Widok

Pozdrowienia

błękitem nocy pisane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czesc skurwielu papasmixer ,gnoju

Wycinasz cos, co nie bylo do wyciecia smieciu : - )

Bilbo.

O do ciebie posta mi wycial papasbozek!I wiadomo, ze nie bylo w nim wulgaryzmow, chce mnie robak zdyskredytowac : - )

S.P.

Ty jestes popieprzorkowatym prowokatorem.No taka jestes babko.Wiec schowaj sie w jabluszku robaczku.Jesli nie chcesz nocnych wyrazow.

Stworku P.

I do ciebie wycial mi bozek smiec wpis mily.To kretyna manipulacje.Ale juz taki jest.Są.Trudno : - )
Moglby pokazac wam co ja tam takiego napisalem, ze wycial mi moje wpisy.Ale tez to tchorz i dlatego nic z tego .

Bilbo.

Nie powtorze dokladnie, ale napisalem do ciebie o tym, ze cos mi nie pasowalo to twoje stwierdzenie uhm a teraz wiem , ze nie do mnie ono bylo.
Ogladajmy walke Michalczewskiego : - )

yhm

!!!!!!!

papasie wstretny.

Kazdy kto zna twoje manipulacje, wie dlaczego pozostawiles obecne wpisy, a szczegolnie ten z18 Października 2003 godz. 22:41.podobnie bylo poprzednio.dzis nie posuneles sie do zmiany tresci, jak to masz w zwyczajy oszuscie, lecz jedynie zadowoliles sie wycieciem kilku wpisow(ktore nie byly wulgarne, a przynajmniej nie bylo w nich slow takich, jak w wyzej wymienionym )Tak, ty sie nadajesz na gebelsika rzeszy hyde parkowej .Jak ulal pasujesz, albo tez na urbanika parkowego : - )

Iksik

do listy Twoich lektur obowiązkowych dopisuję słownik ortograficzny...

Agentko,dobre to : - ) Dobre Hi Ha He Hrr

Twoj intelekt jest wielki Hi Ha He Hrr
Jednak poprosze cie smieciu-wloz okularki i poczytaj sobie hyde park i nie tylko te www : - )
Nawet nie wiesz o czym pisze w tej chwili robaku.falszywcu.Opoko ladu Hi He Ha Hrr lecz zapewne piekielnego Hi Ha He Hrr

Gaja

specjalnie dla Ciebie,
wyszukałam w środku nocy
pozdrowienia

Iksik

a także poradnik dobrych manier, choć nie sądzę , aby na wiele to się przydało...

Smieciaro Agentko,zaraz ci cos wytlumacze.

Nie do konca, bo to bylaby moja glupota : - )
Alez cos tak malego wytlumacze, co mowi o was smieci!
I zapytaj sie tego smiecia glownego-papasmixera, czy pisze prawde : - )Jesli bedzie mial na tyle odwagi-potwierdzi to , co napisze ponizej : - ) Hi Ha he Hrr

Moj wpis z 18 Października 2003 godz. 15:13 z bledami(m.in. "odswierzac"), byl celowy : - ) I zaraz po nim byl nastepny, w ktorym wlasnie napisalem dla glupkow takich, jak ty-dlaczego uzylem takich, a nie innych blednych(!) wyrazow Hi Ha He Hrr
Wiec teraz to ty sama wpadlas w brudne sieci manipulacji tego bozkowatego papasmixera, falszywca jakich tutaj szukac ze swieczka(dla kobiet takich, jak ty Hi Ha He Hrr)
Wredne robale draza robaczywe tunele , w ktore same wpadaja.to was swiat; brydny i cuchnacy !
Goncie sie smieci.

Kazdy o inteligencji wyzszej od tej waszej

inteligencji dwulicowych smieci-napisze i wykrzyczy-ze takie manipulacje sa gorsze i bardziej szkodliwe od moich wulgaryzmow i wlasnie m.in. dlatego pisze w ten, a nie inny sposob-Z TAKIMI JAK WY NIE MOZNA INACZEJ, ZACHOWANIE SMIECI JEST WSPOLDZIELONE Z ICH JEZYKIEM, KTOREGO BOJA SIE UZYWAC, JA ZA WAS UZYWAM TEJ SMIECIOWEJ GATKI, SMIECI! : - ) Wy zachowujecie sie jak wredne , wstretne robale, a ja to opisuje odpowiednim dla was jezykiem i odpowiednio do waszych kloacznych reakcji-reaguje : - )
To takie odbicie slowne, a raczej zerwanie waszej wrednej zaslony.Szcury wyrazowe, kryjace sie w tunelach zamoklego, fekaliowego swiata!
Spijcie ladnie, jak najdluzej, by poranek byl jak najwiecej minut bez takich, jak wy smieci!!!

Iksiu

czyżbym trafiła w czuły punkt?

Jeszcze pare zdan napisze tutaj,choc

nie chcialem tak konczyc : - ( postaram sie delikatnie to zrobic -
jaki czuly punkt?!
Jakizze z ciebie potwor Aghentko, ze nie zdolalas pojac tego, co napisalem?Jakze ja glupi jestem probujac to smieciom tlumaczyc : - ( I jaiez moje szczescie, ze INNI BEDA TO CZYTALI!
Chyba, ze papasbozek manipulacji kolejnej dokona yhm

wychodze zmyc ten brud : - (

Iksik,

w jednym masz rację...

głupi jesteś

to fakt niezaprzeczalny.

Agentko

Nie proponuj Xowi słownika ortograficznego jako obowiazkowej lektury szkolnej.
On przecież jest artstą awangardowym, łamiącym wszelkie zasady, wykraczającym poza konwencje i utarte schematy.
Dlatego właśnie tak chętnie buntuję się przeciw zasadom zdrowego rozsądku, logiki, łamiąc przy tym zasady gramatyki języka polskiego.
Taki rodzaj sztuki. Potomni go zrozumieją ...
jeśli wcześniej nie żygną z przejedzenia bełkotem ;)

Agentko

Nie dawaj Gaji żadnych nowych stron www. z wiesz kim bo zaczyna coraz bardziej bzikować

Mixer

Co do twej wypowiedzi z dnia wczorajszego z godziny 13.06, to proszę bardzo. Zapraszamy na rozprawę.Miejsca Ci u nas dostatek.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry