Widok

RANKING WÓZKÓW

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Strega napisała :
Może zrobimy taki ranking wózków, razem z wklejonymi zdięciami i wpiszemy wszystkie za i przeciw. To napewno pomogłoby wielu z nas w zakupie odpowiedniego, bo jest tyle na rynku, że można zwariować. Nie ukrywam, że mi bardzo to by pomogło, a jest pewnie wiele dziewczyn, które mają jakieś doświadczenie. Co wy na to? :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może wlasnie sprzedawcy akurat teraz mają % od sprzedaży Roana:-) Jak braliśmy kredyt to w Expanderze wszystkim polecali GE, a za kilka dni się zmieniło i polecali Millennium

Ja jedno co bym chciała zmienić w tym wózku oprócz wagi to stelarz - marzy mi się taki chromowany już zastanawiam się nad tym czy nie oddać go do pochromowania tylko o ile będzie on cięzszy?

No właśnie. Gosik u nas było to samo. Oglądaliśmy ten droższy a sprzedawca namówił nas na tańszego Roana. ;)

Kala ale co na celu by miał ten sprzedawca jak my na początku interesowliśmy się wlaśnie emmaljungą , pewnie z droższego wózka ma lepszy utarg, i to dało mi do myslenia

:)))))))))))))))
image

kurcze blade ;)

żeby wózka człowiek nie mógł wybrać ;))))
szkoda, że atlantic nie ma przekładanej rączki :( w spacerówce

a byłyście w tym sklepie PINOKIO w Gdyni?
warto jechać, jaki wybór?

My mamy Emmaljungę Smart Duo Combi - wg mnie to najwygodniejszy wózek dla dziecka. Lekki nie jest to prawda. Gosik 534, ten sprzedawca to trochę przesadził porównując Roana do Emmaljungi. Owszem, z wyglądu i wymiarów są podobne, ale materiały, wykonanie, prowdzenie i awaryjność - nie można ich postawić na jednej półce. Poza tym nie wszystkie cześci Emmy są robione w Skarszewach.

image

:))))
image

JESZCZE RAZ :)
image

a to Kornelii :) REWELACJA JAK DLA NAS :)))
image

ja tez nie widze problemu z tym koszykiem, na pewno nie zgubimy zakupow:)

emmaljunga wcale nie jest taka ciezka i bez problemu mozna ja wniesc na wyzsze pietra

My co prawda spacerujemy w Wejherowie ale na razie nic nie zgubiliśmy. A zakupy potrafię zrobić niezłe. ;)

O tym nie pomyślałam może i mogą wypaść , pewnie zalezy ile tych zakupów masz , ja jakos nie myślałam o tym bo jak będę mieszkać u rodziców to tam nie będę miała takiego problemu z podjazdami a jak tu gdzie mieszkam to tak samo ,po zakupy chodzę do sklepu na przeciwko; zresztą jak będę po zakupy chodzić sama to chyba bez wózka tylko kupię sobie takie nosidełko na ramiona

a dajmy na to, ze masz zakupy i musisz wjechac na podjazd w gdansku te pod tunelem są dośc wysokie, te siatki nie wypadną z tego koszyka ???

Ta przekladana raczka to jest super sprawa. Niby takie to oczywiste, a szkoda, ze nie wszytskie wozki to maja. Mozna bez problemu odwrocic dzieciaczka od wiatru lub slonca.

Emmaljunga o ponad 1 kg jest cięższy od roana , ja też dlugo zastanawiałam się nad wyborem między tymi dwoma wózkami , ale po co płacić 8 stów więcej jeśli wózek jest cięższy i ma naprawdę bardzo niemrawą kolorystykę, sprzedawca w sklepie w Gdyni powiedział że jakościowo te dwa wózki są na tym samym poziomie tym bardziej że emmaljunga robiona jest w skarszewach, więc wybrałam roana takiego jak wkleiłyście wyżej ten kawa z mlekiem tylko że granatowy z białym

podobno (tak twierdzi moja koleżanka mama dwóch dzieciaczków) że ważne jest to w wózkach wielkofunkcyjnych aby była przekładana rączka, żeby pożniej jak już robimy spacerówkę to była możliwość pchania dzieciaczka bużką do nas, a nie pleckami, wieci o co mi chodzi:)

Tak ale juz ponad rok go tam niema,sama u nich dwa wozki kupowalam.
Teraz jest w gdyni glownej zaraz kolo peronu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry