Widok
przedszkole jak każde inne - ma plusy i minusy;)
moja córa tam chodzi; od września dojdzie druga:) (mam nadzieję, że się dostanie)
co do opłat - cała Gdynia ma tak samo - opłata stała uzależniona od zadeklarowanej ilości godzin; opłata za wyżywienie 4,50zł dziennie (nie płacisz jak dziecko nie chodzi do przedszkola - jak zgłosisz to!), komitet rodzicielski 18zł/mies. (w tym jest rytmika, teatrzyki, prezenty na święta, itp.). dodatkowo płatny j. angielski
moja córa tam chodzi; od września dojdzie druga:) (mam nadzieję, że się dostanie)
co do opłat - cała Gdynia ma tak samo - opłata stała uzależniona od zadeklarowanej ilości godzin; opłata za wyżywienie 4,50zł dziennie (nie płacisz jak dziecko nie chodzi do przedszkola - jak zgłosisz to!), komitet rodzicielski 18zł/mies. (w tym jest rytmika, teatrzyki, prezenty na święta, itp.). dodatkowo płatny j. angielski
Hmm złożyłam już podanie na Lubawskiej do 15 , do niego mam 5 minut drogi zaś do 31 wystarczy że zejdę na dol i już jestem.Jeżeli chodzi o Lubawską chodzić tam będzie córeczka mojej kuzynki więc moja będzie miała z nią kontakt, zaś jej synek starszy już tam chodzi i sobie chwali to przedszkole.
A więc które wybrać ?? Lubawska czy Zamenhofa??
Opinie o 15 mam lecz nie mam wlasnie o 31
A więc które wybrać ?? Lubawska czy Zamenhofa??
Opinie o 15 mam lecz nie mam wlasnie o 31