Widok
łoo jeny Duomox mi tak rozwalał żołądek, że coś potwornego, miałam potem bóle nie z tej ziemi, ale ja akurat na ten konkretny antybiotyk tak źle reagowałam i fakt jest obrzydliwy w smaku i tabletka jest tak wielka, że ledwo przechodzi przez przełyk z płynami, bleee, współczuje Madzia i życzę szybkiego porotu do zdrowia
No ja kiedys bralam na sczescie nic mi nie bylo po tym , pamietam jak poszlam do laryngologa bo cos mialam zatokami to ten dal mi taki mocny antybiotyk ze ledwo dochodzilam po nim do siebie i mialam przez niego zawroty glowy ;/ Dziekuje mary_25 mam nadzieje ze szybko wylecze tego zeba z ropy bo jak nie to nie wiem co bedzie mnie czekac pewnie rwanie a tego bym we ciazy chciala uniknac najwyzej po.
o jeny, współczuję dziewczyny ;*
mi niedawno przewiało ucho i byłam w aptece się zapytać czy mogę ewentualnie jakieś kropelki wpuścić albo nasmarować maścią wokół to powiedziała, że lepiej byłoby się skontaktować z lekarzem ale ja jakoś nie mam czasu a poza tym już samo przechodzi także nie jest źle :)
a słuchajcie, czy słyszałyście może o tym, że nie wolno jeść pomarańczy w ciąży?? bo mi teraz zaczęły smakować jak nigdy hehe :)
mi niedawno przewiało ucho i byłam w aptece się zapytać czy mogę ewentualnie jakieś kropelki wpuścić albo nasmarować maścią wokół to powiedziała, że lepiej byłoby się skontaktować z lekarzem ale ja jakoś nie mam czasu a poza tym już samo przechodzi także nie jest źle :)
a słuchajcie, czy słyszałyście może o tym, że nie wolno jeść pomarańczy w ciąży?? bo mi teraz zaczęły smakować jak nigdy hehe :)
No to udało mi się dziś zejechać do mapu ;). Ogólnie fajny sklep i wydaje mi się niedrogi (chociaż nie wiem jak w innych bo to moja pierwsza wyprawa).
W sumie to skupiłam się na wózkach i mi chyba najbardziej przypasował Jedo Fyn. Wydawał mi się najwygodniejszy i miał wygodna rączke i fajną dużą gondole. Jakoś nie przekonałam się do xlandera mimo że patrząc w internecie podobał mi się najbardziej. A mężowi to w ogóle się nie spodobał jak tylko na niego zerknął ;P nie wiem czemu bo ogólnie jest ładny ;)
Ogólnie póki co każdy z nich ma jakąś wadę na pierwszy rzut oka, ale jak zaczne się rozgladać już na poważnie i przede wszystkim więcej poczytam to zobaczymy jeszcze.
Matyldaa Maxi Cosi Mura 4 gondola, spacerówka i fotelik kosztował 2474 ;)
W sumie to skupiłam się na wózkach i mi chyba najbardziej przypasował Jedo Fyn. Wydawał mi się najwygodniejszy i miał wygodna rączke i fajną dużą gondole. Jakoś nie przekonałam się do xlandera mimo że patrząc w internecie podobał mi się najbardziej. A mężowi to w ogóle się nie spodobał jak tylko na niego zerknął ;P nie wiem czemu bo ogólnie jest ładny ;)
Ogólnie póki co każdy z nich ma jakąś wadę na pierwszy rzut oka, ale jak zaczne się rozgladać już na poważnie i przede wszystkim więcej poczytam to zobaczymy jeszcze.
Matyldaa Maxi Cosi Mura 4 gondola, spacerówka i fotelik kosztował 2474 ;)
madzia_86 no mi właśnie też żołądek tak nawalał po tym antybiotyku, może faktycznie kup sobie coś osłonowo jeszcze albo jedz dużo jogurtów
h_and_m - ale numer jak byłam mniej więcej na tym etpie ciązy co Ty to też miałam chęci na pomarańcze, była to jedyna rzecz po której nie wymiotowałam i która mi nie śmierdziała, bo po całej rszcie leciałam odrazu do ubikacji:/ mi nic od jedzenia pomarańczy nie było jakby co, dziecku też nie:)
kamcia01 - dzięki za relacje
h_and_m - ale numer jak byłam mniej więcej na tym etpie ciązy co Ty to też miałam chęci na pomarańcze, była to jedyna rzecz po której nie wymiotowałam i która mi nie śmierdziała, bo po całej rszcie leciałam odrazu do ubikacji:/ mi nic od jedzenia pomarańczy nie było jakby co, dziecku też nie:)
kamcia01 - dzięki za relacje
Witam wszystkie dziewczęta w ten piękny poniedziałkowy poranek. Właśnie siedzę w pracy wyczekując urlopu, który zaczyna mi się w przyszłym tygodniu i już nie mogę się doczekać aby odpocząć tak jestem zmęczona. Zastanawiam się ile z Was postanowiło zostać w domu w czasie ciąży a ile chodzi do pracy? Poinformowałyście już swojego pracodawcę o ciąż? Jak tak kiedy lub kiedy planujecie? No i do którego etapu ciąży planujecie pracować? Pozdrawiam
Ja też już jestem zmęczona, tym bardziej że nie miałam prawdziwego urlopu od 2 lat bo w zeszłym roku od razu po obronie szłam do pracy ;/ tylko ja niestety mam we wrześniu.
Także ja pracuję i mam zamiar pracować tak długo aż będę w stanie. Nie wyobrażam sobie siedzieć w domu, zawsze po 2 dniach(a tylko kilkudniowe przymusowe wolne miałam) już chciałam wracać do pracy ;). Ja nic nikomu nie mówiłam w pracy póki co i nie wiem kiedy to zrobię, może po urlopie.
Także ja pracuję i mam zamiar pracować tak długo aż będę w stanie. Nie wyobrażam sobie siedzieć w domu, zawsze po 2 dniach(a tylko kilkudniowe przymusowe wolne miałam) już chciałam wracać do pracy ;). Ja nic nikomu nie mówiłam w pracy póki co i nie wiem kiedy to zrobię, może po urlopie.