Widok

Przedszkole Fregata Gdańsk. Opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy jest jakaś mamusia na forum, której Maluch uczęszcza do przedszkola Fregata w Gdasku? Jeżeli tak, to bardzo proszę o opinie na temat tego miejsca. Myślę o wysłaniu tam mojego urwisa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za bzdury, kłamstwa i pomówienia. Masakra, skąd się biorą ludzie mający takie coś w głowie? Rzeczywiście byłaby to sekta, gdyby tak było. Ma to tyle z prawdą co ja z tańcem w balecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Roza czy jak jej tam, odeszła, a ciągle ją na szkolnym placu zabaw widzę ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak...a świstak siedzi i zawija
Wylazi, wyłazi, i to jak! Już mało, że o cnotach i wychowaniu to się w szkole tłucze cały rok taką gadkę, a wychwawczyni jednej z klas co dzień na korytarzu ridzicom nawet "Dzień " nie mówi tylko odwraca wzrok, udaje, że nie widzi,ma minę jakby jej kto rodzinę wymordował. I takie zachowanie,brak kultury osobistej na oczach dzieci. Komentarze do dzieci to już inna historia. Nieprzyjemne, aroganckie, ciągła krytyka, przy czym "chroni się" osoby wspólnotowe lub przynależące do zarządu. Taka jest prawda o Fragacie pełnej cnót i wartości chrześcijańskich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Proponuję pójść i zapytać. :):))
A ile kosztuje miejsce w przedszkolu - bez znizek.
mieszkam w poblizu i sie zastanawiam nad tym miejscem dla 3 - latka
I tytuł doktora od niczego również....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyniki konkursy matematycznego ze strony szkoły:

liczba uczestników w woj pomorskim 3751

liczba uczestników w kraju ponad 13000

FB. - w pomorskim 7 a w kraju 126

MB. - w pomorskim 23 a w kraju 522

SW. - w pomorskim 79 a w kraju 1525

TT. - w pomorskim 69 a w kraju 1298
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan "tata i kasa" : problem zaczyna się wtedy, kiedy ludzie są przeświadczeni o swojej elitarności, a tak naprawdę słoma z butów wyłazi. Także pytanie o zniżki jest nie na miejscu, i źle świadczy o osobie zadającej takie pytanie... nawet dwa dyplomy magistra nie pomogą :-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mój syn chodzi do tej szkoły i nie mam powodu do narzekania :)
Nie ma problemu żeby mówić po angielsku (na razi jeszcze robi błędy :), zadania domowe robi szybko i bezbłędnie - ja nie mam żadnych uwag co do nauczycieli - jestem zadowolona z wychowawcy.
Ale może nie każdy uczeń jest w stanie przyswoić sobie materiał tak szybko i może mieć z tym problemy - wiadomo, że trzeba wtedy z dzieckiem popracować (ale czasami może łatwiej zmienić szkołę :).
Jeśli poziom byłby niski, to inne szkoły prywatne nie przyjmowały by tak chętnie uczniów, żeby nie obniżać swojego poziomu :)
A niezadowoleni będą zawsze i w każdej szkole - nie spotkałam jeszcze szkoły idealnej, ale Fregata jest ogólnie w porządku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
i kupują nowy budynek :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Egzaminy z j. angielskiego w niezależnej szkole językowej, uczniowie otrzymują odpowiednie certyfikaty, jak nie wiesz to nie pisz bzdur
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
e...chyba miałaś duże zniżki ? co ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie prawda, nikt nikogo nie zmusza do chodzenia na te dni skupienia, jest wolność i dużo rodzin jest w innych wspólnotach i tam działają i są rodziny NIEWIERZĄCE i nikt ich nie pokazuje palcami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kurczę
potoczne przekleństwo, używane zamiast innego, którego chce się uniknąć

po co te wulgaryzmy???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kurczę, ale po co oni takie biedna rodziny trzymają?
Czy Pani miała dostęp do informacji dotyczących finansów ludzi? Skąd Pani takie poufne wiadomości na? Zastraszające wnioski Pani podała.
Mnie zastanawia skoro taka biedota jest, to jak mogą działać komercyjnie? Nie pojmuję o co właściwie chodzi. I teraz myśl człowieku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opine mniej pochlebne - administracja usuwa z Fb w "try miga" :) przeciez prawda nas wyzwoli!:) a jesli ktos sie obawia ze jest to trolowanie - zapytajcie w szkole o : poziom angielskiego, rotacje nauczycieli, komunikcje z rodzicami, wyniki edukacyjne, ilosc rodzin jakie odeszly. Przeciez to nie zaszkodzi - prawda? :) I.P :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
A moze odniesmy sie do faktow podniesionych zamiast przekierowywac uwagę na autora? ilosc rodzin ktora odeszla w ostatnim czasie mowi sama za sienie - ale analizowanie I.P. jest chyba desperackim pomyslem - skoro fakty tak smutne :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
2 opinie jako dwie różne osoby - jako ~mama i ~Rozazviterbo a adres IP ten sam :)
chyba ktoś tu chce zaszkodzić fregacie
nieładnie i nieuczciwie :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety nie jest prawda, ze /de/formacja nie ma wplywu na osoby decyzyjne we Fregacie. Sami jestesmy praktykujacymi katolikami i kochamy Kosciol. Nie mniej - tak dorga Opsu Dei jest traktowana b priorytetowo - przy tym - jestem przekonana - wbrew intencjom zalozyciela sw. Josemariii Escrvy. Brak jest szacunku, radosci i wolnosci pomiedzy administracja a rodzicami oraz kadra - ci ostatni sa nieustannie osaczami "propozycjami" uczestniczenia w dniach skupienia OD. Zdarza sie, ze nauczycielki ktore nie zgadzaja sie na to /nie czuja tej duchowosci/ traca prace, podobnie - komentowana jest /nie/obecnosc rodzicow na dniach skupienia. A takze ich zycie osobiste, samochody jakimi jezdza, wakacje jakie spedzaja.. Jest czesc rodzin calkowicie zaslepiona i przytakujaca zarzadowi ale wiekszosc zaczyna otwierac oczy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry