Widok

Pomysł na dzień matki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie jakieś oryginalny pomysły co można kupić mamusi,kwiety to już przeżytek no i te kolejki w kwiaciarniach !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnio zrobiłam ładne zdjęcie jak jesteśmy razem. Postanowiłam je oprawić w ramkę. Nie chciałam, żeby było pospolite. Wiedziałam, że doceni mój pomysł,ale ja nie byłam do końca z niego zadowolona. Poszukałam w internecie i znalazłam http://www.mozaikowo.com.pl/
Teraz mogę jej podarować nasze zdjęcie w ciekawej formie, już nie mogę doczekać się jej reakcji.... :)
Fajne ale kurka troche drogo wychodzi taki jak by mi się podobał ;-)
Ja tam uwazam ze kwiatki nigdy nie beda przezytkiem-sama chetnie jako mamusia przyjme :)
A ja niestety w tym roku kupuje znicz...
a jakis taki drobiazg niedrogi ....??jakies propozycje tak na ostatnia chwile i dla mamy i dla tesciowej
ksiazka??? O ile lubia czytac...
Ja kupuje storczyka ;-). I chyba dla siebie od Misiuni też kupie bo je uwilebiam a dawno nowego nie miałam. niestety nie ma taty żeby mógł pomyśleć o dniu matki za Misiunie ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry