Widok

RĘKODZIEŁO - kolejna akcja - KUPNO/SPRZEDAŻ 05.12.2010

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kilka słów o akcji dla tych z Was, które nie uczestniczyły w niedzielnym spotkaniu:) po "jesiennych porządkach w szafie" - planujemy akcję w roli głównej z rękodziełem. wiem, że sporo z Was robi prześliczne cudeńka - zapraszamy do uczestictwa w akcji w klubie osiedlowym "Apteka" w Gdyni. Akcja będzie 5 grudnia w niedzielę od godz. 11. Wstęp ponownie bezpłatny, ale ograniczona liczba miejsc dla osób sprzedających.

Chętnych do sprzedaży swoich wyrobów proszę o zgłoszenia!

Więcej szczegółów niebawem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
magus, wysłałam maila :)
wszystko jest na http://www.pudelkozpomyslem.pl
magus , podaj prosze maila bo ja nie mam konta na forum i na priv nie mogę napisać
To super, że w grudniu powtórka. Ja jestem chętna jak już zapowiadałam w zeszłym roku :))) Izaqueen (tylko coś zalogować się nie mogę.
Napisałam na priv
Moja propozycja jet nadal aktualna kontakt do mnie to http://www.pudelkozpomyslem.pl

Dziewczyny jesli jestescie zainteresowane podjeciem współpracy z moim sklpem na Świeta dotyczy produktów wykonywanych przez Was o tematyce światecznej to prosze o kontakt
Jak się kliknie wątek link co podałaś to wyskakuje "wątek zablokowany" :(

Możesz założyć nowy? Albo podać tutaj info o kiermaszu :)
będzie, będzie - w grudniu:) a póki co - w listopadzie 1001 drobiazgów:)
zapraszamy:)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=280761&c=1&k=160
podnosze z nadzieja ze w tym roku tez bedzie, swieta tuz, tuz
To ja sie pisze koniecznie na kolejna akcje. Tym razem musi sie udac.
Jasne :)
a szkoda
MamoMarty jak Twoja koleżanka będzie miała już gotowe albumy to pamiętajcie o mnie :-)
Mama Hana cokolwiek to będzie ja się piszę :)

Agag, to numer GG do Madzi 11160628
Napisz do niej. Wyśle Ci wzory serwetek tylko do niej napisz. Szkatułki z pewnością Ci zrobi a ja dowiozę :)
Z przykrością informuję, że nie będzie w "Aptece" kolejnej akcji pt. RĘKODZIEŁO przed Świętami:-(
ale niebawem informacja nt. kolejnego wydarzenia po Nowym Roku:) pomysł już mam:):):)
jeszcze nie podjęto decyzji co do powtórzenia akcji, ale czuwam i na pewno dam znać:)
My również dziękujemy za możliwość przybycia, było super sympatycznie, czekam na info o przedświątecznym kiermaszu :) Mimo iż nie zarobiliśmy za to kupiliśmy. Pozwolę sobie wkleić fotkę córy z jej nową funfelą ;)
image

Kasia, super pomysł ! - wspólne bursztynowe polowanie :D
Mi internet wczoraj nie działał, dlatego piszę dopiero teraz.
Cieszę się, że napisałyście tyle miłych słów:) wiem, że sporo z Was dużo wyrobów sprzedało, niektóre mniej, ale najważniejsze, że myślicie o kolejnym wydarzeniu;-)
decyzja będzie dzisiaj wieczroem czy i jeśli tak to kiedy robimy - pomysł jest, żeby to powtórzyć za 2 tygodnie (ostatnia niedziela przed świętami). dam znać:-)

Agag - z tymi serwetnikami nic straconego:) te "panie spod okna" to moja mama i siostra:):):)
Hej dziewczyny, jak fajnie, ze wszystko wypalilo. Ja niestety nie moglam byc ale o tym informowalam juz wczesniej mama hana wiec ktos pewnie wskoczyl na moje miejsce.
Szkoda wielka bo tez porobilam kartki i albumy na sprzedaz i leza. No ale takie zycie.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry