Widok

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 29 Leonardo - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo fajna szkoła z bogatą ofertą zajęć dodatkowych dla dzieci, ja jestem bardzo z niej zadowolona! moja córka chodzi tam pierwszy rok
Wiem ze to mała szkoła, ale żeby aż tak mało było opinii?

Też jestem ciekawa co i jak.
`Pamiętaj, że to, co słuszne, nie zawsze jest popularne, a to, co popularne, nie zawsze jest słuszne.(...)Rób to, co należy, niezależnie od tego, co pomyślą inni.`
znam tą szkołę tylko z tego, że moja córka chodzi do przedszkola prowadzonego przez tą samą fundację i czasem tam bywam załatwiać formalności,
moje wrażenia:
- mała, bardzo kameralna szkoła,
- stary, ale wyremontowany wewnątrz budynek,
- duży, fajny ogród,
- bardzo dużo zajęć dodatkowych,
- bardzo dużo "akcji" w których dzieci biorą udział, warsztaty, działy w konkursach międzyszkolnych,
- organizują obozy, wyjazdy do innych szkół w Polsce jak i zapraszają dzieci z tych szkół do siebie,
- ludzie (nie tylko nauczyciele) z którymi się zetknęłam, bardzo sympatyczni
- dzieci w szkole mają do opieki zwierzęta np. fretkę czy też węże zbożowe
gdyby nie odległość, sama posłałabym tam córkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

do góry