Widok

Powiekszanie piersi

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś z Was powiekszała piersi tabletkami Perfect bust? Fajnie jakbyscie napisały tutaj opinie na temat żelu powiekszającego. Czy ten żel ma podobne działanie jak tabletki? Bo zastanawiam sie albo nad kupnem żelu albo nad kupnem zelu w komplecie z tabletkami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Z grawitacją nie wygrasz ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Pamiętaj że małe piersi z wiekiem nie opadną " - g*wno prawda. Mam małe i po dwójce dzieci opadły. Znam też wiele starszych kobiet z małymi piersiami, którym z wiekiem opadły. Z małymi to o tyle fajnie, że opadają tylko kilka centymetrów, a nie do pasa ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie faszeruj się tymi tabletkami czasem . Żadne powtarzam żadne tabletki nie powiększą Ci biustu- jakby tak było to kliniki , w których robią operacje powiększenia piersi upadłyby. O żelu już nie wspomnę nawet. Pamiętaj że małe piersi z wiekiem nie opadną . :) Trzeba zaakceptować takie jakie są .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko jeszcze trzeba dodać (może dziewczyna się nie połapać ),że chleb łykasz,a smalec wcierasz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam chleb ze smalcem! Tańsze i skuteczne!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry