Widok

Porwania dzieci

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Słyszałyście coś o tych porwaniach?
W okolicy Pruszcza,Łęgowa i okolicznych wiosek porywają dzieci i wycinają im narządy.Na początku w to nie wierzyłam,ale już któraś osoba z kolei o tym wspomniała.Podobno porwali chłopca,wycieli mu nerkę i wszystko zrobione profesjonalnie i porzucili go na cmentarzu,chłopiec żyje.
Pytam,bo dużo znajomych o tym wspomniało,a porwania te występują w moich okolicach,nie wiem czy ludzie się nakręcają czy coś jest na rzeczy tym bardziej,że w mediach cisza.

Coraz wiecej ludzi o tym mówi w ciągu tych kilku dni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26
ja pierwsze słyszę ,nawet jesli to pogłoski to zawsze jest też ziarno prawdy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
urban legend...
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
To sciema ;) plota poszla i tyle ;) policja potwierdza ;)
http://www.pruszcz.com/artykuly/kronika-policyjna/item/5405-sila-plotki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak. Moja córka też przyszła z tą rewelacją ze szkoły. Porwali 8latka i wycięli mu narządy, ma to związek z amnestią i wypuszczaniem skazańców. Jak dla mnie kolejna legenda miejska.

Czekolada jak jesteś zaniepokojona to najpewniejszych informacji udzieli ci policja ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
@chi-chi:
Nie chce mi się wierzyć, ze to Ty.
Szczególnie, że nigdy nie pisałaś z tego adresu IP
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakbyście posłuchały specjalistów, bo byście wiedziały jak "łatwo" jest usunąć nerkę tak, by była zdolna do transplantacji i transportu...matko nie mogę takich głupot słuchać
polecam :
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/27446/legendy-miejskie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Emenems, hehe... pamiętam jak za dzieciaka krążyła legenda o czarnej wołdze:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
la bruja - nick odpowiedni do tematu :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta sama historyjka co porywanie dzieci w ikei i auchan
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ba :) wypisz, wymaluj:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ty te nerki to zjadasz na sniadanie i wrózysz z wnetrzosci :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewcia to ja:)
Emenems pierwszy raz wspomnieli o tym znajomi 3 dni temu,że znalezli dziecko w Łęgowie,wczoraj w Sobowidzu aż wrzało,a dziś byliśmy na urodzinach i tam też wszyscy o tym mówili,ci ludzie się nie znają,są z innych miejscowości a kazdy mówi prawie to samo,dlatego mnie to zainteresowało.Chłopca podobno porzucili na cmentarzu,podobno na jaw wychodzi coraz wiecej przypadków.
Dlatego pytam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
oglądałm kiedyś program gdzie wypowiadała się policja i lekarze,że w polsce takich przypadków raczej nie ma i tak samo na świecie, bardzo znikome, ze to przez media i tv roztrząsne, kazdy slyszał z trzeciej reki...a ty na prawde pomyśl, jaki dobry sprzet trzeba miec, odpowiednie warunki i specjalistów od transplantyki zeby takiego czegos dokonac...i zeby nerka nadawała się do przeszczepu...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
czekolada - wiem ze każdy się martwi o swoje dziecko, ale trzeba patrzeć realistycznie, jakby byl taki przypadek to by wrzało w tv...żeby tylko pociechom nic sie nie stało...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Głośno o tym jest w okolicach mojej miejscowości,nie w trójmieście.
Okolice
trąbek,Pruszcza tak jak wspominałam Łęgowo,wiem że ludzie potrafią sie nakręcić i wywołać psychozę,dlatego pytam.Zastanawia mnie tylko skad to się bierze?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardziej martwi mnie fakt,że ludzie sami sobie takie psychozy wymyślają.
Skąd się biora takie rzeczy?Bo ktoś zaginał?Ginie tysiące ludzi z różnych małych miejscowości i rzadko słyszy sie takie podejrzenia dlatego mnie to dziwi.
to się bierze z nudów, z nudnego własnego życia, ludzie lubią takie sensacje, nakręcać się, im więcej takich strasznych historii tym lepiej...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
9.11.2012 policyjni antyterroryści zatrzymali grupę osób w białym busie,w środku była 8 latka z wyciętymi narządami.Wiem to od komendanta pruszcza bo go znam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
Mam tylko nadzieję,że to plotki.Chore wyobraźnie i nakręcanie ludzi.
Choć dziś słyszłam też że w Sobowidzu był aperl w szkole i przestrzegali dzieci by same nie chodziły po dworze.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry