Widok

Poród Swissmed 3

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy wątek. Link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/Porod-Swissmed-2-t158592,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sisi05
bardzo dobra decyzja. ja wprawdzie rodzilam w lutym tego roku w swiismedzie ale z pewnoscia nic sie nie zmienilo. a ze mam porownanie z panstwowym szpitalem bo pierwsze dziecko rodzilam właśnie w państwówce to uwierz ze swissmed to miejsce najlepsze jakie moglas wybrac sobie i dzieciątku :-) powodzenia :-)
tak mam zamiar tam rodzic i mam nadziej ze to dobra decyzja
hej
ja mam ale 3 stycznia. rodzisz w swissmedzie?
zaglada ktos tu jeszcze???
a ja sie cieszylam ze znalazlam swiezy watek na temat swissmedu!
a moze jest ktos jeszcze kto ma termin na koniec grudnia????
hej
aaa to juz wiem jak sie dodaje nowe posty:)
hej
nie wiem jak na tym forum sie dodaje nowe posty dlatego odpowiadam...
bylam dzisiaj na kwalifikacjach w swissmedzie
wszyscy bardzo mili a same kwalifikacje to wlasciwie formalnosc
mam nadzieje ze decyzja o porodzie wlasnie tam nie bedzie bledna bo do tej pory jak pomysle ile to kosztuje mam watpliwosci!
jedno co nie bylo fajne to oni chyba maja jakis remont i strasznie wiercili cos dzisiaj i tak sobie pomyslalam ze jak by tak bylo podczas porodu to chyba bym oszalala!!!
dodam jeszcze ze jestam w 37 tyg wiec termin mam na koniec grudnia... za tydzien kolejna wizyta na ktg...
hej
Bardzo bym chciała ale niestety mnie nie stać na taki luksus ;-)
,,kobietka,, bedziesz rodzic w swismedzie > bylas juz na kwlifikacjach?
Od stycznia 6tyś. Trzeba się zapisać do końca 2010 to będzie 5,5tyś.
Ja swissmed będe zawsze polecała:)
Mam jak najbardziej pozytywne wrazeniai i nie było nic do czego mogłabym się przyczepić,naprawdę !!!
5,5 tys.
Czesc dziewczyny.Jaka jest cena porodu w Gdańsku w swissmedzie?Czy która sie orientuje.Mam termin na 3stycznia.
czy ktos ma termin na grudzien i chce rodzic w swissmedzie? pozdrawiam
przyjechałam na CC po odejściu wód ok godz 21, jadąc zadzwoniłam i uprzedziłam że się zbliżam :)) i zanim operacja się zaczęła neonatolog był już na miejscu
Witam czy ktoś palnuje rodzic w swissmedzie w grudniu ??byłam dziś na kwalifikacji naprawde pozytywne wrażenie
Rodziłam tam 12 czerwca i z tego co pamietam to jak przyjeżdza kobieta do porodu to dzwonią po neonatologa. Ja urodziłam o 18 w sobotę i napewno lekarz był na miejscu. Najlepiej zadzwoń do nich i się spytaj aby mieć pewność;
Dziewczyny, które rodziły w Swissmedzie mam pytanie. Czy nie bałyście się, że nie ma tam na stałe na miejscu neonatologa gdyby po porodzie okazało się, że jest coś nie tak z dzidziusiem.

Słyszałam, że taki lekarz jest u nich, ale jak rodzisz w nocy to jest tylko na telefon, a wiadomo każda chwili się liczy w trudnych sytuacjach. Tylko tego obawiam się tam rodząc.
Hej! Ja jestem w 30tc i właśnie zastanawiam się nad wyborem sali porodowej. Skłaniam się ku Swissmedowi, bo przeraziła mnie informacja, że na Zaspie nie ma odwiedzin.
Może ktoś ma jakieś aktualne info na temat tego jak się rodzi na Wileńskiej?
Z góry dziękuję!
Nowego wątku nt swissmedu nie ma,ale możesz poczytać poprzednie jezeli coś Cię interesuje,bądź pytaj,mialam tam cc na życzenie.
dziewczyny czy jest jakieś nowe forum dotyczące ów tematu?? i ja znów z opóźnieniem do tego dojdę?? ;-) pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry