Widok
Drogo, a wizyta trwa bardzo krótko i nie wiadomo czy dlatego, że to są mega specjaliści, żeby w 10 minut (tyle trwała wizyta za 250 zł), czy dlatego, że są zmęczeni po dyżurach, a w korytarzu czekają kolejni pacjenci. BARDZO niemiła pani w recepcji, starsza w okularach. Trzy pacjentki przede mną się o coś musiały "wykłócać" do pani położnej/recepcjonistki ( w tym jedna zagubionych prze ww. panią wyników badań). Może kiedyś mieli do tego serce, teraz to tylko młynek do zarabiania pieniędzy i bezduszna "obsługa". Przyszłam z mężem, który pierwszy raz na monitorze miał zobaczyć dziecko, zobaczył przez 5 sekund, a p. profesor stwierdziła, że "nie będziemy słuchać serduszka" :/ Jest wielu dobrych specjalistów, za mniejszą cenę i z podejściem do pacjentów. Odradzam.
Chyba wiem o jakiej rejestratorce piszecie. Faktycznie- bardzo niuprzejma i nieprofesjonalna w kontakcie z Pacentką- widzę, że mimo to nadal tam się trzyma ( a byłam u dr Świątkowskiej w 2012r). Natomiast dr Swiatkowska bardzo na plus- wizyta ( usg polówkowe) niedługa, ale otrzymałam wszystkie niezbędne info odnośnie stanu ciąży i dalsze zalecenia co do leczenia, a o to chodzi.Mimo chamskiej rejestratorki ( dla mnie- do wymiany...)- polecam.