Widok

Praca w administracji publicznej

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Praca Temat dostępny też na forum:
U mnie poszukują do pracy administracyjnej i trochę księgowej na stałe na podstawie umowy o pracę. Nie wiem jakie są dokładnie warunki umowy i płaca. Trzeba mieć wyższe magisterskie administracyjne lub ekonomiczne wykształcenie ew. pokrewne, znać język angielski na poziomie B2. Praca jest w centrum Gdańska.
Mogę wieczorem przesłać mailem szczegóły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wyslalam tam cv z ogłoszenia, spełniam warunki, ale nawet sie nie odezwali, wiec pewnie duzo kandydatek
Był ktoś wczoraj na rozmowach? Pytam z ciekawości :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem bardzo zainteresowana kasikt88@o2.pl
miło mi, Halewicz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
debil i pajac !!!
Wyżej jest link do ogłoszenia podany.
jeżeli nadal aktualne to również poproszę namiary: m.radzio@gmail.com
Teraz pora, żeby "ponajeżdzać" na pracowników administracyjnych... Kto będzie następny? A może niech każdy spojrzy na siebie i oceni ile pracuje i jak bardzo efektywnie, hmm? Nudne jest już to wyliczanie, że ten pracuje za mało i za dużo dostaje.
Przepraszam Cie ale chyba nie masz pojecia o czym piszesz. Skonczmy juz z tymi stereotypami o pracy urzednikow, Naprawde to juz nie czasy komuny, ze sie zatrudnia "swojakow". Ja tez startowalam na stanowisko urzednicze z otwartego naboru i udalo sie. I z tego jestem zadowolona. Bo wiekszosc ludzi mysli, ze tam to mozna sie dostac tylko przez koneksje a to nieprawda. I bardzo sie mylisz, mowiac ze taka praca polega na obijaniu sie. Zdziwilabys sie gdybym Ci pokazala moj wykaz obowiazkow w pracy. A tak swoja droga, kazdy robi to co lubi!
Wiesz Halewicz, nie sądź po sobie. Skoro ty nic nie robisz to nie znaczy, że wszyscy. Tak śmierdzisz leniem, że jak tylko wejdziesz na forum to od razu czuć :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
zostać biurwą i nic nie robić...marzenie? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie zauważyłam, że ktoś umieścił w dziale ogłoszenia - dlatego podaję linka:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/akademia-sztuk-pieknych-poszukuje-kandydata-na-stanowisko-referentaspecjalisty-w-dziale-organizacji-toku-studiow-ogl4334722.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i ja poproszę

emiliaemi@o2.pl
dzięki Luccia :)
Jak najbardziej prawdziwa i wiarygodna oferta pracy. Wysyłać aplikacje dziewczyny :)
Zazdrośnice wymyślające spiskowe teorie dziejów też mogą wysłać :)
poprosze

jag1235@wp.pl
Gdyby mieli swoich to od razu by przyjęli a nie bawili się w ogłoszenia. Poza tym nie informowałabym o tym tutaj na forum, prawda? Wysyłam właśnie info.
A na czym konkretnie polega ta naiwność?
Naiwne jestescie kobiety jzeli wierzycie ze sie dostaniecie...tam trzeba miec...wiecie same co...
Hm ciekawe ale znajac zycie maja swoich :(
i ja chetnie poprosze
krychakris@o2.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry