Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wizer
2019-09-05 10:12:48
Długo się zbierałem do kupna, bo miałem sporo wątpliwości. 3 miesiące minęły, moja opinia: brałem po 2 tabletki dziennie dzień w dzień, erekcja,stosunki dłuższe na grubości przybyło jakieś 0,5 cm, długość 1,5 cm więc tabletki działają .
No dobra ale pytanie jakie brałeś bo jest tego wiele i wiele tabletek się reklamuje ale pytanie które sa skuteczne...

Brałem tabletki penilarge. Kierowałem się po prostu opiniami, te miały najwięcej dobrych, tak więc postanowiłem sobie zamówić. Ponoć bardzo ważne jest regularne przyjmowanie bo jedynie wtedy jest efekt, sam starałem się brać bardzo regularnie.

A czy to nie jest tak, ze z czasem członek wraca do poprzedniej wielkości jak sie przestaje je brać?

Brałem to pod uwagę, jednak na szczęśćie czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałem.Jak na razie bo tak jak pisze brałem tabletki 3 miesiące temu.

Odpuśćcie tabletki i nie trujcie się - lepiej iść od razu do specjalisty np. Bona Dea Kraków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja w 2 miesiące wydłużyłem już wacka o 3cm w stanie spoczynku jest też wyraźnie grubszy dzięki dwóm preparatom - tabletki Maxorman z USA oraz wspomagająco Azjatycką maścią Tiger King XXL. Maxormana możecie tez kupić w Polsce, maść tylko na ebay.com miałem wysyłkę
z Pakistanu. Naprawdę widać różnice myślę że to głównie dzieki tym tabletkom ale ta maść też swoje zrobiła. Nie kupujcie innych preparatów szkoda kasy ja zanim trafiłem na te dwa działajace wydałem na inne chyba z 600zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeśli chodzi o tabletki to najlepsze jakie możesz kupić w Polsce teraz to Maxorman. Jak szukasz czegoś mocniejszego poszukaj czegoś w USA

Zamiast kwasu polecam własną tkankę tłuszczową !!! Efekty znakomite ! https://klinikaotco.pl/oferta/pogrubienie-penisa-wlasnym-tluszczem/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

U mnie zabieg powiększenia penisa wyszedł super. Nawet nie spodzieałem się tak dobrego efektu. Mam teraz grubszego i dłuższego. Podczas zabiegu nie było równiez żadnych komplikacji. Polecam dr Smoleńskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zdaniem o ile wszystko jest w granicach rozsądku to dlaczego nie? Ostatnio też rozmawialiśmy ze znajomymi o lek. med. Witoldzie Smoleńskim, który w bona dea kraków wykonuje zabieg jakim jest powiększanie penisa.
Swoją drogą jeżeli kobiety powiększają piersi i nikt nie ma o to pretensji to faceci też mogą powiększać penisy bez większego tabu, prawda?
Co o tym sądzicie?

właśnie miałem się zdecydować na ten kwas hialuronowy ale trafiłem właśnie na tym forum na te tabletki maxorman z ameryki i pomogły na tyle żeby normalnie nie wstydzić się wyciągać członka przed kobietą lub pod prysznicem w aquaparku działaja jak na tabletki to super bez bólu i powikłań dziękuję szwagier

Hej.

Ja korzystałem z produktu EROS, tego prawdziwego a nie jednego z wielu podrób na rynku.
Początkowo byłem sceptyczny, ale spróbowałem bo wiadomo że człowiek chce się ratować.
Mój penis urósł o 5cm w długości, ale jego objętość także się zwiększyła. Co jeszcze zaskakujące moja potencja zwiększyła się na tyle że 6 krotny stosunek jednego dnia nie sprawiał mi problemu. Skóra mojego penisa od tego żelu stała się też bardziej elastyczna, dzięki czemu nie ma żadnego uczucia tarcia podczas stosunku i po nim nie występują żadne podrażnienia.

Ja zamawiałem z tego linku --> worldbestmedicine.com/l/eros

Polecam każdemu którzy już próbowali wszystkiego, a także tym co dopiero chcą spróbować. Serio pomaga, jest warty swojej ceny.

Ja powiększyłem sobie z 12cm do 16cm przez 2 tygodnie, moja dziewczyna coś podejrzewa bo troszkę sie wydłużył ale nic nie mówi, jak sie z nią kocham widzę różnice bardzo sie podnieca i ja tez przez co seks jest lepszy i nie wstydzę sie już chodzić nago,,,niby powiekszarka ale skuteczna troche droga ale warta ceny zobaczcie co ja kupiłem http://bebjo.pl/penis
a tak apropo wziołem sobie zestaw ze sztuczną cipką i gdy moją kobiete boli głowa to wale w sztuczna cipkę mega efekt polecam
Sam zdecydowałem się na powiekszenie penilarge Kupowałem bez przekonania przyznam ale postanowiłem przetestować taką nieinwazyjną metode. Po prostu pomysłałem sobie,ze jak to nie pomoże to pozostaną zawsze inne sposoby a przynajmniej będę wiedział,ze nie działa i tyle. NO i zaskoczyło mnie to pozytywnie W pierwszym mesiącu powiekszania penilarge efektów brak. Za to w połowie drugieog miesiaca zauwazyłem,że nie dość,że erekcje są wieksze oraz mocniejsze to jeszcze penis jst wiekszy w czasie erekcji ( w spoczynku był taki sam). W trzecim miesiącu wielkość w spoczynku się powiekszyła
Cieszę się,ze nie zrezygnowałem z brania tabletek w pierwszym miesiącu bo coś takiego juz chodziło mi po głowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Słuchaj a stosowałeś same tabletki Penilarge czy może jeszcze miałeś żel z serii? Bo zastanawiałem się czy sobie nie kupić ale cały komplet dość sporo kosztuje.
Z tego co czytałem wczesniej to sam żel nie ma takiego powiekszającego działania jak tabletki. To tabletki powiekszają ale żel jest wspomaający. Sam dostałem dodatkowo w gratisie do zamówienia zestawu Jak kupisz sobie cała kurację to powinni Ci coś takiego dać. Ogólnie zel jest na zapobieganie rozstępom, które mogą się pojawic jak powiekszasz penisa. U mnie żadnych rozstępów na szczęście nie było.

Lepszy mały i radosny, niż duży i smutny ;-P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli macie jakieś wątpliwości odnośnie tabletek penilarge, to więcej informacji na ich temat znajdziecie poniżej: https://www.biotrendy.pl/produkt/penilarge-tabletki-na-powiekszanie-penisa/ Mam nadzieje, że przyda sie wam link :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

te są dobre brałem
Jeśli chodzi o możliwość pogrubiania penisa to polecam metodę z zastosowaniem lipotransferu - przeszczepu własnego tłuszczu! Efekt jest natychmiastowy i utrzymuje się długo , można go powtarzać a w sumie jedynym przeciwwskazaniem jest brak miejsca skąd można pobrać tłuszcz . No i tracimy na stałe tkankę tłuszczowa z miejsca pobrania! Efekty można zobaczyć np. na stronie http://www.lipomedic.pl

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry