Widok

Polmed Lux-med- czy ktoś się tam leczy?Proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Slyszalam ostatnio o ubezpieczeniu opieka zdrowotna w PZU, zeby zaoszczedzic na wizytach u lekarza i badaniach krwi, placac jedynie skladke miesieczną... Mam jednak swojego lekarza w invikcie i zastanawiam sie czy dla zmniejszenia kosztow warto zmieniac lekarza na nieznanego mi, jednak nie placic za wizyty i badania...
Czy ktos z was leczy sie mzoe u ginekologow (lub endokrynologow) w tych klinikach?? Prosze o opinie na temat tamtejszych lekarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
slonko, ja kiedyś tzn 2 lata temu miałam z pracy pakiet z Lux Medu i powiem Ci, że mimo szczerych chęci nie znalazłam tam dla siebie ginekologa (mówię o lux medzie w Gdańsku), moja siostra ma w tej chwili pakiet z pracy i też chodzi prywatnie, jedynie wszelkie badania typu krew, mocz, hormony itd robi tam. Wiem, że niektóre osoby sobie chwalą i ja nie twierdzę, że tam są sami kiepscy lekarze, ale mnie żaden nie przypasował, moim koleżankom z pracy też nie i wszystkie chodziłyśmy prywatnie...
czesc, ja chodze do Lux Medu do dr. Stachowiak i ja bardzo chwale.reszty lekarzy ginekolog nie znam, znam jeszcze dentystke i tez ja moge szczerze polecic :)

image
[/url]
W Lux Medzie prowadziłam ciążę i byłam zadowolona ;)

A jaki lekarz w Luxmedzie prowadzil twoją ciążę?
dr.Królikowska

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry