Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Penilarge to środek ogólnodostępny?
Penilarge nie daje efektów ubocznych. Nawet jest sporo opracowań i dyskusji na jego temat w sieci.
Nie należy do najtańszych, bo opakowanie 30 tabletek to przedział cenowy około 150 do 200 zł.
Ale z tego co wiem, to wysoka cena jest spowodowana tym, że zanim został dopuszczony do sprzedaży, to musiał przejść sporo testów.
Kuracja trwa 3 miesiace i w tym okresie przyrost długości dochodzi do 3-5cm.
Jeśli nie masz zarostu w wieku 19 lat to nie licz na to,że będziesz miał zarost jak bedziesz miał 30 lat. Trochę może Ci tu i ówdzie podrosnąć jednak nie będzie to pewnie wiele. Co do powiekszenia penisa to masz szansę na toże penis wzrośnie. Na pewno jednak naturalnie nie porośnie kilka centymetrów. Zgadzam się z kolegą powyżej. Albo zaakceptuj stan rzeczy. Albo sprobuj powiekszyć penisa za pomocą wspomnianego penilarge ( najlepiej jest zaopatrzyć się w tabletki z zelem)
O matko nie proponuj dziewczynie operacji. Sama kiedyś widziałam jakis filmik jak to wygląda i bleee... Nie chciałabym nigdy aby mój facet się na to zdecydował.Jeszcze by sobie uszkodzil narząd i nie byłby w stanie nigdy tego ze mną robić :D Penilarge jest dobre. Moj brał. i penis się powiększył .

Swoją drogą to nie wiem czemu faceci mają takiego świra na punkcie wielkości. Wiekszego niż my na punkcie cycek.
Aby Cię uświadomić powiem, że są dwa w miarę skuteczne sposoby na powiększenie penisa.
Pierwszy to przy pomocy zabiegu wykonywanego przez chirurga plastycznego bądź urologa. Ostrzykuje się penisa specjalną substancją. Przez co zyskuje dodatkowych kilka cm. Jest drogie, bo kosztuje około 5 tys zł.
Drugi sposób to tabletki które powodują szybszy rozrost komórek w ciałach jamistych. Takie środki jak chociażby Pnilarge. Możesz poczytać sobie o nich w sieci, masz tam dużo informacji na ten temat.
U nas w sprawach łóżkowych generalnie jest okey, tylko mój facet ma jakieś tam kompleksy na punkcie wielkości swojej męskości. Uważa, że powinien być większy. Osobiście uważam, że mógłby być trochę większy, ale bez przesady - można przecież nadrobić techniką. Oczywiście zapewniam go, że wszystko jest okey.
To w koncu co proponuejsz? O penilarge słyszałem, ale o penis complete jeszcze nie.
Zwiększają erekcje i sprawiają, ze więcej krwi napływa do penisa. Powiększają się ciała jamiste.I potem powiększają się na stałe. Tak wiec o ile penis w spoczynku może być takiej samej wielkości jak przed powiększeniem penisa to erekcja jest większa. Potem nawet po zakończeniu kuracji erekcje są większe niż wcześniej i dlatego penis jak stoi to jest automatycznie większy. Tylko tak jak pisałem muszą być to dobre tabletki. Takie jak penilarge czy penis complete. I trzeba brać je regularnie przez dłuższy czas. Co najmniej przez 2-3 miesiące.
Na czym polega konkretnie powiększenie tabletkami? Tak ogólnie?
Zależy jaka powiększasz. Kwas hialuronowy może i daje natychmiastowe efekty, które są teoretycznie lepsze od działania tabletek jednak powiększenia nie jest na zawsze Jest to substancja występująca naturalnie w organizmie tak wiec wszystko się wchłania. Jednak jeśli chodzi o tabletki to powiekszęnie jest stałe.
Ale takie powiększenie nie jest chyba na stałe? Bo autor pyta się z tego co widzę o powiększenie na stałe.

Czytałem artykuł https://medsense.pl/tabletki-na-powiekszenie-penisa/ i tam wspominają o skuteczności w takich kwestiach, ale chcę się upewnić dlatego pytam. Dzięki!

Mi pomógł ten Maxorman gdy miałem problem z członkiem po koksach na siłce. Po tych pigułach członek wrócił do normy i nawet powiększył się. Polecam zdecydowanie

ten Maxorman o którym ktoś wspomniał wcześniej nieźle daje w człona polecam testowałem na sobie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dowody? Jakie niby? Mam Ci wysłac zdjęcie swojego? Chyba sobie zartujesz. Nie ma zdjęć bo mało kto chce sie czymś takim chwalić. jak nie wierzysz to nikt Cie do tego nie zmusza. Sam napisałem swoją opinię, moim zdaniem działa i tyle.
Nie wiem, wydaje mi się jednak, że raczej nie. Powiększanie tabletkami ma za zadanie powiększyć ciała jamiste i sprawić, ze w trakcie erekcji będą się napełniały większą ilością krwi. Powiekszenie ciał jamistych ma swoje ograniczenie i da się je powiekszyć do pewnego poziomu. Mi jednak powiekszenie takie jak dostałem odpowiada, trochę się bałem, ze członke po kilku miesiącach od kuracji zacznie wracać do poprzedniego rozmiaru, jednak penilarge dały radę. Nie musze tutaj wspominać chyba o tym, ze liczy się to jak regularnie sie je bierze? Bo jedynie wtedy mozna liczyc na efekt powiekszenia.
Ciekawi mnie jednak tutaj jedno. Jak się zakończyło kurację , to czy potem można powrócić do niej ponownie oraz uzyskać znowu powiększenie.
Jakieś 3 cm na długości, 2,5 cm na grubości. Jestem jednak zadowolony. Z 13 cm zrobiło się nadle 16 cm i różnica jest widoczna i odczuwalna, jak to stwierdziła moja partnerka ;) Piszę tutaj oczywiście o realnych wielkościach a nie o reklamie. Brałem tabletki przez 3 miesiące. Kurację zakończyłem jakiś rok temu.
Panowie ale to nie jest tak, że żel jest w stanie powiekszyć penisa. Bo tak nie jest. I jeśli ktoś się łudzi, ze za pomoca samego żelu uda mu się powiększyć członka to powodzenia.... Tak łatwo nie ma i jeśli coś jest w stanie powiekszyć członka to sa to tabletki. I najlepiej te z wyższej półki, zawierające w składzie L argininę ( z własnego doświadczenia polecam penilarge). Żel również stosowałem w serii, ale jest to jedynie działanie wspomagające. I ma za zadanie przeciwdziałać rozstępom.
No i nie wierzcie w zapewnienia producenta, że uda się powiekszyć członka o 8 cm. Bo żąden środek nie powiekszy tyle Wam pały. Nawet operacja tyle nie powiekszy
Nie wiem czy stosowałes pompkę czy chcesz sobie kupić ale polecam spasować. Pompka nie jest bezpieczna i można sobie nią uszkodzić naczynia krwionośne. Polecam poczytać sobie informacje na forach. Zdarzało się, ze któs próbował pompką powiekszyć sobie członka ale potem tak sobie narobił problemów że nie był w stanie osiągnąć erekcji. Penis complete z L arginina jest o wiele bezpieczniejszy i tak, daje stałe efekty.

Inne tematy z forum Zdrowie

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (45 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry