Widok

Poznam Mamy z Redy

Reda Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się:)
czarnaaga a ty z osadniczej?
dokladnie)))))
bardzo sie ciesze ,ze was poznam
To nic jak tylko się umawiać:)
Ja mieszkam kolo Moriny (stadniny koni) tez wszedzie z wozkiem sie wybiore.

Bardzo bliziutko :D
Łoł ja też na osiedlu Semeko,nowe bloki które powstały....zaraz obok tego największego,który dopiero co skończyli.
ja mieszkam na osiedlu semeko ale ja moge wszedzie dojsc/dojechac z wozkiem, a wy gdzie mieszkacie? bo ja dokladnie kolo lidla
O fajnie....mam nadzieję że pomału znajdą się znajomości nowe.Wreszcie kolejna osoba:)
Witam. To forum dopiero teraz zauważyłam Super.
Mimo tego ze mieszkam w redzie od urodzenia tez pogubiłam gdzies znajomych. Sporo kolezanek wyszło za mąż i wyprowadziło się. Jestem młodą mamą i troche nudza mnie juz samotne spacerki . Wydaje mi sie ze moja córa 9- miesieczna potrzebuje rówiesników - bo ile mozna bawic sie z mama. poszukuje wspoltowarzyszki !
Nie ma sprawy:))) a gdzie mieszkasz?
to potem zapraszam do mnie na kawke ,co prawda moj synek troche mniejszy bo zaraz skonczy 5 miesiecy ale powinien juz nawiazywac znajomosci a przy okazji mama skorzysta
Super,ja też się cieszę bo też sama od kiedy tu mieszkamy.Spiszemy się jeszcze co i jak...Udanej imprezki i sto buziaków dla niuni:)
Nie no czego miałabym sie przestarszyc ;)

Ważne ze w koncu jakąś znajomą będe miała w Redzie bo na razie to sama tu w sumie siedze od kiedy tu zamieszkalismy ;)
Hi hi fajnie...Hm...ja mam...tylko się nie przestrasz...29 ajć...:) ale jestem niskiego wzrostu i wyglądam młodo więc każdy mi daje duuuużo mniej:)
Ja mam 22 lata ;) a Ty ?

Moja Julcia będzie szczesliwa jak będzie mogła się pobawić z Twoją córeczką ;) Tylko w takim razie nie będzie szans abym mogła usiąść choć na chwilkę bo ona sama jeszcze nie chodzi więc ciągnie mnie ciągle z rękę żeby z nią chodzić ;))
O kurczę to faktycznie drogo...fiu,fiu...Z chęcią skorzystam z zaproszenia...Sory że zapytam ,a ile masz latek;) ? Pewnie będę błądziła bo nie znam jeszcze tak ulic.Ja pilnuję dodatkowo dziecko do 15.30 więc po tej godzinie bym była dostępna:) No to imprezka będzie dla niuni:)
To możemy sie umówić na kawkę ;)
Możesz wpaść w następnym tygodniu ;) Teraz mam troszkę roboty bo jutro moja mała obchodzi pierwsze urodzinki więc trzeba zrobić jakąś małą imprezkę ;))

A co do Tortów z Sowy to mają troszkę drogo ;) Jak dzwoniliśmy powiedzieli nam że 78zl/kg ;/
To nowe bloki więc możesz nie kojarzyć...Dopiero co skończyli następny,największy obok naszego...Tak teraz ciężko na spacer..Córcia ma dwa latka..A kawka zapoznawcza jak najbardziej:)
Hmm ... no to chyba nie wiem gdzie mieszkasz jednak :D

oprócz Sabinki to kojarze jeszcze jedną cukiernie ale obok Playa i eurobanku. Zadnego placu zabaw nie kojarze ;)

W jakim wieku masz dziecko ?
jesli chodzi o spacerek to ja jestem chętna ja tylko ten śnieg zniknie. Bo teraz to ciezko jest przejechac :/ chyba że na 'kawkę' możemy się umówić ;))
ooo jeszcze troszkę i nas się zbierze:) Trzeba to podtrzymywać.Bo mi naprawdę zależy na jakichś znajomościach:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry