Widok

Prezent dla 3 latka -chłopiec

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie mam pojęcia co kupić synkowi na 3 urodzinki,ma w sierpniu ale już zaczynam myśleć czasu niby jeszcze sporo zostało ale już zaczynam o tym myśleć ,hulajnogę dostał pod choinkę,rower dostanie za zająca ,macie może jakieś pomysły ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja od wieku 3 lata brałam syna do sklepu i wybierał na urodziny sam prezent od nas :-) oczywiscie coś tam sugerowałam ale frajdę miał ogromną z tego... czasem tez fajne jest dać coś nie materialnego czyli np. wyjście do kina połączone z lodami, spacerem,
Powiem szczerze , ze im dalej w las tym gorzej wymyślić coś fajnego do kupienia , dzieciaki mają zazwyczaj sporo zabawek i zaczynają sie schody z każdymi kolejnymi urodzinami.
No właśnie zabawek nie chce mu kupować bo jest na chwilę i w kąt idzie (poza tym nie jestem zwolenniczką kupowania zabawek) na strychu mam spory wór takich co się nie bawił jakiś czas ,niedługo zrobię zmianę pochowam aktualne i zniosę tamte ,a w ogóle na zabawki nie mam miejsca ,Faktycznie chyba zrobię tak jak piszesz jakąś frajdę całodzienną,a najlepiej jak bym mu kupiła tramwaj (ale taki "normalny")bo je uwielbia ;p ,teraz najlepszą zabawką dla niego jest sznurek,jakieś pudełko ,kijek,mop,miotła i rura od odkurzacza więc zabawki przegrały z prostymi "narzędziami"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To tez zależy od zainteresowań dziecka..Ja naszemu kupiłam duze zabawki na dwór,do piasku.Np. dużą koparke i wywrotke..w domu ma traktor (też duży)...No my mieszkamy na wsi takze nie mamy placu zabaw,także dziadkowie złożyli sie na ślizgawkie i mąż zbudował mu taki mini plac zabaw,w tym roku zrobimy do tego huśtawkie (bo domowa jest juz za mała)...No mąż też ma bujną wyobrażne takze mamy wilele pomysłów a żeby nie dawać mu tego na codzień to rozdzielamy to na jakieś urodziny,święta.Podobaja mi sie też zabawki edukacyjne,jakieś gry,maty itp.Możliwości jest sporo...tylko trzeba pokombinowac :)
image

image

Moge jeszcze dopisać że mój smyk uwielbia puzzle,różne układanki...I jak każdy dożuca do swojego prezentu puzzle to jest w siudmym niebie ;)
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry