Widok

Przedszkola Państwowe - WRZESZCZ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Skoro istnieje wątek przedszkoli na zaspie i przymorzu to ja zapytam się o Wrzeszcz. Czy są tu jakieś mamusie doświadczone w tym temacie??

Ja obstawiam przedszkola:

http://www.p15gda.pl - na Waryńskiego, przedszkole nr 15
http://www.przedszkole-28.prv.pl - na Gołębiej, przedszkole nr 28
przedszkole nr 52 na Jaśkowej Dolinie
http://www.przedszkole7gda.com - przedszkole nr 7, na Zator Przytockiego

tylko nie wiem które jako pierwszego wyboru, które drugie a które ostatnie.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja znam to tylko na Gołębiej . Sama chodziłam do niego prawie 32lata
temu.(Czas strasznie szybko leci) Raczej nie polecam. Jakoś personel mi nie przypadł do gustu . Ale to tylko moje wrażenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hop hop nie ma mamy z wrzeszcza, która mogłaby podpowiedziec?
Moja córeczka chodzi do przedszkola nr 7 baaardzo polecam;)jestem super zadowolona i ona i ja:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
monika a gdzie ono dokładnie jest ?cZy po sąsiedzku z kościołem?? tzn za płotem w tej takiej willi??
ja polecam Niezapominajkę na Waryńskiego - miałam tam praktyki, więc trochę od innej strony patrzyłam.
Ojka ono jest niedaleko kolejki,boczna od Zator Przytockiego,jak idziesz wzdłuż kolejki w stronę dworca to jest po lewej stronie,niedaleko tunelu ,można też od Waryńskiego tam wejść.przedskzolem jestem zachwycona,super wychowaczynie,pyszne jedzenie,Natala je wsyztsko,w domu były czasem cyrki:)dużo atrakcji i fachowa opieka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja córka już drugi rok chodzi do przedszkola nr 15 "NIEZAPOMINAJKA" ul. Waryńskiego bardzo jesteśmy jako rodzice zadowoleni z opieki jak i zajęć w tym przedszkolu.Kadra bardzo dobrze dobrana. Nasza córka uwielbia tam chodzić i zawsze wraca uśmiechnięta i zadowolona.
hej kobietki moja córcia chodzi do zerówki do tej szkoły
http://sp49gdansk.edupage.org/ tam jest przedszkole z tego co wiem to chyba prywatne .
Tak na marginesie jeśli któraś z was by poszukiwała niani to jestem zainteresowana :) , opieką u siebie w domku przy moich dzieciaczkach .Pozdrawiam
moja córka 3 lata chodziła do przedszkola nr 15 "niezapominajka". Zdecydowanie polecam. Z wszystkiego byliśmy zadowoleni i co najważniejsze mała uwielbiała tam chodzić.
Teraz do tego przedszkola chodzi moja siostrzenica, która tez bardzo lubi to przedszkole i siostra też bardzo zadowolona.
O przedszkolu na gołębiej słyszałam same negatywne opinie, kiedy sama się orientowałam w temacie.
nr 7- Muchomorek

Mam tam dwoje dzieci i jestem bardzo zadowolona.

Jak juz pisano wyżej- dobra opieka, dobre jedzenie ( 4 posiłki ), angielski w cenie opłaty podstawowej, dodatkowo tańce, logopeda
2 wycieczki autokarem w roku, raz w miesiącu przedstawienie w przedszkolu, wyjścia do miniatury, imprezy dla rodzin ( święto ziemniaka, dzień mamy, dzień dziadków)

Super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magda, mój syn też chodzi tam do zerówki :)
A do której Twoja córa chodzi bo może chodzą do tej samej :)
No i Magda czy Twoja córcia to przypadkiem nie Wiktoria?? :)
ojjka ,moja chodzi do grupy 0c ) nie Wiktorka ,moja Natalka :).Pozdrawiam .
:) mój chodzi do 0b :) pewnie nie raz widujemy się w szatni :)
Ja jestem w totalnym dylemacie :(
Nie wiem do którego przedszkola zapisać małą, w sumie to na Gołębiej od nas jest na rzut beretem ale słyszałam, nie za dobre opinie o nim :(
Co do przedszkola w szkole podstawowej 49 to tam sumy za pobyt dziecka strasznie duże są :( dzwoniłam ostatnio i zostałam poinformowana o cenach:
- 300 zł wpisowego (bezzwrotnego)
- 300 zł czesnego miesięcznego
- 200 zł posiłki
jak dla mnie to strasznie dużo :(
Mój podopieczny od września poszedł do przedszkola na Gołębiej ,rodzice jakoś nie narzekają .Sama nie wiem :/
moja córka chodziła do przedszkola na Jaskowej Dolinie od I grupy do zerówki. Przedszkole fajne, pani dr fajna, tylko plac zabaw mały- ale dzieciaki chodzą na spacery do lasu;). Jedzenie dobre- gotowane na miejscu. Dużo zalezy na jaką Pania w grupie trafi dziecko -jest jedna, która krzyczy na dzieci i dzieci sie jej boją.... Moja córka akurat miała b. fajne panie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak któraś z was potrzebuje niani to ja szukam maluszka do opieki :) u siebie w domku .
W 49 był dzień otwarty szkoły w sobotę można było sobie pozwiedzać :)
A co powiecie na temat oddziałów przedszkolnych np. W sp39 lub śp 27 . To są państwowe oddziały przedszkolne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry