Widok

Problem groźniejszy nie koronawirus

Koronawirus Temat dostępny też na forum:
Tytuł wątku to jednocześnie tytuł artykułu umieszczonego na stronie głównej serwisu Trójmiasto.pl. Autor zaproponował wprowadzenie zupełnie innego modelu wałkiem z koronawirusem niż obowiązującą obecnie w wielu europejskich państwach kwarantanna. Czy waszym zdaniem ten pomysł ma sens? I w miarę możliwości bez bełkotu o bolszewikach i biedocie proszę.

https://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Czytelnik-Problem-grozniejszy-niz-koronawirus-n143669.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Podoba mi sie ta jednosc trojmiejskich nizin społecznych.
Tyle, ze to nic nie zmieni. I tak bedziecie na dnie. A teraz nawet nedzne etaty zagrożone.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdynianin został zmierzony i zważony, i okazało się że za cienki w uszach jest :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Skajajwaj to podchwytliwe pytanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krzyż, preferujesz one-to-one ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Gnoilismy z kolegami takich."

Sam byś pewnie nie miał odwagi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

konkretne a nie jakieś magiczne w stylu tu skręcisz dwa razy a tam raz

Nie ze mna sie umawialas.

Żeby uniknąć niejasności wyznacz miejsce

Chcesz powiedziec ze to czysty przypadek ze uciekles z tamtego posta?

Taką g**da jak ty nie może mieć przyjaciół

Wiesz, ja mam przyjaciol z roznych czasow - ogolniaka, studiow, roznych miejsc pracy itp.
Ty szukasz kolegow i kolezanek w necie. Robisz dla.nich ogniska zeby cie polubili.
Jestes zalosnym szkolnym kaleka. Gnoilismy z kolegami takich.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Jednak prawda jest, ze przyjazni nie bedzie miedzy ludzmi z innych warstw spolecznych."

Taką g**da jak ty nie może mieć przyjaciół. Żeby uniknąć niejasności wyznacz miejsce (konkretne a nie jakieś magiczne w stylu tu skręcisz dwa razy a tam raz)i czas a się stawię. Choćby jutro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kocia macocho, imponujace jest to jak wy - ludzie dla ktorych rata za auto 350 zl - to za duzo wspieracie sie netowo.
Jednak prawda jest, ze przyjazni nie bedzie miedzy ludzmi z innych warstw spolecznych.

Zaraz sie okaze ze gadke na ten temat ja przerwalem.
Bedzie tak samo jak kiedys z tym miejscem, ktorego za ch....a nie mozna odnalezc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to wdr wygrał internety :) I pozamiatane
@Cross, ty jesteś duży to będziesz go trzymać jakby co, ok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Proponowałem ci kilkukrotnie że ripostę godną ciebie przedstawię ci osobiście. Ale żeby na coś takiego przystać trzeba mieć choć trochę odwagi, charakteru i kręgosłupa moralnego. A ciebie jak zwykle stać tylko na toczenie piany z tępego pyska w necie. I to jeszcze na mentalnym poziomie ptaka Dodo.

Ach, riposta godna netowego bohatera i szkolnej kaleki gnojonej przez kolegów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Ja też wchodzę tu z wyrachowania żeby kontynuować swoją działalność antykomunistyczną

wypisz-wymaluj Stasiu Piotrowicz, główny antykomunista pisowskiej Drugiej peerel, a przy okazji prokurator stanu wojennego, którego za zasługi dla prlu w stanie wojennym komuniści odznaczyli Krzyżem Zasługi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żadko ci się to zdarza, ale tym razem masz rację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znienacka nie z nienacka tępaku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Lubię jak z nienacka pojawia sie szkolna kaleka.

"Ja też wchodzę tu z wyrachowania żeby kontynuować swoją działalność antykomunistyczną"

Żałosne próby sekowania na żenującym poziomie intelektualnym starszego faceta i kilku innych osób mających inne poglądy to dla ciebie działalność antykomunistyczna? Ty faktycznie jesteś mentalnie ptakiem Dodo.

"Reszta swiata gardzi toba bo jestes mniej niz zero."

Piszesz w imieniu własnym, tych paru popaprańców próbujących naśladować sok z buraka i...? Kto wchodzi s skład tej reszty świata w imieniu której się wypowiadasz?

Ja też wchodzę tu z wyrachowania żeby kontynuować swoją działalność antykomunistyczną

Jestes starym komuchem, ktory wszystko zawdziecza kc pzpr.
Teraz popierasz partie, ktora jest ideowa i kadrową jej następcą.
Gardzisz zolnierzami wykletymi, rot. Pileckim itp.

Reszta swiata gardzi toba bo jestes mniej niz zero.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (70 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Biżuteria jako prezent? (44 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Vibracje (59 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry