Widok
papasie wstretny.
Kazdy kto zna twoje manipulacje, wie dlaczego pozostawiles obecne wpisy, a szczegolnie ten z18 Października 2003 godz. 22:41.podobnie bylo poprzednio.dzis nie posuneles sie do zmiany tresci, jak to masz w zwyczajy oszuscie, lecz jedynie zadowoliles sie wycieciem kilku wpisow(ktore nie byly wulgarne, a przynajmniej nie bylo w nich slow takich, jak w wyzej wymienionym )Tak, ty sie nadajesz na gebelsika rzeszy hyde parkowej .Jak ulal pasujesz, albo tez na urbanika parkowego : - )
Smieciaro Agentko,zaraz ci cos wytlumacze.
Nie do konca, bo to bylaby moja glupota : - )
Alez cos tak malego wytlumacze, co mowi o was smieci!
I zapytaj sie tego smiecia glownego-papasmixera, czy pisze prawde : - )Jesli bedzie mial na tyle odwagi-potwierdzi to , co napisze ponizej : - ) Hi Ha he Hrr
Moj wpis z 18 Października 2003 godz. 15:13 z bledami(m.in. "odswierzac"), byl celowy : - ) I zaraz po nim byl nastepny, w ktorym wlasnie napisalem dla glupkow takich, jak ty-dlaczego uzylem takich, a nie innych blednych(!) wyrazow Hi Ha He Hrr
Wiec teraz to ty sama wpadlas w brudne sieci manipulacji tego bozkowatego papasmixera, falszywca jakich tutaj szukac ze swieczka(dla kobiet takich, jak ty Hi Ha He Hrr)
Wredne robale draza robaczywe tunele , w ktore same wpadaja.to was swiat; brydny i cuchnacy !
Goncie sie smieci.
Alez cos tak malego wytlumacze, co mowi o was smieci!
I zapytaj sie tego smiecia glownego-papasmixera, czy pisze prawde : - )Jesli bedzie mial na tyle odwagi-potwierdzi to , co napisze ponizej : - ) Hi Ha he Hrr
Moj wpis z 18 Października 2003 godz. 15:13 z bledami(m.in. "odswierzac"), byl celowy : - ) I zaraz po nim byl nastepny, w ktorym wlasnie napisalem dla glupkow takich, jak ty-dlaczego uzylem takich, a nie innych blednych(!) wyrazow Hi Ha He Hrr
Wiec teraz to ty sama wpadlas w brudne sieci manipulacji tego bozkowatego papasmixera, falszywca jakich tutaj szukac ze swieczka(dla kobiet takich, jak ty Hi Ha He Hrr)
Wredne robale draza robaczywe tunele , w ktore same wpadaja.to was swiat; brydny i cuchnacy !
Goncie sie smieci.
Kazdy o inteligencji wyzszej od tej waszej
inteligencji dwulicowych smieci-napisze i wykrzyczy-ze takie manipulacje sa gorsze i bardziej szkodliwe od moich wulgaryzmow i wlasnie m.in. dlatego pisze w ten, a nie inny sposob-Z TAKIMI JAK WY NIE MOZNA INACZEJ, ZACHOWANIE SMIECI JEST WSPOLDZIELONE Z ICH JEZYKIEM, KTOREGO BOJA SIE UZYWAC, JA ZA WAS UZYWAM TEJ SMIECIOWEJ GATKI, SMIECI! : - ) Wy zachowujecie sie jak wredne , wstretne robale, a ja to opisuje odpowiednim dla was jezykiem i odpowiednio do waszych kloacznych reakcji-reaguje : - )
To takie odbicie slowne, a raczej zerwanie waszej wrednej zaslony.Szcury wyrazowe, kryjace sie w tunelach zamoklego, fekaliowego swiata!
Spijcie ladnie, jak najdluzej, by poranek byl jak najwiecej minut bez takich, jak wy smieci!!!
To takie odbicie slowne, a raczej zerwanie waszej wrednej zaslony.Szcury wyrazowe, kryjace sie w tunelach zamoklego, fekaliowego swiata!
Spijcie ladnie, jak najdluzej, by poranek byl jak najwiecej minut bez takich, jak wy smieci!!!
Jeszcze pare zdan napisze tutaj,choc
nie chcialem tak konczyc : - ( postaram sie delikatnie to zrobic -
jaki czuly punkt?!
Jakizze z ciebie potwor Aghentko, ze nie zdolalas pojac tego, co napisalem?Jakze ja glupi jestem probujac to smieciom tlumaczyc : - ( I jaiez moje szczescie, ze INNI BEDA TO CZYTALI!
Chyba, ze papasbozek manipulacji kolejnej dokona yhm
wychodze zmyc ten brud : - (
jaki czuly punkt?!
Jakizze z ciebie potwor Aghentko, ze nie zdolalas pojac tego, co napisalem?Jakze ja glupi jestem probujac to smieciom tlumaczyc : - ( I jaiez moje szczescie, ze INNI BEDA TO CZYTALI!
Chyba, ze papasbozek manipulacji kolejnej dokona yhm
wychodze zmyc ten brud : - (
Agentko
Nie proponuj Xowi słownika ortograficznego jako obowiazkowej lektury szkolnej.
On przecież jest artstą awangardowym, łamiącym wszelkie zasady, wykraczającym poza konwencje i utarte schematy.
Dlatego właśnie tak chętnie buntuję się przeciw zasadom zdrowego rozsądku, logiki, łamiąc przy tym zasady gramatyki języka polskiego.
Taki rodzaj sztuki. Potomni go zrozumieją ...
jeśli wcześniej nie żygną z przejedzenia bełkotem ;)
On przecież jest artstą awangardowym, łamiącym wszelkie zasady, wykraczającym poza konwencje i utarte schematy.
Dlatego właśnie tak chętnie buntuję się przeciw zasadom zdrowego rozsądku, logiki, łamiąc przy tym zasady gramatyki języka polskiego.
Taki rodzaj sztuki. Potomni go zrozumieją ...
jeśli wcześniej nie żygną z przejedzenia bełkotem ;)