Widok

Powiększanie penisa

Orientujecie się czy może jest jakiś lekarz w 3 city, który powieksza penisa kwasem hialuronowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Murzyński czy arabski mały rozmiar....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w https://www.klinikapawlikowski.pl/ na pewno robią takie zabiegi. Co prawda gabinet miesci sie w Łodzi a nie trójmiescie ale warto. Robią to naprawde porządnie

Oczywiście link nie działa

Mam pytanie - oczywiście nie dla siebie - czy to zawsze musi się kończyć zabiegiem? Czy jakieś "domowe" (na przykład takie: https://medab.pl/uroda/rozmiar-nie-ma-znaczenia-ale-warto-powiekszyc-penisa/ ) nie mają w ogóle racji bytu. I nie przynoszą efektów?

podobno są piguły które mogą na to coś poradzić - maxorman. Osobiście nie wiem ale czytałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

może najpierw tabletki Maxorman ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem zabieg w tym gabinecie - http://www.cambridgemedical.pl Gdańsk Morena. Bardzo przyjemny lekarz urolog a efekt bardzo dobry. Polecam.

Niby tak ale jednak skoro da się powiekszyć penisa to czemu tego nie zrobic? Co do penilarge to działanie moim zdaniem naprawdę przyzwoite ale pod dwoma warunkami:
bierze się regularnie ( przy nieregulanym przyjmowaniu penisa nie da się powiekszyć i tabletki nie zaczną działać)
bierze się tabletki przez dłuższy czas ( kuracja powinna trwać 3 miesiace)

Mam rozumieć,ze sam brałeś te tabletki? Jeśli tak to jakie było konkretnie powiekszenie? Sam zastanawiam się teraz nad penilarge a nad penis complete bo jest temat powyżej i również piszą,że spoko.

A jaki zabieg miałeś

Penis complete nie brałem, nie mogę ci na jego temat niczego napisać z tego powodu ale penilarge brałem rok temu. Brałem oryginalne tabletki ze strony producenta. Zdecydowanie więcej krwi napływa do penisa penis był w czasie brania tabletek bardzo pobudliwy oraz łatwiej się podniecałem. O wiele lepsze działanie niż pompki. Co do których mam negatywną opinię. Nawet najdroższe g.... działają.

Aktualnie biorę penis complete ale dopiero miesiąc tak wiec jeszcze trochę poczekam na efekty. Penilarge brałem 3 lata temu i pamiętam że był spox ale teraz chciałem wypróbować coś innego. Napisze potem.

Sam kupiłem sobie penilarge 2 tygodnie temu i już widzę efekty. Peni taki jakby grubszy ale tylko w czasie erekcji. Nie wiem czy to placebo czy nie ale mam o wiele wiekszą ochotę na seks Normalnie codziennie i po kilka razy (wczesniej tak nie było). Laska trochę się dziwi, że tak ją męćzę. hehe.

Myślę że to jednak placebo. Żadne tabletki nie działają tak szybko. Nawet penilarge ( u mnie zadziałały ale tak jak pisałem po miesiącu a ostateczny efekt był po 2-3 miesiącach). Możesz teraz po prostu być podniecony ze coś takiego bierzesz. Ale faktycznie mocniejsze erekcje mogą się zdarzać już w pierwszym miesiącu brania. Sam tak miałem i trochę mnie to wkurzało. Jak penis niż tego ni z oewego stawał w robocie na spotkaniu ( a miałem materiałowe spodnie).

A skąd pomysł na ten kwas? Czytałeś jego przeciwskazania? On Ci powiększy do ileś tam cm, ale w przyszłości będziesz mieć problem ze wzwodem.

Penisa mzna powiększyć kwasem haliuronowym. Ale tylko w szerkości (obwodzie). Długośc pozostanie taka sama.
Kwas jest bezpieczny i pozostaje do 24-36 miesięcy. Poproś o preparat Hyacorp MLF1 lub MLF2 ten drugi podbno twardszy jest. Unikaj korenskich produktów bo nawet jaka mja CE (China Engineering) to i tak sa słabej jakości.

Gdzie moge kupic tabletki maxorman prosze o kontakt. Bede zobowiazany 726707102
Witam, jak to jest z tymi tabletkami ?
Długo się zbierałem do kupna, bo miałem sporo wątpliwości. 3 miesiące minęły, moja opinia: brałem po 2 tabletki dziennie dzień w dzień, erekcja,stosunki dłuższe na grubości przybyło jakieś 0,5 cm, długość 1,5 cm więc tabletki działają .
No dobra ale pytanie jakie brałeś bo jest tego wiele i wiele tabletek się reklamuje ale pytanie które sa skuteczne...

Inne tematy z forum Zdrowie

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (45 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

do góry