Widok

Problem puszczania buraka

Dziewczyny, może wiecie co robić żeby cały czas nie puszczać buraka, w sensie zawstydzać się.

Co się zdenerwuje czy kogoś spotkam na ulicy znienacka to puszczam buraka. Nie wem czy to można jakoś leczyć? czy może znacie kogoś z takim problemem?

Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też tak kiedys miałam..
u mnie przeszło z czasem? wiekiem?
Seks oralny i po problemie. Tak sobie może poradziła? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
pinia i jak sobie poradziłaś z tym?
Ponury wie z doświadczenia ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za mało seksu masz i stąd takie znikome problemy.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
omg przez prawie 29 lat nie wiedzialam, że choruję 8O..... Ja mam jasną karnację i jeszcze jaśniejsze włosy, przez co mój burak był bardzo widoczny później przyciemniłam włosy i jakby pomogło.

Kilka lat temu jak zaczęłam pracować w obecnej pracy , bardzo często mi się przydarzał mój problem. A apogeum osiągałam jak ktoś zwrócił uwagę na to czerwienienie się. Chłopaki (na 70 pracowników tylko 4 to kobiety) tak minie wytresowali, ,ze mogli przechodzić obok mojego pokoju nawet nie spoglądając na mnie a ja z automatu strzelałam buraka. Koszmar!!!!!

http://www.erytrofobia.info/?strona=stefaniak
to sie fachowo nazywa Erytrofobia
wiem ze lecza to operacynie w Klinice Chirurgi Ogolnej UCK
http://www.psychika.eu/erytrofobia-czyli-lek-przed-czerwienieniem-sie/
ja myślę, że to przede wszystkim jest związane z podwyższonym ciśnieniem i od tego należałoby zacząć,
pod wpływem emocji krew idzie mocno w górę.

kiedyś też tak miałam, teraz z kolei mam bardzo niskie ciśnienie i jest ok, ale kiedyś to była masakra, na wszystkich zdjęcich cegła na tarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co to jest ta witamina PP i jak długo trzeba ją przyjmować?
moja znajoma bez przerwy puszczala "buraka" czy to ktos ja zaczepil,powiedzial cos smiesznego...wiecznie ciekawe czy ta witamina taka skuteczna,ciekawa jestem
Też miałam z tym kiedys ogromny problem. Moja dermatolog zapisała mi witaminę PP. Zadziałało. Polecam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tez tak mialam kosmetyczka polecila mi taki krem http://www.ziaja.com/offer/ziajamed/rozszerzone_naczynka,prod:krem_wyciszajacy_rumien_na_dzien_na_noc.html
zawsze lepiej buraka, niż bąka:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmm, psycholog wiem, że jest rozwiązaniem,ale nie bardzo nawet mam czas .

co do pewności siebie to jest tak, że ja lubię ludzi,ale jak spotkam kogoś znienacka to pierwsze co puszczam buraka. takie niezrozumiałe to dla mnie jest:(
To chyba kwestia pewności siebie. Jeśli stanowi to dla Ciebie rzeczywiście duży problem, to warto zgłosić się do psychologa. Często parę spotkań u doświadczonego specjalisty robi różnicę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jak się denerwuje,jak patryz na mnie ktoś nie znajomy szybko się pesze i mam to samo ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

do góry