Widok

Połknięcie ciastoliny POMOCY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy komuś się przydarzyło, że dziecko najadło się ciastoliny? Na szczęście wszystko zwróciła ale ma podwyższoną temperaturę. Nie wiem co robić jechać na pogotowie czy co?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli wymiotowała i ma gorączkę to ja bym podjechała na wszelki wypadek na pogotowie.
image

www.facebook.com/MauaFotografia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja myślałam, że jak zwymiotowała i teraz śpi to już jest lepiej
może jednak ktoś się z tym spotkał?
zadzwoń chociaż zapytaj lekarza bo cholera wie co za chemia jest w tej ciastolinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ciastolina nie jest toksyczna a ja mala ja zwróciła to tylko obserwuj kurcze jak gorączka podskoczy to jedz na izbę
na szczęście temperatura spada... ale noc mam dziś bankowo nie przespaną:( obserwuję ją cały czas
Ciastolina jest z naturalnej pszenicy chyba... O iledobrze kojarze... Nie jest toksyczna ani chemiczne niebezpieczna... Daj dziecku pić wody dużo, obserwuj.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
faktycznie , poczytałam jest z mąki i wody jest i ponoć nie jest szkodliwa .Dobrze że małej lepiej.
Jeszcze przed chwilą ledwo na oczy widziała a teraz siedzi i pije herbatkę więc na prawdę jest już dobrze ale i tak będę w nocy czuwać
bo mówi, że brzuch boli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zalezy jaka to ciastolina czy orginalna czy nie? bo jak nie to tam tylko chemia jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak tam mała po ciastolinie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje dziecko NIC NIGDY NIE BRALO DO BUZI NIECCCCCCCCCCCC
tylko ciastoline - po dzis dzien - 2,5 roku

a dlatego ze nazywa sie CIASTOlina (a więc już sygnal ze coś do jedzenia) + smacznie pachnie

plasteliny młoda nie je ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Co z małą i jaka to ciastolina. Ja dzisiaj kupiłam w Biedrze Elfun i tam wyraźnie jest napisane, że w razie połknięcia natychmiast skontaktować się z lekarzem.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

do góry