Widok
2xmama Wow jestem pod wrażeniem :o Ale chyba jednak nie tak do końca pamiętasz jednak to o czym pisałam :-D
Miałam problemy tylko z podajnikiem proszku ale zostało to wymienione w ramach gwarancji. Z tego co wiem to problem został rozwiązany ponad 2 lata temu i teraz wszystkie pralki mają inne podajniki.Po za tym wszystko działa bez zarzutu i o żadnych innych usterkach nie pisałam.
Miałam problemy tylko z podajnikiem proszku ale zostało to wymienione w ramach gwarancji. Z tego co wiem to problem został rozwiązany ponad 2 lata temu i teraz wszystkie pralki mają inne podajniki.Po za tym wszystko działa bez zarzutu i o żadnych innych usterkach nie pisałam.
ja w Szwecji miałam Husqvarna pralko suszarkę i jak tylko będe miała kupować to taką tak jak kocham prasować itp to tam nie miałam prawie czego po wysuszeniu rzeczy były nie pomięte pachnące i miękkie a pralka no zajefajna bo potrafiła np sprać plamki od kakałka Koksia prane w polskiej pralce z 5 razy i nic a tam bez zadnego wanisha i innych odplamiaczy poszło odrazu fakt ceny maja wysokie ale naprawde się oplaca
Ja mam pralko-suszarkę Samsunga - pranie 7kg, suszenie 5kg i jestem baaaaaaardzo zadowolona.
Nie wiem, ile tak naprawdę się mieści, bo nie ważę :) ale dużo , na moje oko - ja nie ładuję za dużo, żeby suszyło ładnie, więc nie wiem, ale przy ponad rocznym synku tygodniowo za dwójkę dorosłych i dziecko wychodzi 5-6 pralek :)
w sumie to nie za bardzo pomogłam :)))
Nie wiem, ile tak naprawdę się mieści, bo nie ważę :) ale dużo , na moje oko - ja nie ładuję za dużo, żeby suszyło ładnie, więc nie wiem, ale przy ponad rocznym synku tygodniowo za dwójkę dorosłych i dziecko wychodzi 5-6 pralek :)
w sumie to nie za bardzo pomogłam :)))