Widok

Poznam Mamy z Redy

Reda Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie z Redy a z Rumi, sorki że się wcinam w ten wątek, pamiętasz o rezerwacji huśtawki?;)jaka decyzja;))
witam w redzie,a gdzie dokladnie mieskzasz?na osiedlu przy młynie?czy może na nowym "reda park"
yyy ... przy młynie . Nawet nie wiem o co chodzi . Ale mieszkam na osiedlu przy ulicy Spokojniej ; ))
witam , ja tez z Redy, mieszkam na osiedlu"przy mlynie" i tez chetnie poznam inne mamy
na jakiej ulicy jest to osiedle przy młynie ?
...... zawsze chciałam założyć taki wątek, ale nie miałam śmiałości:)
Ja mieszkam na o. Reda Park i zawsze samotnie na spacery:)
No to tak jak ja ... zawsze sama na spacerku : (( może to czas sie jakoś umówić ?
Witam wszystkie Redzkie mamusie ! Melduję że też od niedawna mieszkam w Redzie na osiedlu Semeko i też spaceruję z wózeczkiem po okolicy :-P Pozdrowiam
hmm ... i cisza ? Czy któreś z mam są nadal chętne na spacerek ?
Cześć Dziewczyny. Też jestem z "Reda Park..."
Witamy serdecznie ; )) i ja osobiscie zapraszam na spacerek ; ))

a jeszcze mam takie pytanie ... kiedyś widziałam ktorąś z mam z wózkiem x-lander xa takim fioletowym . Czy może jest tutaj ta mama ? i chciałaby może go sprzedać ?
był chyba taki ; ))

http://allegro.pl/x-lander-wozek-x-a-limited-edition-girl-i1403893329.html
To nie ja :-), ja mam Emmaljunga.
to tez nie ja
a moze zorganiujemy spotkanko, spotkamy sie wszystkie w jednym miejscu,bedzie nam latwiej jak wszystkie spotkamy sie wszystkie po raz 1
Pogoda teraz zaczyna sprzyjać dłuższym spacerom. tak więc dziewczyny dajcie znać :) bo moja córa ostatnio polubiła nawet wózek...

Sylwia a my to moze jutro się umówimy, co?
No myślę że to dobry pomysł ; ))
Tylko ja na razie odpadam niestety ... mała ma okropny kaszel ; (( więc jak już jej to przejdzie to będe chętna na spacerek ;))
witam. zagląda tu ktoś jeszcze?
mam troszkę ubranek do sprzedania i oddania po mojej małej może komuś się cos przyda? ; ))

http://picasaweb.google.com/100240418994154874183/Ubranka?authkey=Gv1sRgCMyix-SrneXq1QE#

Jeśli ktoś chce to zapraszam do oglądania u mnie w domku. Oprócz tych których zdjęcia porobiłam mam jeszcze dużo innych ;))
Hej . Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Potrzebuje porady od którejś z was ; ))
Niestety zbyt krótko mieszkam w Redzie i jeszcze nie bardzo orientuję się gdzie mogłabym zamówić tort dla córeczki na urodzinki. Macie może jakąś sprawdzoną cukiernie ? POtrzebuję go na najbliższą sobote ;))
Sabinka :D tylko, mają najlepsze, to koło kebabu, żabka, delikatesy, jakis pub :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry