Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Korzystam z usług salonu od zeszłego roku i nie zamierzam tego zmienić!:)...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 listopada 2015

Polecam polecam polecam !!! wątek zamknięty Polecam serdecznie salon urody Prestiż. Miła i co najważniejsze profesjonalna...
~Natalia
-

dodano: 12 listopada 2015

Zadowolona! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zabiegow ultra duet w waszym salonie. Mam...
~Dorota
2

dodano: 11 stycznia 2015

Groupon na depilacje wątek zamknięty Jakiś czas temu wykupiłam groupon na 3 sesje depilacji laserowej. Mam już...
~karin
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 grudnia 2014

Depilacja Light Sheer wątek zamknięty Przygode z depilacją rozpoczełam ponad rok temu i teraz po serii zabiegów i...
~Beata
1

dodano: 15 stycznia 2013

Studio PRESTIZ GDANSK wątek zamknięty STANOWCZO ODRADZAM ZABIEG LASEROWY!!! Zakupilam na gruponie 3 zabiegi i kazda...
~kasia
-

dodano: 6 listopada 2014

Depilacja z grupona- nie polecam wątek zamknięty Prawie 2 lata temu skorzystałam z oferty, w zakupionym pakiecie były 3...
~Sylwia
-

dodano: 8 października 2014

Depilacja laserem wątek zamknięty Zdecydowanie polecam depilację laserem light sheer duet. Cena była tak...
~Mm
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 lipca 2013

POLECAM wątek zamknięty dziś byłam na depilacji laserowej. Pani kosmetyczka bardzo miła i...
~K&C
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2011

POLECAM!!! wątek zamknięty Pani Marta jest przesympatyczna, rzęsy przedłuża bardzo skrupulatnie i...
~Anka
-

dodano: 2 sierpnia 2012

POLECAM wątek zamknięty Już czas najwyższy się wypowiedzieć, jako że do salonu uczęszczam regularnie...
~Kasia
-

dodano: 12 czerwca 2012

SUPER PROFESJONALNE STUDIO !!! wątek zamknięty Moja historia ze sudiem PRESTIŻ zaczela sie jak rozpaczkiwie szukalam pomocy...
~Wiola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lutego 2012

super miejsce wątek zamknięty świetna obsługa, rzetelna informacja, atrakcyjna oferta, pełen...
~Dagmara
-

dodano: 31 stycznia 2012

Polecam wszystkim ! wątek zamknięty Pierwszy raz przyszłam z gruponem, a potemi zostałam stałą klientką. Wszystko...
~Beata Ślusarek
-

dodano: 6 grudnia 2011

Dziekuję wątek zamknięty Korzystałam z masażu i manicure w ramach grupona.Bardzo szczegółowy wywiad...
~zadowolona klientka
-

dodano: 12 listopada 2011

wizyta z kuponem Grupon wątek zamknięty Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt....
~ajeh
-

dodano: 4 lipca 2011

Firma godna polecenia:) wątek zamknięty Juz po raz kolejny skorzystalam z uslugi manicure hybrydowego i muszę...
~kamila
-

dodano: 14 marca 2011

POLECAM! wątek zamknięty Po raz kolejny skorzystałam z zabiegu depilacji laserowej i po raz kolejny...
~Dzolanta
-

dodano: 11 marca 2011

Polecam! wątek zamknięty Jestem stałą klientką salonu. Dotychczas skorzystałam z zabiegów depilacji...
~K8
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 21 lutego 2011

szybko, sprawnie, profesjonalnie - polecam wątek zamknięty ostatnio po raz kolejny skorzystałem z usług tej firmy i po raz kolejny byłem...
~Jacek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry