Widok

REKLAMY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam :)

Ponawiam swój apel odnośnie reklam!!!!!
-----------------------------------------------------

Nowe reklamy będą bezwzględnie kasowane tak jak obraźliwe i wulgarne posty.Stare posty już zostaną.

Pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Reklamy mogą być Małe firmy nie stać na płatne reklamy A małe nie znaczy że złe !!!
KoskaR napisał(a):

> Reklamy mogą być Małe firmy nie stać na płatne reklamy A małe
> nie znaczy że złe !!!

Nie winikam czy małe firmy czy duże,dobre czy złe.Reklam nie powinno byc na forum,a jak już to chociaż dyskretniej to umieszczajcie :)Na serio będą kasowane!!!

Uważam że każde forum nie powinno miec ograniczeń w końcu to głos ludu A że nasze społeczeństwo jest poprostu chamskie to inna sprawa ale to są wasze wypowiedzi o was
Czy to co napisałeś ma jakiś związek z tym postem??

KoskaR napisał(a):

> Uważam że każde forum nie powinno miec ograniczeń w końcu to
> głos ludu A że nasze społeczeństwo jest poprostu chamskie to
> inna sprawa ale to są wasze wypowiedzi o was

....a co to ma do rzeczy?
W takim razie może dla porozumienia stron stworzymy wątek przeznaczony tylko i wyłącznie na reklamę!!!!!???Tak będą mogli ogłaszać się wszyscy,ale tylko i wyłącznie w tym miejscu.
Więc jak....???

KoskaR napisał(a):

> Reklamy mogą być Małe firmy nie stać na płatne reklamy A małe
> nie znaczy że złe !!!
asdfghjkl;' napisał(a):

> KoskaR napisał(a):
>
> > Reklamy mogą być Małe firmy nie stać na płatne reklamy A małe
> > nie znaczy że złe !!!

Nikt nie twierdzi,że małe firmy są złe.

Witam
W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum chciałbym zabrać głos.
Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje się co 2-3 dni.
Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do wcześniejszych postów.
Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.

Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.

Pozdrawiam

WIDEOFILMOWANIE

UWAGA ZMIANA ADRESU INTERNETOWEGO
WWW.FILMART.PL
www.filmart.end.pl napisał(a):

> Witam
> W związku z tym, że równiez zamieszczam reklamy na tym forum
> chciałbym zabrać głos.
> Uważam, że umieszczanie reklam nie powinno być całkowicie
> zabronione, jednak nie może być tak że jedna osoba reklamuje
> się co 2-3 dni.
> Jeśli ktoś pierwszy raz przegląda forum to na pewno zajrzy do
> wcześniejszych postów.
> Można ustalić że reklama jednej firmy nie może być częściej
> umieszczana niż raz na 2 -3 tygodnie.
>
> Uważam też że prawo do reklam na forum powinny mieć glównie
> firmy które mają wykupioną reklamę w Weselniku.
>
> Pozdrawiam
>
>

Póki co nie można umieszczać na forum reklam.Dałam propozycję stworzenia takiego wątku specjalnie do tego przeznaczonego.Kto będzie chciał to tam zajrzy,a wtedy możecie tam umieszczać reklamy co 5 minut.

Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .

Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP uzytkownika.
Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP bardzo by pomogła w tym)

Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...
Nie widze nic zlego w tym, ze ktos poleca kogos...sama dzieki temu skorzystalam z kilku rzeczy i nie zaluje i dlatego polecam dalej ;-)))
Te forum żyje takimi wątkami, 90% postów odnosi się do firm.
Powtarzam jeszcze raz....

POLECENIA- TAK
REKLAMA - NIE!!!!!!!!

Kinia napisał(a):

> Nie widze nic zlego w tym, ze ktos poleca kogos...sama dzieki
> temu skorzystalam z kilku rzeczy i nie zaluje i dlatego polecam
> dalej ;-)))

Polecanie nie ma nic do rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O tego typu reklamę mi nie chodzi!!!!

KASOWANE BĘDĄ REKLAMY FIRM I OSÓB OGŁASZAJĄCYCH SWOJE USŁUGI,a nie polecenia i pozytywne bądz negatywne opinie.

Pozdrawiam

lanetti napisał(a):

> Ja się ogłaszałem na forum z rękawiczkami ślubnymi .
>
>
> Uważam że zamiast wymyślac zakazy i regulaminy bardziej bym
> chciał aby przy kazdej wypowiedzi były ukazywane IP
> uzytkownika.
> Te forum jest jedne z najlepszych właśnie dzięki takimi
> wypowiedziami tylko kwestia jest tego aby wypowiedzi były
> prawdziwe a nie pisane przez jedną osobę ( identyfikacja IP
> bardzo by pomogła w tym)
>
>
>
> Ale jak reklamy nie ma być to co zrobisz z anty reklamą w sumie
> to też jest jakaś forma reklamy dla innych firm?
> Ja osobiście już zrezygnowałem z reklamy na forum ale widze że
> moje klientki mnie polecają to też będzie kasowane...

Nie miałam na myśli reklamy "dyskretnej".Jest na forum ktoś kto po prostu żeby nie napisać "chamsko" (bez urazy) ogłasza swoje usługi.Nie można zatytułować wątku np: "piękne rękawiczki",albo coś w tym rodzaju????

Nie chcę wytykać kto i jak się reklamuje,ale jeżeli juz kotś chce to robić na forum to niech robi to dyskretniej!!!!

Pozdrawiam

REKLAMA

Jesteś chora Laska , dlaczego czepiasz się reklam innych wypowiedzi - jeżeli jest to prywatny serwer to pobieraj opłaty za ich zamieszczanie ,i problem sam się rozwiąże,. A ja Polecam Soffi Larso. i co ty na to.?????????

REKLAMA

Nic na to!!!

Polecać sobie możesz co chcesz,ale ewidentne REKLAMY będę kasowała.To nie mój wymóg,ja tylko się do tego stosuję.

Jak nie pasuje Ci "delikatna" forma reklamy to zamieść ogłoszenie na www.trojmiasto.pl.
Na weselniku mozesz się ogłoszać ale nie pod chamską reklamą!!!Już to raz napisałam i nie będę po raz koleny pisała o tym.

Portal nie jest prywatny,to tak swoją drogą jakbys nie wiedziała :)

nefretete stuknij sie w łeb...moze zmadrzejesz
nefretete23 napisał(a):

> Chyba sobie jaja robisz?Jak chcesz sex shop reklamować to na
> forum towarzyskiem!!
> Przed godziną 19 ten wątek zniknie z Weselnika.OSTRZEGAŁAM
> A tak swoja drogą to weselnik to nie jest koncert życzeń....

Babę powaliło no nie ? Jestem z toba Soffi Larso.
Nie rusza mnie to :)))) Hahahahahaha :))))

Nefretete jesli ty masz byc "adminem" to moze zafunduj sobie slownik ortograficzny, bo to wstyd, zeby osoba ktora robi tyle bledow zarzadzala forum. Obnizasz tylko loty tego forum... I jakos nie jestes wiarygodna robiac takie bledy... Wstyd i hanba ... A jesli chodzi o te reklamy to jestes smieszna, wiele z tych reklam nie robi nic zlego, a najbardziej czepiasz sie ich wlasnie, poprzegladaj lepiej czesc beznadziejnych watkow ...
Olala napisał(a):

> ... A jesli chodzi o te reklamy to jestes smieszna, wiele z
> tych reklam nie robi nic zlego, a najbardziej czepiasz sie ich
> wlasnie, poprzegladaj lepiej czesc beznadziejnych watkow ...

Dla mnie to forum to mogłoby być usiane reklamami.Mnie naprawdę gila to czy ktoś reklamuje się czy nie.To są wytyczne które dostałam i będę się stosowała!!
Nie ma być reklam na weselniku to nie bedzie,proste.

Co mają błędy ortograficzne do wiarygodności?Nie jestem jedyną osobą która je popełnia.Piszę szybko,więc moze dlatego.....

Wiesz taka osoba powinna przedstawiac soba jakis poziom i nie jest wytlumaczeniem, ze piszesz szybko, bo bledy jakie robisz nie robia juz dzieci w podstawowce. Moze przyznaj sie, ze po prostu po znajomosci bedziesz rzadzic forum, bo inaczej kompletnie tego nie rozumiem. Zabawna po prostu jestes, nikt cie tu nie lubi, wiec jak zaczniesz jeszcze szefowac, to to forum bedzie puste i zostaniesz na nim ty wraz z cytrusowa i mandaryna ...
Się okaże :)
Szefować nie zamierzam....a może Ty chciałabyś mnie zastapić co???Zapewne lepiej znasz zasady ortografi i interpunkcji,więc może nauczysz forumowiczów i mnie poprawnej polszczyzny??

Nie rozumiem czemu się czepiasz Mandarynki i Cytrusowej?Jak nie podobają Ci się ich wypowiedzi to nie czytaj tego!!!

A tak swoją drogą to napisz w gdzie zrobiłam taki rażący błąd otrograficzny o którym piszesz.Sama ciekawa jestem :)

Nie chcialabym cie zastapic, bo to forum niewiele wnosi przez wasza trojke. I nie badz leniem - sama popracuj nad swoja ortografia, a nie wykorzystuj innych. Mam inne zajecie niz wypisywanie twoich bledow, za duzo by tego bylo i za duzo czasu by mi to zajelo. Sama wez sobie slownik w rece i zobacz. Jako moderator, czy ktokolwiek powinnas wiedziec, ze nie uzywa sie polskich znakow, bo jak jakas panna mloda za granica bedzie chciala poczytac forum to przez ciebie bedzie widziec "krzaki".
Niestety nie da sie nie czytac wypowiedzi waszej trojki, bo nie ma prawie zadnych watkow, w ktorych nie wciskacie swoich pieciu groszy. Nie wiem jak to obejsc nie czytac, w ogole forum? Nie widzicie, ze forumowiczow jest coraz mniej, no i ciekawe dlaczego?
Czepiasz sie reklam i piszesz, ze mozna polecac. A napisz co ty mozesz polecac skoro jeszcze jestes przed weselem, oszukujesz tylko innych mowisz, ze kogos polecasz mimo, ze jeszcze nie zdazylas skorzystac z jego uslug. To jest wlasnie brak wiarygodnosci!!
Skąd wiesz,że nie zdążyłam skorzystac z ich usług???Czy aby korzystać z czegoś trzeba mieć już wesele???

Jak masz ochotę to nie używaj polskich znaków.nie tylko ja ich używam,więc poczepiaj się też innych.

Czepiam się reklam bo przekazanao mi,że nie powinno ich byc na forum!!!Tego też nie rozumiesz??
A jak aż tak przeszkadzają Ci nasze posty to omijaj te niki i nie czytaj ich,proste.

Poczytaj sobie wątki "mądrego kogoś" może on poprawi Ci humor.

Wiesz to, ze ktos zrobi ci fajny makijaz na studniowke to nie znaczy, ze zrobi ci tez fajny na slub. Polecasz ludziom cos czego nie mialas na swoim slubie..
To ty powinnas dawac przyklad, nie inni, dlatego ciebie sie czepiam ortografii, jak sie nie nadajesz do takiej funkcji to zrezygnuj. Proste.
Juz ci pisalam, ze nie da sie nie czytac waszych postow, bo zajmuja one 80% calosci, wiec wybacz, ale to trudne. I kazdy inny jest madrzejszy od waszej trojki. Rozmowa z toba i tak nie ma sensu, bo z toba nie da sie rozmawiac, ty i tak swoje !!! Zegnam... I tak jestes zalosna ... Szkoda, ze tego nie widza admini i inni moderatorzy, chyba ze jak pisalam znajomosci robia swoje ...
Olala ty jestes jakas zacofana dziewczyno ..Nie wywyższaj sie tak madrosciami bo to Twoje posty zostana wykasowane nie nasze..To po pierwsze..Po drugie uważam ,ze dobrze ,ze znalazł sie taki moderator jak Nefretete..w końcu dziewczyna robi pożądek na tym forum i daje przykład swoim postępowaniem ...A dla takich osób jak Wy nie ma i nie bedzie tu miejsca...Nefretete ma racje piszac ,ze forum nie jest miejscem do reklam..I wasze odpawiedzi przeczące prawde mówiac nas nie interesują..A moderator zrobi to co do niego nalerzy..czyli wykasuje wasze reklamy i inne śmieszne wątki z waszymi "pseudo" madrosciami...obrazajacymi innych..My nikogo tu nie obrażamy a forum jest do tego ze kazdy ma prawo wypowiedziec swoje zdanie...ale nie na temat Osoby która pisze posta i jej zdania ..ale na temat swojego zdania...Czy tak ciezko jest wam To wytłumaczyć...??? Niech kazdy pilnuje siebie a forum nie bedzie śmietniskiem...!!! A jesli chodzi o nasza moderator Nefretete to uwazam ,że lepszej Osoby byc nie mogło nie napewno nie bedzie....
Mandarynko ty takze kup sobie slownik ortograficzny (pożądek, nalerzy, śmietniskiem, napewno... Po ile wy macie lat, ze takie bledy robicie, to az zal czytac, to wy zacofane jestescie, powinnyscie wrocic do podstawowki nadrobic braki.
A wy co tak sie bronicie, sypiacie ze soba czy jak? Ja nie rozmawialam z toba, wiec niekulturalnie sie wcinac w czyjas rozmowe, wiesz o tym?
A moje posty jak najbardziej mozecie wykasowac, mam to naprawde gdzies, na tym forum i tak z lupa mozna szukac czegos wartosciowego. I mnie nie strasz, bo nie masz czym i jestes dla mnie nikim. Forum przejely jakies siusiary, ktore uwazaja sie za Bog wie co i zabraniaja tego co same robia. Wasze polecanie to nie polecanie, a nic tylko reklama. Moze przeczytajcie sobie regulke tego slowa, bo niebardzo je rozumiecie. Moze trojmiasto.pl kupi wam jakies slowniki, zebyscie sie troche douczyly, bo to wasze posty sa pozal sie Boze nie nasze!!!
Zajmij sie soba, a nie rola adwokata, bo nie wychodzi ci to. I nie podlizuj sie, bo to bardzo rzuca sie w oczy...
Po pierwsze to co napisałam jest tylko i wyłacznie odemnie. Po drugie nie mam zamiaru Ci sie tłumaczyc..Bo to Ty niestety jestes dla mnie nikim..Nie powinno cie interesować czy ktos robi błedy czy nie ..To akurat nie jest najważniejsze..A taktu to ty nie masz za grosz !!! Wiec nie wypaowiadaj sie wiecej..Bo ci słoma z butów za bardzo wystaje DOUCZONA!!!! Pani Madralińsko...Bchechecheche
A pozaty nie mam potrzeby podlizywać sie Nefretete...i tym bardzie robic jako adwokat...Ona doskonale poradzi sobie z takim marginesem jak Ty...i wiele innych
Skoro nefretete sobie poradzi sama to po co sie wcinasz tutaj i robisz za jej adwokata? Jestes pelna sprzecznosci i zajrzyj jednak czasem do slownika. Widac jestes tak prosta, ze nie przeszkadza ci ze robisz bledy na etapie podstawowki. Troche samokrytyki!!! Jesli sie nie podlizujesz nefretete to co tutaj robisz w takim razie? Na ciebie tez szkoda mi czasu i nie bede z toba dyskutowac, bo nie jestes tego warta.
Olala,są pewne zasady na forum.Ja mam wytyczne i bedę się stosowała.To nie moje wymysły tylko kogoś innego.Czepiasz się mnie zupełnie besensownie.Czytałaś poprzednie posty???A może nowa tu jesteś?Gdybyś poczytała sobie starsze wątki i wypowiedzie ludzi to ciekawe co byś powiedziała.Nie chodzi mi już o ich treść w sensie co kto i jak uważa,ale o wyzwiska i wulgaryzmy.Fajnie jest czytać coś takiego gdy ktoś ns akimś wiesza psy tylko dlatego,że ma inne zdanie?Wiesz,ja z natury agresorem nie jestem i długo trzymam język za zębami,ale jak ktoś mnie wkurzy to wtedy piszę co myślę.

Nie wiem czy zauważyłaś,ale do tej pory nikt z nas Cię jeszcze na forum nie obraził.Póki co to Ty obrażasz...chociażby mnie.I to za co????Za to,że robię błędy ortograficzne,bo niby moderatorowi nie przystaję???Daj spokój.To jest forum,a nie lekcja polskiego.

Tak dla sprostowania to reklama a polecenie to zupełnie inne rzeczy.Jak nie wiesz to Ty weź słownik i sprawdz te pojecia.

olala: Jaką "naszą trójkę"??? Tu chyba widzę panuje jakieś zakłamanie...
My mamy razem we trzy tyle wspólnego, że odpowiadamy na obelgi kierowanie pod naszym adresem i słownie się wspieramy.
Ktoś "madry" anjechał na każdą z nas i od tej pory jesteśmy trzy. Ale to mogłabyś być również ty, czy kazda inna dziewczyna.
Ja wogóle nie rozumiem czemu nażedżano akurat na mnie. Bo napisałam kiedyś, że szukam świetnej makijażystki, która robi make-up lepszymi kosmetykami, bo jestem alergikiem? Bo noszę okulary? nie pamiętasz co było komentarzem do tych słów? Jeśli nie pamietasz, to się cofnij i zobaczysz.

Na to forum chciałam wnosić swoją wiedzę zwiazaną z przygotowaniami o ślubu - a prócz tego muszę komentować wyzwiska i odpierać jakieś chore ataki pod moim adresem.

REKLAMY,a POLECENIA

Tak dla wyjaśnienia.....

to jest reklama:

Profesjonalny montażysta - były pracownik telewizji nakręci i zmontuje niezapomniane chwile z Waszego wesela.

Nowoczesny, niepowtarzalny styl ,3CCD, cyfrowa kamera Canon XM1

Fotograf - naturalna sesja zdjęciowa w plenerze oraz zdjęcia z ceremoni ślubnej i wesela.

Cyfrowy aparat OLYMPUS C-8080 8 mln pikseli

pro.ap@wp.pl

501-531-560

RAZEM TANIEJ!!!

a to polecenie:

ja moge polecić p. Basię z LOTNI na zaspie - salon fryzjerski wenus , kiedyś bylo tam solarium
ceny ok 45-55 zl, robilam u niej paznokcie na swoj slub bylam baaaaardzo zadowolona
pozdrawiam

Widzicie różnicę?????Bo ja TAK.

To co piszesz jest zenujace...:-))))))))))))))))))))
nefretete23 napisał(a):

> Witam :)
>
> Ponawiam swój apel odnośnie reklam!!!!!
> -----------------------------------------------------
>
> Nowe reklamy będą bezwzględnie kasowane tak jak obraźliwe i
> wulgarne posty.Stare posty już zostaną.
>
> Pozdrawiam
>
>
Żenada...
wiec w takim razie czym niby ma sie roznic polecanie od reklamy.BZDURA TOTALNA! przeciez ludzie szukaja tutaj nie ttylko porad ale takze firm. a forma polecania to takze reklama!
Spójrz na post w tym wątku REKLAMA,a POLECENIE.a się dowiesz jak to różnica.Ja na ten temat nic już nie dodam.Dla mnie różnica jest oczywista.

A polecenie jakiejś knajpy to nie jest rodzaj reklamy?- jasne że jest. Tylko inaczej się to nazywa. POLECAM RESTAURACJE "GOSIA" w Kielnie, jest super, żarcie dobre, bardzo tanio, klima w lato a w zimie podgrzewane podłogi, standard UE. Świetna knajpa-polecam. hm, to nie była reklama :)tylko tak poleciłam. Ciekawe jak to ktoś skomentuje. Druga sprawa to jeśli jest opcja wyślij i reklamy przechodzą to chyba nie jest zabronione? bo już by sie ktoś tym zajął. Czyli z tego wynika że można coś reklamować. To jest FORUM czyli wszysto o wszystkich i o wszystkim, to daje nam prawo wyrażania sie, polecania czy reklamowania w takiej czy innej formie. Napisałam na temat? chyba tak.... :)
Oczywiście,że to forum jest o wszystkim,ale jakieś zasady muszą tu panować.
Jest różnica pomiędzy reklamą a poleceniem!Jak ktoś jej nie widzi to już jego sprawa.
Myślałam,że jest niewielka różnica,ale jednak jest i to duża.Po rozmowie z adminem na ten temat jednak wyszło,że reklama to reklama,a polecenia jakiegoś zespołu,firmy,fotografa,manikiużystki to ZUPEŁNIE co innego.

Zauważyłam że pojawił sie temat odnosnie OBELG. Nieżyczycie sobie rzucania na was obelg ale same ich używacie, kwestia-która pierwsza. Czyli do was nie wolno ale wy możecie? Nefretete i Mandarynka - wielkie ofiary. Nazwanie kogoś marginesem to, hm, pewnie nic takiego. Skoro Ciebie ktoś wyzywa to ty w odpowiedzi oczywiście też nie jestes gorsza, to po co apelować!? Mimo że ktoś Cię krytykuje to daj przykład i zachowaj spokój do końca to wtedy można zwrócić uwage. Poprawiacze świata. To była moja uwaga, czyli jak rozumiem w odpowiedzi otrzymam pewnie wrzutki, takie tendencyjne jak zawsze sie pojawiaja. Ale co tam, WY MOZECIE. Mandarynka napisze - BEZ KOMENTARZA. To jest jej odpowiedź która sie często pojawia. Można ja przewidzieć. Tylko proszę, to nie były żadne obelgi z mojej strony, nie ma tu ani jednego zdania które kogoś z was by sponiewierało, to tylko moja wypowiedz jak wiadomo do której MAM PRAWO. po prostu taki sobie komentarzyk. Wiem że możecie mi zarzucić że pisze o was jak wcale was nie znam. To tylko wyciągnięte wątki z przeczytanych waszych zdań, na podstawie których oceniam po swojemu.
Jak ktoś nie widzi różnicy w reklamie a poleceniu albo nie chce widzieć to myślę że na nic zda się Twój apel. Bo przecież znajdzie się mnostwo osób które NIE WIDZĄ RÓŻNICY i będą reklamować ile się da w różny sposób.
Życzę powodzenia :)

NIGDY NIKOGO nie obraziłam,nie wyzwałam jeżeli ta osoba nie zrobiła tego pod moim adresem!!!!! :/

Jeżeli ktos obrzuca mnie epitetami,to wybacz,ale nie będę spokojnie czytała takich rzeczy.Ciekawe czy Ty byś odpuściła i świeciła przykładem i nie odezwała się ani słowem gdyby ktoś wyzywał Cię od najgorszych????

A "BEZ KOMENTARZA" to chyba najlepsze wyjście,aby nie wdawać się w dyskusje z kimś z kim nawet nie warto rozmawiać skoro obrzuca drugiego błotem zupełnie go nie znając.

Chyba się nie zrozumieliśmy. Nie obrzucisz nikogo epitetami jeśli ktoś Ciebie nie obrzuci, czyli typowe. To normalne że nikogo się bez powodów nie obraża. Czy teraz Cie obraziłam? jest różnica miedzy wyrażaniem opinii o kimś kogo się nie zna a o wypowiedzi tego kogoś. Przecież ja Cię nie znam jak większość forumowiczów to znaczy że nie mogę nic napisać ? ? nie na temat Twojej osoby ale na temat Twoich wypowiedzi, to spora różnica. A dużo osób tego nie widzi. Z założenia ludzie wychodzą że się ich dotyka a co innego mieli na myśli.
:)
Ja teraz nie rozumiem, bylo powiedziane, ze stare reklamy zostaja, a moja znikla i juz nie chodzi o reklame, ale o opinie o moich wypiekach. Czemu inne reklamy nie zostaly wykasowane, a moja tak mimo, ze pozwolone jest polecanie. Czuje sie pokrzywdzona tym faktem, bo nie jestescie slowni. W moim watku byly polecenia, a jednak zostal on wykasowany, w dodatku ja nie reklamuje sie tak nachalnie jak inni, wciaz z nowymi watkami. Moge liczyc na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy? Bernadka
Nie napisałam,że mnie obrażasz!!!
Ale niektórzy już pisali różne rzeczy nie tylko o mnie,ale i o innych i bynajmniej nie chodziło o różnice poglądów!!!!
To,że ktos się może ze mną nie zgadzać to jeszcze nie koniec świata,ale poczytaj starsze watki,a zobaczysz że to nie były tylko wypowiedzi dotyczące moich lub innych forumowiczów postów.

Ja jej nie skasowałam!!!
Może ktoś inny to zrobił.Jak dla mnie Twój wątek jest jak najbardziej OK.Bo nie jest chamską reklamą twoich usług.

Przepraszamy

Przepraszam?!

Czym różniło się moje "polecenie wideofilmowania - nowe kadry z filmów" od "polecam wideofilmowanie" które nie zostało wykasowane?????
porostu wszyscy w swoich reklamach musza na poczatku napisac POLECAM:)
Forum służy do rozmów, udzielania opinii, wypytania sie o kogoś lub o coś a co za tym idzie forma reklamy siłą rzeczy. Jeśli ktoś się mnie zapyta o videofilmowanie to co mam mu napisać? Napiszę że polecam Pana powyżej bo robi to świetnie, więc zareklamowałam go, czyż nie?

Nie wspomnę o antyreklamie której jest tu aż nadto. Tego też ponoć nie wolno. Ale co tam , my Polacy potrafimy krytykować. Autorka tego tematu odradzając niektore knajpy lub zespoły używając ich nazwy robiła nic innego jak antyreklamę, czasem ze słyszenia pisząc, że nie była osobiście ale słyszała coś tam... od kogoś znajomego. Jak ktoś się z tym nie zgadza to niech podniesie rękę :)

Jeśli ja prowadzę jakąś działalność i ktoś mnie poleci, pochwali to uważam że dał mi reklamę i przyciągnie klientów. A gdy będzie przeciwnie, czyli odradzi mnie na forum to jest to antyreklama, która ma na celu odciągnięcie klientów.
Ja Polecam Suknie Ślubne z Firmy - " XYZ " - bo to moja firma są bardzo ładne i możecie je oglądać tylko na:

http://www.trojmiasto.pl/zdj_wym.phtml?url_zdjecie=/ogloszenia/zdjecia/127500/z127562.jpg

Ciekawa propozycja . Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Pan G.
Karola napisał(a):

> Forum służy do rozmów, udzielania opinii, wypytania sie o kogoś
> lub o coś a co za tym idzie forma reklamy siłą rzeczy. Jeśli
> ktoś się mnie zapyta o videofilmowanie to co mam mu napisać?
> Napiszę że polecam Pana powyżej bo robi to świetnie, więc
> zareklamowałam go, czyż nie?

Poleciłaś go!!Uważasz,że jest dobry więc piszesz o tym.A to że Pan X znajduje się w Gdańsku koło dworca to tylko wskazanie miesjca gdzie można go znaleść.

> Nie wspomnę o antyreklamie której jest tu aż nadto. Tego też
> ponoć nie wolno. Ale co tam , my Polacy potrafimy krytykować.
> Autorka tego tematu odradzając niektore knajpy lub zespoły
> używając ich nazwy robiła nic innego jak antyreklamę, czasem ze
> słyszenia pisząc, że nie była osobiście ale słyszała coś tam...
> od kogoś znajomego. Jak ktoś się z tym nie zgadza to niech
> podniesie rękę :)

Wiesz...ja ufam swoim znajomym i jeżeli chodzi o mnie to mamy podobne gusta,więc jak stwierdzą że np.knajpa jest OK to idę tam i się sama przekonuję i w 99% mają rację.Ale to kwestia gustu.Na forum pewni nikt osobiście się nie zna,więc jak tu liczyć na kogokolwiek?są różni ludzie i różne gusta.Najlepiej iść i samemu się przekonać,zresztą już o tym kiedys pisałam.

> Jeśli ja prowadzę jakąś działalność i ktoś mnie poleci,
> pochwali to uważam że dał mi reklamę i przyciągnie klientów. A
> gdy będzie przeciwnie, czyli odradzi mnie na forum to jest to
> antyreklama, która ma na celu odciągnięcie klientów.

Jeżeli miałabys działalność gospodarczą i na forum zamieściłabyś swoją reklamę (chamsko)to zostałby usunięta.

Jak chcecie to robic to róbcie to dyskretniej!!

I tu masz rację :))
W końcu ktoś zrozumiał :)))) Hurrrrraaaa...........

Chcecie się reklamować to róbcie to ale w dyskretniejszy sposób!

Jak chcecie sie reklamować to róbcie to,ale dyskretniej OK.
Nie róbcie problemu z reklamy czy polecenia,bo już pisać mi się o tym nie chce.Jak ktos różnicy nie widzi to jego sprawa.Ja tylko informuję....REKLAMY BEDĄ USUWANE!!!

TO TYLE W TYM TEMACIE

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Nef

to ma byc moderator?

nefretete23 to zaprzeczenie moderatora!!!

Dziewcze drogie, swoim mentorskim, nie znaszacym sprzeciwu tonem samam rozpalasz konflikty!
Internet to medium ludzi dialogu, a nie dyktatorow i kaznodziei. Moderator, ktory nie cieszy sie szacunkiem forumowiczow sam doprowadzi do zwiedniecia tematu. Ludzie oleja taka amatorszczyzne i pojda gdzie indziej.

W dodatku kompletnie nie rozumiesz idei forum. Jestem zdziwiony, ze Admin trojmiasto.pl tez ma z tym klopoty...

Poinformuje Cie w skrocie:
internet/forum/chat to pelna wolnosc poza obrazaniem sie i wulgaryzmami. Forumowicze sami beda regulowac kwestie zawartosci..

Na pewno nie ma potrzeby ustalac sztucznych regul, ktore beda budzily tyle samo podejrzen, co "bezstronne" przetargi w panstwowych instytucjach.

Jak sobie wyobrazasz roznicowanie polecen od reklam?
Teraz wszystkie firmy beda produkowac posciki zachwyconych klientow. Zamiast szczerze i prosto z mostu bedziemy mieli festiwal obludy. I wszystko to osiagnelas w tak krotkim czasie. Gratulacje!

Moze zastanow sie nad praca w Orlenie albo MON? Tam bedziesz miala gigantyczne pole do popisu..
Zdziwiony tyle co se popiszesz i tak nic nie zmienisz..Nefretete jest dobrym moderatoram ..
Rzeczywiscie, sadzac po poziomie Twoich wypowiedzi - pisanie pojdzie na marne, bo nikt tego nie zrozumie.

..ale przynajmniej "se" popisalem.
Popieram zdziwionego. Zauważ że niektórzy lubia jak się wokół nich wszystko kręci, egocentryczki itp. Nie zrozumia idei reklamy-polecenia. Ale za to będzie sie kręcić temat w nieskonczoność. Brak doświadczenia i tentencyjność wypowiedzi to tłumaczy.
Zdziwiony, Karola w zupelnosci Was popieram. Tak trzymac :). Pozdrawam.
To nie mój wymysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja się tylko stosuję :)))

Pozdrawiam :))

zdziwiony napisał(a):

> *********************
> Poinformuje Cie w skrocie:
> internet/forum/chat to pelna wolnosc poza obrazaniem sie i
> wulgaryzmami. Forumowicze sami beda regulowac kwestie
> zawartosci..
> *********************

A regulujcie sobie sami kwestie zawartosci,czy ja wam bronię??Dostałam polecenie od kogoś kto jest nademną i stosuję to.Póki co nie mają zastrzeżeń,a to że ktoś może mnie nie lubić to już jego sprawa.

A tak swoją drogą to co niektórzy są strasznie mądrzy w swoich potyczkach słownych.Bazują na tym,że to jest tylko internet i myślą,że mogą obrzucać innych mięchem.Nie licząc się z tym,że po drugiej stronie monitora ktoś jednak to czyta!!!Człowiek to czyta,a drugi obrzuca go epitetemi.Fajnie byłoby coś takiego czytać??
Ja już się uodporniłam.Mam gdzieś komentarze na swój temat.Przecież to tylko internet,prawda????
Nie zamierzam odstępować od zasad jakie mi narzucono.Jak się komuś to nie podoba to jego sprawa.

Autor: REKLAMA 31-08-2004 14:15 wyślij odpowiedź

Ja uważam , że administrator tego forum nie powinien udzielać sie w wypowiedziach słowno-pisemnymi i prowadzić dyskusję co mu wolno a czego nie - jeśli bez reklam ma być to forum to powinien być napisany komunikat o treści takiej

" ADMINISTRATOR " Z dniem 01.09.2004.r Reklamy firm będa usuwane .

I na tym rola admina powinna się skończyć , a nie prowadzić dyskusje z ludźmi typu mandarynka i cytrusowa lub innego pokroju .
Admin nie powinien się tłumaczyć i nie powinien też polecać firmy czy inne instytucje formatu restauracji czy makijażu i sukienek lub wiązanek ślubnych.

A z mojej strony pragnę pozdrowić wszystkich naszych klientów którzy dokonali w naszym sklepie zakupów dziękuję. REKLAMA.
Zgadzam sie w zupełnosci z Nefretete...Pozatym ja takze przestałam sie przejmowac " śmiesznymi epitetami "do mojej Osoby..Nie rusza mnie to ..A jak sie komus nie podoba to niech nie czyta!!! proste prawda???
to moze ja tez sie wypowiem
chociaz szczerze mowiac boje sie zwracac na siebie uwage ze mnie wywalicie stad

ja sie tutaj reklamuje wklejam zdjecia swoich prac ( weslene ksiegi gosci recznie robione)

poszukuje tutaj ludzi zainaterswoanych kupnem moich ksiag a przede wszystkim poszukuje ludzi odwaznych ktorzy chca miec cos wyjatkowego - i albo sami poddadza mi jakis pomysl albo zgorza sie kupic jakis moj gotowy pomysl. wiec ci ludzie kupuja kota w worku w zasadzie :-))) bo do momentu otworzenia paczki nie wiedza co dostana. ci ludzie nie maja innej sznsy zobaczenia moich prac - tylko forum i zdjecia. i mysle ze pare osob jest zadowolonych z mojej obecnosci tutaj bo moga zobaczyc cos calkiem nowego i innego

jestem jednoosobowa dzialanoscia mieszczaca sie u mnie w duzym pokoju nie stac mnei na prawdziwa reklame, i bardzo sie ciesze ze moge tutaj byc, bo dzieki temu forum udalo mi sie zrobic pare fajnych rzeczy!

i chcialam podziekowac ze mnie nikt stad nie wywyalil :-))
do góry