Widok

Próba gwałtu na dziewczynce GDYNIA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://kryminalne.trojmiasto.pl/Gdynska-policja-szuka-pedofila-n56760.html?strona=0&expand=2860294&hl=2860294#op2860294

szok, gdzie byli rodzicie sie pytam??!!
Oby go złapali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
dziecko moze wracac samo ale jak jest blisko szkola i w bezpiecznej okoliczy, a tam na petli to sama wieczorem boje sie stac na skmce a co dopiero tamta droga w kierunku hutniczej isc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dejwi , moja robota to również opieka nad dziećmi. Jasne że winę ponosi zboczeniec, ale to my rodzice jesteśmy odpowiedzialni za bezpieczeństwo swoich dzieci. Sama mając 8 lat wracałam ze szkoły, ale mieszkałam w mniejszym mieście. W szkołach są świetlice i jeśli rodzice nie mogą odebrać dziecka po lekcjach, robią to póżniej.
dobrze ze go zlapali juz
ja wspolczuje matce oczywiscie, ale tam za pętlą na cisowej co chwilę stoi radiowoz bo coś tam się dzieje, ja tam nie daleko pracuje i co chwile chodza policjanci i kogos szukaja w tych rejonach wiec dziecko tam idace same to kuszeie losu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Winny to jest ten zboczeniec a nie rodzice !
Skąd w ogóle zrobił się temat że matka z młodszym rodzeństwem w domu była przecież nic o tym nie piszą w artykule ?
A czy Wy chodzicie wszędzie z dziećmi za rączkę w takim wieku ?
Przecież taki zboczeniec to wszędzie może się zataić na dzieciaka. Nie pamiętacie już afery w aquaparku ? A przecież tam dziewczynka była pod opieką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
weżcie sie za robote a nie kwakacie na rodziców !!

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
U mojego synka również dzieci same nie wracają ze szkoły.. Również mają 8 lat.. Jakoś sobie nie wyobrażam nie odebrać synka i pozwolić mu wracać samemu... A w domu jest jeszcze drugi synek, który ma 7 miesięcy.. I zawsze sobie radzę. Potrzebna jest tylko odrobina dobrej woli, żeby wszystko zorganizować..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nina, winien to jest ten pedofil, a nie matka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta kobieta jest sama sobie winna, pozniej pretensje do kazdego nie do siebie!!
Ty chyba nie widzialas tej drogi tam nikt nie chodzi to w polach jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
W klasie mojego synka żadne dziecko nie wraca samo do domu, dzieci mają po 8 lat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziewczynka wracala ze szkoly wiec chyba to nie byl wieczor tylko srodek dnia co?
Pozatym ze dziecko wraca samo ze szkoly to normalna sprawa, takie rzeczy sie zdarzaja i tyle. Nie mowie ze 4 latki maja chodzic same, no ale 8 latki to juz raczej wszytskie chodza same do szkoly.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak byli z rodzenstwem to co ciezko tylek jej ruszyc, i isc po corke.
ale nie po co bo sie nie chce ruszyc tylka i dzieck aubrac i i sc taki to problem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no w pracy pewnie, ale tam kolo skm na cisowej wieczorem to jest bardzo nie bezpiecznie zero oswietlenia utrardzonej drogi i ani zywej duszy, strach dla doroslego a co dla dziecka dopiero
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak to gdzie byli rodzice?? Zapewne w pracy!! Albo w domu z mlodszym rodzenstwem.
Jak ja mialam 7 lat to tez sama szkoly wracalam, nie robcie z rodzicow potworow!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry