Widok

Prawda

Falszywych Prorokow falszywy czas falszywych przyjaciol ogarnia wasJam jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwdul Nneb

Jakiż cieżki kawałek. Aż dziwne że to właśnie Ty go napisałeś mój Nieidealny, a Nadzwyczajny... Tak poezji nie można odczytywać dosłownie. Ten kolejny raz to udowadniasz i masz w tym absolutną rację. A wiesz, że dość rzadko przyznaję Ci ostatnio rację :-)

...i wiem w jakim stylu jest to pisane..lecz taki przekaz mnie nie bawi...Czy Ty wiesz,ze po d.polo robi mi sie naprawde

zauwazalnej ironii-nie bawi mnie...mie pociaga mnie ten rodzaj humoru...Niestety:(

To znaczy, Kiwdulku,

że ZUPEŁNIE nie zrozumiałeś. Przeczytaj przynajmniej jedną notkę od początku do końca, a potem zadaj sobie pytanie "czy to rzeczywiście jest pisane poważnie"?
Rozczarowałeś mnie. Sądziłam, że kto jak kto, ale Ty zrozumie rzecz tak oczywistą.

...wszedlem..inaczej bym nie napisal tak do Ciebie:(discopolowo-birtneyowy blog z rozem w tle:(Jesli myslisz,ze czytam takie

leczyc...i naprawde mnie nie znasz...
:(

Verb

styl ironiczny, opierajac sie często na dwuznaczności słow i sytuacji musi przy tym trzymać się kupy, o tym pisałam. (nie chodzi o trzymanie się kupy w tym drugim znaczeniu, tylko w tym pierwszym ;) )
Zaś co do Twego ostatniego zapytania, prosiłabym o wytłumaczenie na czym wg Ciebie polega różnica.

Mała Żabko

pycha. Masz jeszcze?

Ten blog

naprawdę miło się czyta. Dawno się tak nie śmiałam.. A co najzabawniejsze zdarzają się ludzie, którzy komentują notki w stylu: "oooo, jaka jesteś żałosna..." jak ludzie mogą być tak ślepi?

Kiwdul

Znaczy - nie zrozumiałeś. Brałam to pod uwagę.

Stworku...wiesz co? hmm bede przez moment tak..chamsk,jak to co napisalas... wiec..wsadz sobie ten blog w... Pa.spij dobrze...

(...
...takich zartow...jesli to zart...nie toleruje...
)

Nabes

Mnie też jutro niestety nie będzie.Mam już inne plany ale mam nadzieję że kiedyś sie to nadrobi :-).
Mam stały kontakt z Margaritą i Airem (już są po ślubie i niedługo będzie małe bobo).Mam też kontakt z Timem i Iziską.
Podziękuj Lipe za pozdrowienia i pozdrów Go również ode mnie.

Mała Żabko

Oczywiście, że pamiętam PAPUGĘ. Jeżeli faktycznie jutro będzie to spotkanko pod Sobieskim, to mnie nie będzie. Wyjeżdżam i wracam dopiero jutro wieczorem (koło 20). Jak będziesz tam to pozdrów wszystkich. Nie wiesz co słychać u tzw. "starej" gwardii? Masz z kimś kontakt? pozdrawiam. Nabes
PS.
Masz pozdrowienia od Lipy

Kiwdul

Znalazłam blog, który jak sądzę przypadnie Ci do gustu bardzo. Adres to:www.sexi-bejbe.blog.pl

Nica..

...Zawsze juz Prawdziwe Bedziemy Razem... I Blizej juz jest... BKC!!

Stworku

I co?Smakowało??

Ludwiku

A tak na marginesie, to dawno, dawno nie mam już tamtego telefonu. Mój obecny nr to 691973491 - chwilowo jednak nie czynny (haha). A poza tym miliony zmian w moim życiu i - co zapewne dziwne - na dużo lepsze... Mój mail: Kmb91@poczta.onet.pl Ważny jeszcze przez jakiś czas, ale go też zmieniam. To na razie...

I jeszcze

Stworku... Czy mam przez to rozumieć, że Twój styl toironia, czy że ironia jest w Twoim stylu?

Do kogo to?

A do: Ludwika, Nosnam, Plagiata, Kerrego, Kiszczaka, Lauera, Tjalla, Laibacha, Posta(...), Kurta, Unabombera, Lobo, Jimmy'ego W, ETNIKI, Parnasowców, tych, co na morzu, tych, którzy za Ojczyznę, tych co bez grzechu są i tak dalej.
Tym właśnie mówię:
Sie manko...

Plagiat

Ty stary palaczu, ja raczej nie mogę się pojawić pod Bo w tą niedzielę, ale w następną, czemu nie. MUSIMY IŚĆ NA PIWO!!!! Mówię ci.

Ludwiku.

Mail w drodze. Widzę, że niewiele się zmieniłeś od tamtych pamiętnych czasów... :) Fajnie, że się odezwałes...

A tak!!

Pojawiłem się, drogi Poscie... I powiem więcej. Będę się pojawiał częściej...

Inne tematy z forum Hydepark

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry