Widok

Pytanie za sto punktow

Śródmieście Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Napalilam sie i chcem sie zrealizowac wiec tak chcem zaczac robutki na drutach dodam ze jestem zielona i nie mam babci dziergajacej co poradzicie czy mozna sie jakos nauczyc orzy pomocy jakis poradnikow jesli tak poprosze o namiary
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A gdzie mieszkasz? Umiem robic na drutach i to różne wzory. Mogę chętnie nauczyc Ciebie jeżeli nie mieszkamy za daleko od siebie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wielkie dzieki za porady a co do moich błędów to powstają tylko w wyniku szybkiego pisania poszukam w necie
w empiku jest kącik z książkami w tym temacie, no i faktycznie, przeszukaj internet:)
hahahhaha agatha jesteś boska :))))
Normalnie sie we mnie zagotowało od tych Waszych złośliwości !!! Dziewczyna zadała proste pytanie a Wy zamiast odpowiedziec,czepiacie sie do ortografii,ręce opadaja. Ja Ci niestety nie odpowiem, bo nie znam zadnych tego typu pism,ani poradników, druty znam tylko z praktyki. Moim zdaniem ciekawsze jest tkactwo np. :)
są fora o róbótkach ręcznych - poszukaj tam napewno ci powiedzą jak można się nauczyć i z czego :-) ja nie umiem niestety nie mam zdolności manulanych nad czym ubolewam ..
Wypożyczę babcie moją-fajna, na pewno sporo nauczy-86 lat, tylko jak Ci sie nie powiedzie, dostaniesz laską po głowie;)

Dniówka 20zl, myślę, że to taniej niż książka;)
Głównie dzięki wyjatkowej ortografii, ale wielki i nagły zapał do samorealizacji przez dzierganie też jest uroczy :)

Sam pomysł popieram, lubię wyszywać i robić na drutach :)
no i robótki :-)
mistrzyni bezsensownych postów
chcę - chcem , muszem to nasz Prezydent W. kiedyś stosował :-)
czemu ? poprostu mnie do tego ciagnie a nie wiem od czego sie zabrac
Przepiękny post :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry