Widok
Polmed Lux-med- czy ktoś się tam leczy?Proszę o opinie
Slyszalam ostatnio o ubezpieczeniu opieka zdrowotna w PZU, zeby zaoszczedzic na wizytach u lekarza i badaniach krwi, placac jedynie skladke miesieczną... Mam jednak swojego lekarza w invikcie i zastanawiam sie czy dla zmniejszenia kosztow warto zmieniac lekarza na nieznanego mi, jednak nie placic za wizyty i badania...
Czy ktos z was leczy sie mzoe u ginekologow (lub endokrynologow) w tych klinikach?? Prosze o opinie na temat tamtejszych lekarzy
Czy ktos z was leczy sie mzoe u ginekologow (lub endokrynologow) w tych klinikach?? Prosze o opinie na temat tamtejszych lekarzy
slonko, ja kiedyś tzn 2 lata temu miałam z pracy pakiet z Lux Medu i powiem Ci, że mimo szczerych chęci nie znalazłam tam dla siebie ginekologa (mówię o lux medzie w Gdańsku), moja siostra ma w tej chwili pakiet z pracy i też chodzi prywatnie, jedynie wszelkie badania typu krew, mocz, hormony itd robi tam. Wiem, że niektóre osoby sobie chwalą i ja nie twierdzę, że tam są sami kiepscy lekarze, ale mnie żaden nie przypasował, moim koleżankom z pracy też nie i wszystkie chodziłyśmy prywatnie...