Widok

Przedszkole Przygoda w Redzie-proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
...jak wyżej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój synek tam chodzi od września i generalnie jesteśmy zadowoleni a co najważniejsze dziecko jest zadowolone i z uśmiechem codziennie rano biegnie do przedszkola i to w zasadzie od pierwszego dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakie opłaty są w tym przedszkolu?
image

w grupie 3 latków płacimy 450 zł ze wszystkim, tzn. pełne wyżywienie, zajęcia dodatkowe(angielski rytmika).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Super warunki. Moje dziecko chodzi tam już drugi rok i nie chce wracać do domu - tak dobrze się tam bawi. Mają angielski, niemiecki, wyjazdy na basen, sekcje piłkarską, zajęcia karate, taniec. A najważniejsze jest to że uczą się przez zabawę. Z przyjemnością chwali się tym czego się nauczył, śpiewa piosenki. Mają pełne wyżywienie: śniadanie, obiad i podwieczorek, a dzieci które pozostają dłużej (do 17-ej) są częstowane kanapkami, ciastem, jabłkami. Naprawde polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
podzielcie sie opinią mamusie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

do góry