Widok
W Wejherowie "rozwiazali" to w taki sposob, ze placi sie na jakas fundacje czy organizacje dzialajaca przy szpitalu - wiec niby nie placisz za porod rodzinny a jednak ...
A co do Wejherowa to wg mnie warto wybrac ten szpital - my rodzilismy tam i jestesmy zadowoleni - ale sali jedynki nie bralismy, wiec tu sie nie wypowiem.
Pozdrawiam
na izbie przyjec kobieta cos wspomniala ze sie placi, ale to byla rozmowa z inna pacjentka ja sie nie dowiadywalam jak to jest, ale bylam sklonna zaplacic i suma sumaru nic nie zaplacilam. choc na prodowce wyjasniano nam jak to jest ze dzieki oplatom te sale porodowe jakos wygladaja , a sale jednorodzinna chcialam ale byla zajeta wiec tez nie bralam oglnie bardzo dobre wrazenia mam z pobytu
Podkładów nie bierzcie, zajmują tylko miejsce w torbie, ja wzięłam niepotrzebnie.
Poród rodzinny jest opłacany w sekretariacie po wypisie ze szpitala, jest to kwota dowolna. Mój mąż wpłacił 150 zł (położna mówiła o 250 zł)
Do szpitala zabrać należy rzeczy do kąpieli maluszka (recznik, mydełko, kremik albo oliwkę ciuszki na zmianę)
Poród rodzinny jest opłacany w sekretariacie po wypisie ze szpitala, jest to kwota dowolna. Mój mąż wpłacił 150 zł (położna mówiła o 250 zł)
Do szpitala zabrać należy rzeczy do kąpieli maluszka (recznik, mydełko, kremik albo oliwkę ciuszki na zmianę)
dziewczyny, generalnie opłata jest dobrowolna (co łaska) i podają kwotę jaka byłaby dobrze widziana i w dodatku opłatę wnosimy przy odbiorze wypisu więc nikt nas nie odeśle do domu odmawiając porodu... i szczerze mówiąc rozumiem takie podejście bo dzięki temu porodówka wygląda całkiem porządnie i większość z was jest zadowolona z warunków.... a wiadomo że to wszystko kosztuje(z tego co wiem to aktualne opłaty z fundacji idą na remont łazienek) sama zamierzam tam rodzić w listopadzie i bardzo się cieszę że pieniądze są inwestowane w taki sposób a nie trafiają "do czyjejś kieszeni" jak to często bywa:) tak więc spójrzmy na to z innej strony - same sobie stwarzamy warunki bo na państwo wiadomo nie ma co liczyć...
witam
czy ktoś ma aktualne informacje ile kosztuje pród rodzinny, sala jedynka z łazienką oraz znieczulenie w szpitalu w wejherowie - na kazdym forum sa inne sprzeczne informacje. termin mam na poczatku grudnia i chodze do lakarze ktory nie pracuje w tym szpitalu wiec zastaniawiam sie czy nie bede traktowana przez to gorzej. Wiem ze czasu jest jeszcze duzo ale lepiej wczesniej zapytac niz pozniej zalowac. Ile wczesniej mozna zamowic taka pojedyncza sale, zeby miec pewność ze będzie wolna ???.
czy ktoś ma aktualne informacje ile kosztuje pród rodzinny, sala jedynka z łazienką oraz znieczulenie w szpitalu w wejherowie - na kazdym forum sa inne sprzeczne informacje. termin mam na poczatku grudnia i chodze do lakarze ktory nie pracuje w tym szpitalu wiec zastaniawiam sie czy nie bede traktowana przez to gorzej. Wiem ze czasu jest jeszcze duzo ale lepiej wczesniej zapytac niz pozniej zalowac. Ile wczesniej mozna zamowic taka pojedyncza sale, zeby miec pewność ze będzie wolna ???.