do góry