Widok
Mój młody tam chodzi od czasu jak skończył roczek (czyli już ponad 2.5 roku) - wtedy placówka była jeszcze w innej lokalizacji. Ja jestem bardzo zadowolona, panie miłe dla dzieci, w przedszkolu czysto, zajęcia odbywają się według grafiku. Dzieci nie są pozostawione same sobie, a z tyłu przedszkola jest duży ogród, więc dzieciaki maja gdzie biegać w lato :)
Młody miał przez jakiś czas problemy zdrowotne, poprosiłam w przedszkolu, żeby mi zdawały raport - codziennie po południu dostawałam smsa (bo nie ja odbieram syna). Ogólnie - ze szczerym sercem mogę polecić :)
Młody miał przez jakiś czas problemy zdrowotne, poprosiłam w przedszkolu, żeby mi zdawały raport - codziennie po południu dostawałam smsa (bo nie ja odbieram syna). Ogólnie - ze szczerym sercem mogę polecić :)
Przedszkolaki miłe. Dziecko z chęcią chodzi do przedszkola.ma wiele zabaw w ciągu dnia. Ale jeśli ktoś myśli, sugerując się nazwa 4 kids, że mówią w nim po angielsku lub hiszpańsku,to się poważnie myli ! Jak tylko odbierałam dziecko w ciągu dnia, to Panie mówiły po polsku. O hiszpańskim już nie wspomnę. Ten język zna tylko Pani Dyrektor i może mówi do dzieci jak bywa od czasu do czasu w placówce. !!!!!!!!