Widok

Porwania dzieci

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Słyszałyście coś o tych porwaniach?
W okolicy Pruszcza,Łęgowa i okolicznych wiosek porywają dzieci i wycinają im narządy.Na początku w to nie wierzyłam,ale już któraś osoba z kolei o tym wspomniała.Podobno porwali chłopca,wycieli mu nerkę i wszystko zrobione profesjonalnie i porzucili go na cmentarzu,chłopiec żyje.
Pytam,bo dużo znajomych o tym wspomniało,a porwania te występują w moich okolicach,nie wiem czy ludzie się nakręcają czy coś jest na rzeczy tym bardziej,że w mediach cisza.

Coraz wiecej ludzi o tym mówi w ciągu tych kilku dni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26
ja pierwsze słyszę ,nawet jesli to pogłoski to zawsze jest też ziarno prawdy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
urban legend...
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
To sciema ;) plota poszla i tyle ;) policja potwierdza ;)
http://www.pruszcz.com/artykuly/kronika-policyjna/item/5405-sila-plotki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak. Moja córka też przyszła z tą rewelacją ze szkoły. Porwali 8latka i wycięli mu narządy, ma to związek z amnestią i wypuszczaniem skazańców. Jak dla mnie kolejna legenda miejska.

Czekolada jak jesteś zaniepokojona to najpewniejszych informacji udzieli ci policja ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
@chi-chi:
Nie chce mi się wierzyć, ze to Ty.
Szczególnie, że nigdy nie pisałaś z tego adresu IP
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakbyście posłuchały specjalistów, bo byście wiedziały jak "łatwo" jest usunąć nerkę tak, by była zdolna do transplantacji i transportu...matko nie mogę takich głupot słuchać
polecam :
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/27446/legendy-miejskie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Emenems, hehe... pamiętam jak za dzieciaka krążyła legenda o czarnej wołdze:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
la bruja - nick odpowiedni do tematu :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta sama historyjka co porywanie dzieci w ikei i auchan
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ba :) wypisz, wymaluj:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ty te nerki to zjadasz na sniadanie i wrózysz z wnetrzosci :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewcia to ja:)
Emenems pierwszy raz wspomnieli o tym znajomi 3 dni temu,że znalezli dziecko w Łęgowie,wczoraj w Sobowidzu aż wrzało,a dziś byliśmy na urodzinach i tam też wszyscy o tym mówili,ci ludzie się nie znają,są z innych miejscowości a kazdy mówi prawie to samo,dlatego mnie to zainteresowało.Chłopca podobno porzucili na cmentarzu,podobno na jaw wychodzi coraz wiecej przypadków.
Dlatego pytam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
oglądałm kiedyś program gdzie wypowiadała się policja i lekarze,że w polsce takich przypadków raczej nie ma i tak samo na świecie, bardzo znikome, ze to przez media i tv roztrząsne, kazdy slyszał z trzeciej reki...a ty na prawde pomyśl, jaki dobry sprzet trzeba miec, odpowiednie warunki i specjalistów od transplantyki zeby takiego czegos dokonac...i zeby nerka nadawała się do przeszczepu...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
czekolada - wiem ze każdy się martwi o swoje dziecko, ale trzeba patrzeć realistycznie, jakby byl taki przypadek to by wrzało w tv...żeby tylko pociechom nic sie nie stało...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Głośno o tym jest w okolicach mojej miejscowości,nie w trójmieście.
Okolice
trąbek,Pruszcza tak jak wspominałam Łęgowo,wiem że ludzie potrafią sie nakręcić i wywołać psychozę,dlatego pytam.Zastanawia mnie tylko skad to się bierze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardziej martwi mnie fakt,że ludzie sami sobie takie psychozy wymyślają.
Skąd się biora takie rzeczy?Bo ktoś zaginał?Ginie tysiące ludzi z różnych małych miejscowości i rzadko słyszy sie takie podejrzenia dlatego mnie to dziwi.
to się bierze z nudów, z nudnego własnego życia, ludzie lubią takie sensacje, nakręcać się, im więcej takich strasznych historii tym lepiej...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
9.11.2012 policyjni antyterroryści zatrzymali grupę osób w białym busie,w środku była 8 latka z wyciętymi narządami.Wiem to od komendanta pruszcza bo go znam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
Mam tylko nadzieję,że to plotki.Chore wyobraźnie i nakręcanie ludzi.
Choć dziś słyszłam też że w Sobowidzu był aperl w szkole i przestrzegali dzieci by same nie chodziły po dworze.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry