Widok

Poznam Mamy z Redy

Reda Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jak zgadamy sie na spacerek?
ja mieszkam na spokojnej i mam synka 2 mc :D
Witam, jestem kolejną mamuśką, która niedawno się tu przeprowadziła, chętnie się umówię na jakiś spacerek... :) mam córkę Maję (2 lata) i syna Alka (jeszcze za mały na towarzysza bo ma dopiero miesiąc). Jakby któraś miała ochotę na spotkanie bardzo chętnie się umówię :) (mieszkam na św Wojciecha)
Hej, gdy znajduję trochę czasu to też lubię tworzyć ręcznie robione zabawki. Oczywiście gdy dzieciaki dają mi spokój;)
http://www.smiledreambehappy.com

Pozdr!
w MILO jest napisane na reklamie ze od 6 msc zycia . A dzidziusiowo faktycznie teraz jest troche daleko (wczesniej bylo na Wojciecha) ale dla mnie akurat po drodze do pracy :D
No z tego co widzę na stronie MILO to tam jest od 2,5 roku więc to odpada niestety a miałabym dwie minutki od mieszkania.
a dzidziusiowo to troszkę daleko ale tanio w sumie ;) będe musiała spróbować ;)
Klaudia a gdzie jest to dzidzusiowo ? będe musiała się przejść i zobaczyć jak to tam wygląda ;) choć nie wiem czy Julka będzie chciała zostać beze mnie ale zawsze warto spróbować ;)
Czesc dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam bo od konca marca. Wysłałam mloda do żlobka dzidziusiowo - jest tam opcja zostawienia dziecka na godziny (to w razie czego)
slyszalam ze w milo kolo bierdonki tez panie zostawiaja dzieci na godzinki.

Zauwazylam ze kobietki ktore juz raz sie spotkaly utrzymuja kontakt i tu nie wchodza. Ja teraz przepracowywuje sie wiec mam bardzo malo czasu na spacerki . Za pol roku to sie napewno zmieni. i znowuy zaczne zwiedzac redzkie uliczki :D
Tak tak Aga miałyśmy się spotkać i mam nadzieję ze w tym tygodniu nam się to uda ;) nie było nas w Redzie przez ost. 2 tyg. a teraz mąż w poniedziałek wyjeżdza to będe miała czas ;)
MartuS miałyśmy się spotkać??? Ja mam córcię ma 2,5 latka jeśli Ci pasuje taki wiek możemy się spotykać by dziewczyny razem się bawiły,a pozniej mogłabyś podrzucać ją mi:) To taka niezobowiązująca propozycja:)
akurat u nas w pobliżu nikt nie ma dziecka w podobnym wieku. :/ najmłodsze dzieci w pobliży mają ok 5-6 lat ;)
Najlepiej podrzucić jakiejś sąsiadce, co ma dziecko w podobnym wieku. Ja na tym forum poznałam kochane Redzianki, na które zawsze moge liczyć :)
No właśnie co tu tak ucichło ? heh
A ja mam teraz pytanie ... może któraś z was wie czy gdzieś w redzie można zostawić dziecko np na godzinkę lub dwie tak ze dwa razy w tygodniu żeby mała przyzwyczajała się powoli do zostawania beze mnie ;) bo nie długo do przedszkola chciałabym ją puścić aby miała kontakt z dziećmi ;)
Widzę że już tu wogóle nikt nie zagląda:(( szkoda...
~Aga -Jeśli masz ochotę możemy wybrać się na spacer:) pozdrawiam
Moja córcia też nie może dojść do ładu z tą zmianą czasu...Ciężko jej się zasypia w dzień i wieczorem...Ja jeśli będę wolna to chcę poznać nowe koleżanki:) więc będę czatować na Was:) pozdrawiam
U mnie podobnie jeśli chodzi o męża. Wątpie aby na święta był w domu :( Podobno ma wrócić jakoś w tym tygodniu a jeśli wróci tzn że na święta go nie będzie :(
Tak nie dość że trzeba tyle czekać do rejestracji to potem jeszcze terminy są tak odległe że tragedia ... ah to tylko w polsce tak jest ;/
Jejku ja nie wiem kiedy mi ten czas ucieka ;/
Mlodej wyskoczyły jakies krostki i musimy isc do dermatologa , niewazne ze musze siedziec 2.5 h w kolejce aby zarezerwowac sobie miejsce masakra.
pogoda kiepska i jeszcze mąż juz pojechał chyba nie doczekam sie go na swieta ;/
A co u Was drogie koleżanki ?
Do wiekszosci mam nr tel od nastepnego tyg bede dzwonic :D
Hej dziewczyny ;) co tu taka cisza nastała ? Jak tam wasze maluchy po zmianie czasu ? Moja mała obudziła się strasznie marudna, nie wyspała się zbytnio. ... Więc teraz sobie dosypia - już ponad 2h hehe xD
Oj widzę że sporo Was spacerowało,zazdroszczę Wam....Ja ciągle zmagam się z bolącą głową i zatkanymi zatokami i katarem,już mam dosyć:( Ale w końcu musi mi przejść,bo jak nie to do lekarza.Trzymajcie się laski...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry