Widok

Pomysł na dzień matki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie jakieś oryginalny pomysły co można kupić mamusi,kwiety to już przeżytek no i te kolejki w kwiaciarniach !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zawsze kupuje kwiatki i nie uwazam tego za przezytek.a jesli nie kwiatki to jakis drobizag ktory wczesniej sama wypatrzy w sensie ze mowi np"zobacz jaki fajny....".
Ja ostatnio kupilam Mami karnet na opalanie natryskowe bo nie`moze opalac sie na słoneczku... a kwiaty mysle ze zawsze milo dostac :)
Niestety moja mama mieszka w mieście oddalonym od Trójmiasta prawie 500 km, dlatego postanowiłam wysłać jej książkę z wierszami do/ dla mamy... A teraz zastanawiam się, czy takiego czegoś nie wykonać samodzielnie, na pierwszej stronie napisać coś od siebie, a do reszty wybrać różne wiersze, sentencje, teksty piosenek, ładnie oprawić, ozdobić itp...

Na dzień ojca też mam opracowany plan ;) dla taty z racji, że też jest daleko, bo w USA, zaprojektuję specjalną koszulkę "Super taty" z przodu i z jakimś ładnym wierszem z tyłu ;)
dla mnie kwiaty nigdy nie są przeżytkiem!!!

ja Mamie zawsze kupuję kwiaty i prezent do tego, prezenty różne - kosmetyki, perfumy, książki, płyty, torebki, biżuteria, coś do domu, zależnie od danych okoliczności :)
jakoś tak na Dzień Matki często mi wychodziły perfumy i nowa torebka na lato :)
karnet do SPA albo na manikiur :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry