Widok

Przedszkole Rumia

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zastanawiam sie oddaniem coreczki do przedszkola na kilka godzin dziennie za kilka miesiecy, Czy mozecie polecic jakies fajne przedszkole z zajeciami dodatkowymi w Rumi. Najlepiej zeby to byla mała przytulna placowka. Z góry dziekuje za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no własnie chodzi o to żeby nie było bardzo drogo, no i żeby to dziecko wyniosło cos z tego przedszkola bo róznie to bywa.
ja nie twierdzę, ze w Rumii jest mało przedszkoli prywatnych, tylko mało jest takich, które proponują naprawdę fajne zajęcia dla maluszków.
' Pod topolą' to też państwówka i nie jest to małe, przytulne przedszkole, ale mozna przyznać, że jest na wysokim poziomie, niestety dostać się tam jest trudno.
Prywatnych przedszkoli jest w Rumi dużooooooo. Trzeba tylko okreslić czego oczekujemy, jaką sume jestesmy w stanie wydać no i miejsce zamieszkania, też jest wazne :)
niestety w Rumii bieda jeśli chodzi o przedszkola prywatne- przynajmniej ja tak uważam. Najlepsze opinie ma przedszkole "Pod Topolą", słyszałam tez fajne opinie o przedszkolu obok hotelu Marengo Kniaź, tylko ulicy przypomnieć sobie nie mogę. My chodzimy do "Bajki", ale to juz państwówka ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hop Hop
Iwona Marcysia nie wiem czy pamietasz ale nasze dzieciaki z tego samego dnia:)
ja mimo ze jeszcze drugiego nie mam tez sie zastanawiam nad poslaniem malego do przedszkola chociaz na kilka h jak pojawi sie drugi bobas.
podbijam moze ktos poleci cos rozwijajacedo dla 19mscznego dziecka po wakacjach juz 2letniego.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry