Widok

RANKING WÓZKÓW

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Strega napisała :
Może zrobimy taki ranking wózków, razem z wklejonymi zdięciami i wpiszemy wszystkie za i przeciw. To napewno pomogłoby wielu z nas w zakupie odpowiedniego, bo jest tyle na rynku, że można zwariować. Nie ukrywam, że mi bardzo to by pomogło, a jest pewnie wiele dziewczyn, które mają jakieś doświadczenie. Co wy na to? :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wózki Graco nie mają pompowanych kół tylko piankowe. Z doświadczenia wiemy że nic siew nie dzieje z tymi kólkami jedynie mogą ewentualnie troche zetrzeć bieżnik...

no to fajnie szwagierka miała w swoim wózku piankowe koła i była bardzo zadowolona mówiła, że jak kupowała swój wózek to zamieniała, koła pompowane na piankowe, bo w jej były pompowane standardowo
szwagier pracował w wulkanizacji opowiadał, że często przyjeżdżały mamy na pompowanie kół albo łatanie dętki,

więc wychodzi na to, że piankowe lepsze

ale to na pewno co mama to opinia inna ;)))

a ja uważam ze pompowane lepsze na nasze drogi , amortyzacja dzieki temu jest lepsza po za tym nowa oponka koszt około8 zł a w moim jest pompka

Brat mojego M. miał pompowane i ani razu nie złapał gumy a jeździli po lesie i dziurach , pompował raz na miesiac

ja moj pierwszy wozek mialam z pompowanymi kolami,jezdzielo sie nim super tylko mialam takiego pecha ze czesto mi sie przebijaly

Znalazlam opis Graco i potwierdzają się moje przypuszczenia, że jednak kółka są gumowe (co nie oznacza pompowane!).

Quattro Tour Deluxe Gilda

Wózek głęboko-spacerowy z nosidełkiem Kosycot w standardzie. Wygodna podkładka. Oparcie regulowane w czterech pozycjach. Dostęp do kosza na zakupy bez budzenia dziecka. Regulowany podnóżek, zagłówek, osłonki na pasy, gumowe koła.
Pełna amortyzacja kół, Łatwo dostępna tacka z uchwytem na kubek. Duża budka z okienkiem z możliwością ustawienia przodem lub tyłem do kierunku jazdy.
Pięcioppunktowe pasy bezpieczeństwa. Osłona na nogi w zestawie.
Mechanizm składania jedną ręką. Nowoczesna owalna rama, regulowana wysokość rączki. Hamulce zapobiegające ścieraniu butów. Skrętne koła z blokadą. Poszycie z możliwością przeprania.

Waga 13 kg, po rozłożeniu: 115x60x106 cm, po złożeniu: 93x60x40 cm, szerokość siedzenia 29 cm, wysokość oparcia 40 cm.

Ja mam QUINNY BUZZ, ale na razie nie mogę się wypowiedzieć jak się prowadzi, bo go dopiero co kupiliśmy i jeszcze nie wypróbowaliśmy;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja pompowalam w moim 2 razy od mometu kupienia a jezdzilam nim 1,5 roku teraz majac zwykla spacerowke czuje roznice nie mam jak pompowane!!!!

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
Dziewczyny czy możecie polecić fajny wózek dla bliźniaków? Może są tu jakieś szczęśliwe podwójne mamy na tym forum:)
w ogóle przeczytałam tu tyle fachowych wypowiedzi na temat wózków,że aż jestem pod wrażeniem forumkowych mamusiek :))

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
Yara my dokładnie tak samo uwazamy .
ja czesto jeździlam na spacery z chrzesniaczka Macka i głebokim super mi sie jeździło a spacerówka juz nie i ja jak nie bede musiała to nie kupie lekkiej spacerówki tylko wykorzystam tą z Atlantica tym bardziej że my wszędzie samochodem

fany wózeczek:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=347507720

super ma koła:))co myślicie?
Jakoś do tej wikliny nie jestem zbytnio przekonana... Ciekawe jak wewnątrz ta gondola wygląda

ehhh...podobaja mi się takie wózki

@ga ja widziałam ten wózek na zywo dla mnie rewelacja gdybym nie miała swojego to bym go kupiła

własnie mój tata go gdzieś dojrzał i do mnie dzwonił:))koła ma super!!!!!
własnie tylko zastanawia mnie, jak ta gondolka w środku?czy jest jakoś solidnie wyścielona, żeby za bardzo nie wiało maluszkowi:)))
jest wyłazona gabka i materiałem jest ladnie wykonany

super!!muszę go na żywo zobaczyć:))
@ga on jest cudny ja sie w nim zakochałam i cena nie jest wygorowana

no mój tata też był zachwycony, bardzo mu się podobał:)))a nie wiesz czy jest cieżki??bo niegdzie nie ma wagi
nie wiem moge kolezanki zapytac jak chcesz

zapytaj:)dzięki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry