Widok

Poród Swissmed

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny poprosze o jakieś swieze opinie dotyczace porodu, czytałam inne wątki ale są już stare... Cena za poród naturalny to 5500 :( strasznie duzo, ale może warto, w koncu za wesele placi sie o wiele wiecej, a dla mnie narodziny maleństwa są ważniejsze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczynki, tu jest raczej oblężenie. Jak przyszłam rodzić to tylko jedno miejsce wolne było. Z tego co rozmawiałam, to sporo babek po traumach związanych z pierwszymi porodami tu przychodzi, część jest też takich co mają problemy z cesarkami w innych szpitalach mimo wskazań niestety nie chcą robić. O i jest tu teraz chyba jednen wcześniaczek. Mają inkubatory jakby coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ta koleżanka w końcu jest tam położną, czy tam rodziła? Zdecyduj się :)
No i co "zbieranina "pisze Wam prawdę z pierwszej ręki bo moja koleżanka jest tam położną a jeżeli nie chcecie prawdy to czekajcie na "pieśni pochwalne".Powodzenia.
czekamy na relacje ostatnio rodzacych !
Zainspirował mnie pewien wpis powyżej i napiszę, że forum to w sumie też zbieranina, każdy może napisać co che ;P
No patrz, a ja chcę tam rodzić.
bardzo dziękujemy za opinię osoby, która coś tam podsłyszała.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba już mało kto chce tam rodzić, lekarze - zbieranina, położne - zbieranina a płacić trzeba jak za najbardziej luksusowy personel. Moja koleżanka która tam rodziła twierdzi, że nie widziała żeby jakaś salowa tam sprzątała. Za co płacić 5500 ???
dziewczyny opisujcie porody w swiss pliss.
czekamy na relacje, zadna forumka nie rodzila ostatnio w swissie?
Dziewczyny wpisujcie wrazenia
Betrisa, daj koniecznie znać. Mam abonament w LuxMedzie z zakładu pracy i zastanawiam się, czy w ogóle będzie taki abonament u nas albo możliwość dokupienia pakietu z porodem. Zawsze to chociaż trochę taniej.
mam abonament w lux medzie, a jak teraz podpisali umowę ze swissem to tam mają różne pakiety z porodem. Muszę tylko zobaczyć opcje i wybiorę jakąś. To będzie obowiązywać po 1 listopada
Betrisa a czego dotycza te zniszki?"
No ja z wywoływaniem chciałabym tez czekać jak najdłużej bo nie chce tej oksytocyny....ale boje się zeby nie namowili mnie na duzo szybszy poród...dlatego juz troche zaczynam w nich watpic....
ma być dziewczynka :) no i muszę doczekać do listopada bo lux med będzie miał jakąś umowę ze swissem to się jeszcze na jakąś zniżkę załapię może :) Na razie w poniedziałek mam się stawić to mi zrobią usg i już badania dokładniejsze co i jak przed porodem, a jutro odbieram wynik posiewu mam nadzieje,że się draństwo odczepiło. Jak nie to chcą żeby przyjechać w miarę szybciej to dają antybiotyk tylko to tak ciężko wiedzieć kiedy jechać tak w miarę szybciej. Ja z tych co raczej na ostatnią chwilę :)
czekamy na relacje
Prosze o wpisy
Czy nikt nie rodzil w swissmedzie?
Betrisa a spodziewasz sie chlopca czy dziewczynki?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry