Widok
Tak, ja mam nadzieje dotrwam do 36 tyg i swiss napewno... rozmawialam z lekarzem pracujacym w wejherowie i w swiss i on mi doradzil bo w wejherowie sa ostatnio straszne tlumy a poziom podobno ten sam.. ja chce SN oczywiscie jesli sie uda ;) nie chce na zyczenie cc bo duzo sie naczytalam.. moim marzeniem jest porod domowy ale mieszkam za daleko od szpitala wiec zblizone warunki sa tylko w swiss jesli chodzi o 3miasto.
Czekamy na ostatnie wiesci mamusiek rodzacych w swiss ;)
Czekamy na ostatnie wiesci mamusiek rodzacych w swiss ;)
dziewczyny ja chodze do doktora Gosciniaka ze swissu, slyszalyscie cos o nim? ja jak do tej pory zlego slowa nie moge powiedziec, mimo ze pan doktor nie jest z tych co duzo mowia ale jak mowi to konkretnie i na temat :) :) zastanawiam sie jak to jest z obecnoscia lekarza prowadzacego przy porodzie w swissie.... to znaczy czy on bedzie obecny przy porodzie? czy bedzie to lekarz, ktory akurat bedzie mial dyzur? slyszalam, ze Wojcik jest rowniez swietnym specjalistom ale nie wiem czy warto zmieniac prowadzacego w 17 tc...
nie musi wydłużyć to już zależy od organizmu, dawki i innych czynników. ja dobrze podane to powinno być ok. jak miałam w wejherowie to mi sknocili i sie zakończyło niestety próżnociągiem w swissie podali tak jak trzeba i parte normalnie czułam i wszystko ok było. W sumie 3 godzinki na porodówce spędziłam
zgłasza się na porodówce i jak jest odpowiedni moment to przychodzi anastazjolog. Dają niby przy 4 cm, ja przyszłam z 8, ale bardzo nastawiona na to znieczulenie, więc jak mnie zaczęli przekonywać że za późno wpadłam w panikę i chyba dla świętego spokoju coś małego mi podali działało krótko ale wystarczyło żebym się uspokoiła:) także można ale trzeba naciskać. generalnie to zawsze się boją,że będą probemy z partymi, wszystko sie wydłuży więc raczej samemu trzeba prosić poprostu
Polecam dr Karasia-robil mi cc,bardzo fajny lekarz i widac,ze doswiadczony...
Acha i nie zgadzam sie,ze w swiss nie robia badan maluchom,moj Niko mial badanie słuchu,szczepienia,badanie na mukowiscydoze i na cos tam jeszcze,nie pamietam...a Pani pediatra wszystko wytlumaczyla,odnosnie przeprowadzonych badan,wagi,ciemiaczka,,glowki...
Co do dziewczyn,ktore bede mialy cc-nie bojcie sie,maja tam takie znieczulenie,ze nic nie boli,moja rana jest juz zupelnie zagojona,a blizna-malutka.....Pozdrawiwm wszystkie Mamuski
Acha i nie zgadzam sie,ze w swiss nie robia badan maluchom,moj Niko mial badanie słuchu,szczepienia,badanie na mukowiscydoze i na cos tam jeszcze,nie pamietam...a Pani pediatra wszystko wytlumaczyla,odnosnie przeprowadzonych badan,wagi,ciemiaczka,,glowki...
Co do dziewczyn,ktore bede mialy cc-nie bojcie sie,maja tam takie znieczulenie,ze nic nie boli,moja rana jest juz zupelnie zagojona,a blizna-malutka.....Pozdrawiwm wszystkie Mamuski
Cześć Ola,Mam na imię Ania i mam 30 lat
Dopiero weszłam na forum. Od niedawna mieszkam w Gdańsku i nie mam zanjomych z 3 city. Tym bardziej trudno mi wybrać lekarza prowadzącego w swissmedzie. Jestem w 5 mscu ciąży i chcę mieć cesarkę na życzenie..... Z innych stron forum poznałam nazwiska polecanych lekarzy jednak kiedy zadzwoniłam aby się zapisać do któregoś okazało się że skończyli pracę w tym szpitalu. Jeśli to nie problem dla Ciebie to proszę o odp lub kontakt ajakanna@o2.pl
Pozdrawiam i gratuluję
Dopiero weszłam na forum. Od niedawna mieszkam w Gdańsku i nie mam zanjomych z 3 city. Tym bardziej trudno mi wybrać lekarza prowadzącego w swissmedzie. Jestem w 5 mscu ciąży i chcę mieć cesarkę na życzenie..... Z innych stron forum poznałam nazwiska polecanych lekarzy jednak kiedy zadzwoniłam aby się zapisać do któregoś okazało się że skończyli pracę w tym szpitalu. Jeśli to nie problem dla Ciebie to proszę o odp lub kontakt ajakanna@o2.pl
Pozdrawiam i gratuluję
Witaj Monika...
Dziekuje za gratulacje:)
Nic sie nie martw,jak zdecydowałas sie rodzic w swiss,mozesz byc spokojna-tam jest naprawde dobra opieka.Lekarze i polozne odpowiedza na wszystkie Twoje pytania,a sam pobyt w szpitalu to jak w sanatorium,masz dzwonek i jak cos potrzebujesz dzwonisz-położna sie zjawia w ciagu minutki.
Rowniez gratuluje Malenstwa i zycze SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA MAMUSIU:)
Dziekuje za gratulacje:)
Nic sie nie martw,jak zdecydowałas sie rodzic w swiss,mozesz byc spokojna-tam jest naprawde dobra opieka.Lekarze i polozne odpowiedza na wszystkie Twoje pytania,a sam pobyt w szpitalu to jak w sanatorium,masz dzwonek i jak cos potrzebujesz dzwonisz-położna sie zjawia w ciagu minutki.
Rowniez gratuluje Malenstwa i zycze SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA MAMUSIU:)