Widok

Przedszkole 4 Kids Orłowo- opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym przedszkolem? Opinie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój młody tam chodzi od czasu jak skończył roczek (czyli już ponad 2.5 roku) - wtedy placówka była jeszcze w innej lokalizacji. Ja jestem bardzo zadowolona, panie miłe dla dzieci, w przedszkolu czysto, zajęcia odbywają się według grafiku. Dzieci nie są pozostawione same sobie, a z tyłu przedszkola jest duży ogród, więc dzieciaki maja gdzie biegać w lato :)
Młody miał przez jakiś czas problemy zdrowotne, poprosiłam w przedszkolu, żeby mi zdawały raport - codziennie po południu dostawałam smsa (bo nie ja odbieram syna). Ogólnie - ze szczerym sercem mogę polecić :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przedszkolaki miłe. Dziecko z chęcią chodzi do przedszkola.ma wiele zabaw w ciągu dnia. Ale jeśli ktoś myśli, sugerując się nazwa 4 kids, że mówią w nim po angielsku lub hiszpańsku,to się poważnie myli ! Jak tylko odbierałam dziecko w ciągu dnia, to Panie mówiły po polsku. O hiszpańskim już nie wspomnę. Ten język zna tylko Pani Dyrektor i może mówi do dzieci jak bywa od czasu do czasu w placówce. !!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry