Widok

Poznam Mamy z Redy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sylwia wspolczuje i jednak troche zazdroszcze. Moj M zajmuje sie caly czas Emilka ;/ w nocy wstaje bawi sie chodzi na spacery przebiera kąpie czyta bajki . Teraz kiedy juz nie karmie piersia mam bardzo mało kontaktu z dzieckiem. Pewnie to dlatego ze trwa sesja i bronie sie niedługo . Moze jak to sie skonczy bede wiecej czasu poswiecac dziecku.
ps jak babskie spotkanie z kolezankami?
image
Klaudia tak , babskie ale z dziecmi wiec same wiecie
ciche dni sie skonczyly, no nie umiem sie dlugo wkurzac na kogos))))))
Tak to jest z tymi facetami:) Mój jak jest w domu to stara się trochę z dzieckiem pobyć,pobawić...A spotkania z dziecmi to wiadomo jakie są...dzieci górą:) No,ale jak się zabawią to można i poplotkować trochę i kawkę wypić...Dziś super pogoda więc grzechem było nie wyjść.Człowiek tak na tym słonku zaczyna myśleć pozytywniej,ale jak wraca znowu do pustych ścian to się znów odechciewa wszystkiego,ajjjj
imageimage
No u mnie jest tak jak u Sylwii. Ja ma się zająć małą troszkę dłużej to wielkie oburzenie i poganianie mnie abym szybko ją wzięła. A jak tylko wyjeżdza do pracy to to tak mu bardzo tęskno i ciągle tylko mówi ze chciałaby sie z małą pobawić :/
Zazdrosze Ci Klaudia ;) chciałabym aby moją mąż się tak zajmował Julką ;) choć w sumie u nas tak by się nie dało :( bo Julka jest tak do mnie przywiązana że nie chce się nawet zbytnio bawić z tatą :(

a pogoda coraz ładniejsza ;) Więc nie długo będziemy mogły się gdzieś razem na spacerek umówić ;))
image

ja dzisiaj jak bylam na spacerze to zastanawialam sie czy to moze ktoras z was))))
my dzisiaj sami do 22
Hej Dziewczyny, ja też z Redy jestem i też znajomych brak... mieszkamy tu od pół roku. Wszyscy znajomi i rodzina daleko...
Obserwuję Wasz wątek i widzę, że sporo "Mamusiek" się tu udziela :-)

Też byłam dziś na spacerku i rzeczywiście sporo mam spaceruje ze swoimi pociechami. Pozdrawiam
Ona23 duzo moze nie ale jakies stale grono))))))
fajnie ,ze dolaczylas , napisz z ktorej strony Redy jestes
Kolejna koleżanka hi hi,a żadna z nas się nie widziała...Sylwia ja też tak mam jak tylko idę i mija mnie jakaś mama z dzieckiem to myślę,a może to któraś forumka:))) Jutro jestem z małą sama przez 3 dni więc do południa jak któraś chętna to możemy razem się przejść,byłoby miło..:))
imageimage
Miło mi również :)
Ja jestem z "Reda Park".
Jutro to pewnie ok 14 dopiero z małą wyjdę bo wcześniej mam trochę spraw do załatwienia. Na spacerki chodzimy praktycznie każdego dnia, więc ja jak najbardziej chętna jestem...
i ja chetna jutro na spacer , tylko wczesniej niz kolo 14 bo znowu jutro maz wczesniej konczy i chcemy troche z nim pobyc
Super:) Ja mieszkam przy młynie..Ok.15tej pewnie będę mogła wyjść gdyż o 12tej moja niunia chodzi spać,raz zaśnie szybko a czasem się wierci i trochę trwa aż zaśnie...
imageimage
o 11tej też się wyrwę:))
imageimage
Czarnaaga to moze wstenie jakos sie umowimy? reszta dziewczyn tez jak sa chetne
image
Jasne:) Co proponujesz?
imageimage
ja teraz czekam az maly sie obudzi i smigam na spacerek
image
A ja już byłam i pózniej znowu idę:)
imageimage
Pogoda chyba super jest... ?? My niestety jeszcze uziemione w domku jesteśmy :(, ale pewnie o 14 już wyjdziemy na spacerek.
chętnie bym do was dołączyła tak ok 14 ;) a gdzie chodzicie na spacerki ? któraś z was może spaceruje tu u nas w parku nad rzeczką ?
image

Ja nawet nie wiem gdzie to jest:) Chętnie bym pochodziła gdzieś indziej niż redowskie uliczki:( bo nie znam jeszcze okolicy...Zaraz kładę córcię i po obiadku można się wybrać,możemy się gdzieś spotkać...
imageimage
Ja spaceruję po parku bo tu w okolicy mieszkam :)
Jak będę wychodzić to dam znać, może uda nam się spotkać.

Park jest za policją... chyba tak najłatwiej wytłumaczyć :)
do góry