Widok

Pomysł na dzień matki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie jakieś oryginalny pomysły co można kupić mamusi,kwiety to już przeżytek no i te kolejki w kwiaciarniach !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupuje storczyka ;-). I chyba dla siebie od Misiuni też kupie bo je uwilebiam a dawno nowego nie miałam. niestety nie ma taty żeby mógł pomyśleć o dniu matki za Misiunie ;-)
ksiazka??? O ile lubia czytac...
a jakis taki drobiazg niedrogi ....??jakies propozycje tak na ostatnia chwile i dla mamy i dla tesciowej
Ja tam uwazam ze kwiatki nigdy nie beda przezytkiem-sama chetnie jako mamusia przyjme :)
A ja niestety w tym roku kupuje znicz...
Fajne ale kurka troche drogo wychodzi taki jak by mi się podobał ;-)
Ostatnio zrobiłam ładne zdjęcie jak jesteśmy razem. Postanowiłam je oprawić w ramkę. Nie chciałam, żeby było pospolite. Wiedziałam, że doceni mój pomysł,ale ja nie byłam do końca z niego zadowolona. Poszukałam w internecie i znalazłam http://www.mozaikowo.com.pl/
Teraz mogę jej podarować nasze zdjęcie w ciekawej formie, już nie mogę doczekać się jej reakcji.... :)
Ja się zastanawiam: worek sako albo mikrofalówka.
Ja mojej mamie i teściowej kupie książke Ewy Wachowicz "ewa gotuje"
lub "na słodko" tej samej autorki.
a my z mama jestesmy antykwiatowe :-) na Dzien Mamy zawsze mam jakis drobiazg a w tym roku kupilam Pierzge w miodzie - dla zdrowia :-)
Koncert Edyty Geppert baaaardzo udany :-))) Mam nawet płyty z jej autorgafem!
ja wysyłam mamie czekoladowy telegram:) idealny prezent dla kochanej mamy
ale macie fajowe pomysły, aczkolwiek trzeba się lubwać w tyc ręcznych robótkach, bo z tego co ja pamiętam to takie rzeczy recznie zrobione to tylko kurz zberają. Nie obraźcie się dziewcyzny że tak piszę, ale obie strony muszą lubić takie prezenty robótkowe
nie wiem czy juz bylo... półroczną prenumerate jakies lepszej gazety.
Ja, podobnie jak Renni, stawiam w tym roku na decoupage, z tym, że taki chustecznik robię sama, to świetna metoda na naprawdę piękne prezenty, łatwo można zrobić "coś z niczego" :)
Bilet do kina lub teatru - oczywiscie udac sie razem z mamą, lub wysłac oboje rodziców :)
Ja w tym roku szaleje - mama ma okrągłą rocznicę urodzin właśnie w ten wyjątkowy dzień :)
Kupiłam jej wyjątkowy pobyt w Karpaczu i żeby nie było zabieram się tam razem z nią :)
http://www.wyspazdrowia.pl/spa/pakiety_polecane/id/2686/k/dzien_mamy_w_spa
Renni super pomysł, ja akurat w tym roku kupiłam portfel bo mama chciała i kwiaty - też uważam, że nie są przeżytkiem :)
Ja zamówiłam chustecznik drewniany wykonany metodą decupage. Na allegro można wyhaczyć za 40 zł. są prześliczne.

http://allegro.pl/search.php?string=decoupage+chustecznik&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0
o ta ja moją Mamę raz na Mikołajki zaprosiłam na Raz Dwa Trzy, a na imieniny na Mumio :)
Ja mojej mamie kupiłam bilet na koncert Edyty Geppert. Oczywiście idę z nią - dla towarzystwa :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry