Widok
W Wejherowie "rozwiazali" to w taki sposob, ze placi sie na jakas fundacje czy organizacje dzialajaca przy szpitalu - wiec niby nie placisz za porod rodzinny a jednak ...
A co do Wejherowa to wg mnie warto wybrac ten szpital - my rodzilismy tam i jestesmy zadowoleni - ale sali jedynki nie bralismy, wiec tu sie nie wypowiem.
Pozdrawiam
na izbie przyjec kobieta cos wspomniala ze sie placi, ale to byla rozmowa z inna pacjentka ja sie nie dowiadywalam jak to jest, ale bylam sklonna zaplacic i suma sumaru nic nie zaplacilam. choc na prodowce wyjasniano nam jak to jest ze dzieki oplatom te sale porodowe jakos wygladaja , a sale jednorodzinna chcialam ale byla zajeta wiec tez nie bralam oglnie bardzo dobre wrazenia mam z pobytu
Podkładów nie bierzcie, zajmują tylko miejsce w torbie, ja wzięłam niepotrzebnie.
Poród rodzinny jest opłacany w sekretariacie po wypisie ze szpitala, jest to kwota dowolna. Mój mąż wpłacił 150 zł (położna mówiła o 250 zł)
Do szpitala zabrać należy rzeczy do kąpieli maluszka (recznik, mydełko, kremik albo oliwkę ciuszki na zmianę)
Poród rodzinny jest opłacany w sekretariacie po wypisie ze szpitala, jest to kwota dowolna. Mój mąż wpłacił 150 zł (położna mówiła o 250 zł)
Do szpitala zabrać należy rzeczy do kąpieli maluszka (recznik, mydełko, kremik albo oliwkę ciuszki na zmianę)