Widok

Przychodnia Dąbrówka - Ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! Chciałabym zmienić ginekologa i docelowo na takiego, który poprowadził by mi ciążę. Najbardziej odpowiadałaby mi przychodnia w Dąbrówce. Wiem, że przyjmuje tam dr Grzybowska i dr Chrostowski - może możecie mi kogoś z nich polecić? Jakieś opinie? I czy wizyty są odpłatne, czy na książeczkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Leczę się u dr Grzybowskiej od kliku lat ( co prawda nigdy nie miałam jakiś większych problemów). Teraz jestem w zagrożonej ciąży. Doktor przyjęła mnie pomimo tego, że nie byłam zapisana i siedziałam u niej chyba z 25min. Jej diagnoza zgadzała się z diagnozą innego lekarza, który mnie badał więc nie mogę powiedzieć złego słowa. Była bardzo miła, wydała dokładny opis i zdjęcia. Nie wiem czemu wiele dziewczyn ma taką złą opinie o niej....ja na wszelki wypadek chodzę także na konsultacje do innego lekarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Grzybowska, ale prywatnie ( w tej samej przychodni), bo faktycznie w ciazy z walka o kazdy termin chyba bym nie wytrzymala.
Widzę, że są jeszcze wrażliwi na ortografię na tym forum- całe szczęście!
Ciekawe, czy jak piszecie CV to też z takimi błędami?
Oj, ortografia się kłania!!!
Ja tam chodze od niedawna, też chodziło mi o prowadzenie ciąży. Zapisałam się do dr Grążawski. Po pierwszej wizycie ok lepszy od dr Pawłowskiego z przychodni 'Źródło Marii'. Ale ostatno mniałam 'awarie' i przyjoł mnie dr Chrostowski i wydawał mi się bardziej ok (nie gadał od rzeczy i wizualnie sympatyczniejszy). Teraz ide na kontrolną do 'mojego' zobaczym jak będzie tym razem. Co do czasu to ciężko mi powiedziec bo położna wpisała mnie według zwolnienia. Zawsze możesz zmienić lekarza jak jak się zapisywalam to taki mi połorzna powiedziała, że się nie nalerzy do jednego lekarza tylko do przychodni i w karzdej chwili morzna zmienić.
Ps. jak wróce 15.07. dam znac jak był tym razem.
Ja nie mogę powiedzieć, że Grzybowska to taki świetny ginekolog ale polecić mogę.

dzięki za odp, może jeszcze jakieś opinie?
wspanialy ginekolog pani Grzybowska. Przyjmuje normalnie nn NFZ, ale trzeba dlugo czekac na wizyte. Ja polecam z calego serca !!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry