Widok

Pytanie dotyczace pracy w bankach

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam pytanie na temat zarobkow pracowałam 3 lata temu w SKOK im Chmielewskiego przez 3 lata sie troche zmienilo jak jest teraz .moze ktos z Was pracuje i mam tez pytanie o inny bank Kredyt Bank moze ktoras z Was pracuje i wie jak wyglada rekrutacja mam mozliwosc i tu i tu tylko cjodzi o zarobki i godz pracy daltego ze sama wychowuje corke a nie chce by siedziala 24 godz na dobe w przedszkolu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam nadzieję, że aplikując nie zapomniałaś o interpunkcji i składni.

Zarobki zależą od stanowiska, godziny pracy-od godzin otwarcia placówek, a to możesz sprawdzić nawet na stronie banków.
oczekuje konkretnej odpowiedzi a nie glupich uwag .
ale to jest konkretna odpowiedz bo wiele od stanowiska zalezy.

dwie kolezanki pracują w Kredyt banku- jedna sprzedaje kredyty i ma okolo 2500netto z premią a druga ma zdecydowanie wyższe stanowisko i zarabia 6-7tys netto.
u mnie w banku zarobki też w ogromnych widełkach od 1400 netto(bez premii,słaby dział.początek zatrudnienia,asystent,specjalista zwykly) przez 3-4tys(dłuższy staż,wyzsze stanowisko niz asystent czy specjalista) aż do ... (prezes ) :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kasiu to była konkretna odpowiedź.
Godziny otwarcia placówek KB: http://www.kredytbank.pl/o_banku/placowki

Dodaj pół godziny przed otwarciem i po zamknięciu placówki-nie będziesz musiała szukać całodobowego przedszkola.

Może podaj stanowisko na jakie aplikujesz to dowiesz się dokładnie jaka będzie pensja.
dzieki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

do góry