Widok

Pompa ciepła

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła?
Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)), jaki macie metraż użytkowy domu, jakie ściany, ocieplenie i ile płacicie miesięcznie w sezonie grzewczym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem ze sie nie oplaca .. rachunki mega duze a pompa tez kosztuje kupe kasy .. moj pracuje w pompach .. rodzina sobie zalozyla i placa duze rachunki .. gazowka albo piec lepszy o wielee !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dowiadywaliście się o ceny montażu takiej pompy ?? :P (nas na to na razie na pewno nie będzie stać, ale sama chętnie posłucham/poczytam opinii użytkowników).
A już kupiliście ;)?
My właśnie się zastanawiamy nad pompą ciepła, ale wolimy najpierw popytać użytkowników.

Nasza sąsiadka (Niemka) w domu zainstalowała sobie ogrzewanie gazowe, bo jest pewna, że to koszt ok. 50 zł miesięcznie w sezonie zimowym :D I się dziwi, że my nie chcemy gazowego, przecież to takie tanie! (jeszcze w tym domu nie mieszkają)
my za rok powiemy:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry