Widok

Poznam Mamy z Redy

Reda Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sympatycznie było, ale ja troszkę zmarzłam, w domku od razu herbatkę z cytrynką wypiłam :) Pozdrawiam Mamuśki :)
Ja również cieszę się ze udało się nam spotkać. koniecznie trzeba to powtorzyc. pozdrawiam
bylo super
ja tez humorek lepszy
Jako pierwsza powiem ze bardzo fajnie sie spacerowało. Emilka do tej pory spi i mi ten spacerek tez poprawił humor. Dzieki dziewczyny . dozobaczenia :D
Ona23 a masz numer ktorejs z nas? moze napisz, wtedy latwiej o kontakt , bo ja w ciagu dnia malo zagladam na forum , no chyba ze Szymek mi pozwoli
Ok sylwia czekam na znak i ide z Wami. To dobrze ze sporo gadasz ja lubie słuchac!
Również chętnie wybiorę się na spacerek :)
ja dostalam numer tel od Klaudii, iec jutro jak bedziemy sie zbierac z Agnieszka napisze smska
a wlasnie jak reszta dziewczyn?byloby fajnie sie poznac
aaaaaaaa ostrzegam , jak duzo mowie
Hej dziewczyny, dziś poznałam sie z Sylwią. Byłysmy na spacerku i jutro tez planujemy wyjść moze ktoras chcialaby dołaczyc? Mam nadzieje ze jutro bedzie ładniejsza pogoda bo dzis strasznie wiało.
Nie nie my zdrowe jesteśmy ;) póki co nic nas nie łapie i mam nadzieje ze tak zostanie ;)

mało czasu mam aby tu zaglądać ;( w sumie tylko wtedy kiedy Julka śpi ;) także jeśli chodzi o spacerek to ja zawsze chętna tylko musiałybyśmy się jakoś prędzej umówić bo nie zawsze mam jak tu zajrzeć;)
udało sie wysłac PW:D Martus a co z toba? chorujesz?
Duzo zdrówka czarnaaga.
Tak ja tez chetnie na spacerek sie wybiore. Mam juz dosc siedzenia w domu (kaszel Emilki) przez to cały kilogram przytyłam.;p
Jak tu sie pisze pw.?
Sylwia dzięki Ci:) walczę z wirusem:)
Aga sorki ale bylam dzisiaj zabiegana, dopiero weszkam na neta, jutro jak bede szla to dam znac
Czarnaaga zdrowka
Ja narazie odpadam,dopadła mnie dziś choroba ufffff.....masakra jakaś,czuję się fatalnie:( Ale jak będę mogła to też poznam nowe dziewuszki:)
Sylwia wysłałam numer na maila. mam nadzieje do zobaczenia
Aga ja tez kolo Lidla i tez wychodze przeaznie kolo 12-13 na spacer. moze wymienimy sie numerami na PW?
a inne dziewczyny chetne tez? Klaudia ty tez blisko mieszkasz
Ja mieszkam na osiedlu przy młynie niedaleko lidla i najczesciej wychodze z mała po 12 czy 13 na spacer. Napiszcie gdzie i o ktorej moglybysmy sie umowic
My teraz mamy wielkie trzesienie ziemi w domku. Mała wystawiamy na dwor lub jezdzimy cos załatwiac /lekarze. Maz jeszcze w domu i dalej pomaga. Dzis sie smiał ze jak któras chetna on pojdzie na spacerek :D
Witaj Aga.
ello
ja jakos nie mialam czasu na neta i rzadko tutaj zagladalam
oczyiscie jestem chetna na spacerki, juz poznalam sie z Aga , no i witam nowa mame, a konkretnie gdzie mieszkasz?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry