Widok
RĘKODZIEŁO - kolejna akcja - KUPNO/SPRZEDAŻ 05.12.2010
kilka słów o akcji dla tych z Was, które nie uczestniczyły w niedzielnym spotkaniu:) po "jesiennych porządkach w szafie" - planujemy akcję w roli głównej z rękodziełem. wiem, że sporo z Was robi prześliczne cudeńka - zapraszamy do uczestictwa w akcji w klubie osiedlowym "Apteka" w Gdyni. Akcja będzie 5 grudnia w niedzielę od godz. 11. Wstęp ponownie bezpłatny, ale ograniczona liczba miejsc dla osób sprzedających.
Chętnych do sprzedaży swoich wyrobów proszę o zgłoszenia!
Więcej szczegółów niebawem:)
Chętnych do sprzedaży swoich wyrobów proszę o zgłoszenia!
Więcej szczegółów niebawem:)
ja przyjadę z moimi choinkami :)
http://picasaweb.google.pl/102752345968767330452/Choinki?authkey=Gv1sRgCJ_qzO7KsZHNjgE#
http://picasaweb.google.pl/102752345968767330452/Choinki?authkey=Gv1sRgCJ_qzO7KsZHNjgE#
ale mnie zaskakujecie:-) Lista sprzedających to już 6 osób (2 nie z forum):) a to jeszcze tyle czasu:)
Agag_agag - śliczne:) mówiłam już koleżankom o tych choinkach:)
dostałam trochę wiadomości prywatnych i nie wszystkim wam odpisze osobno - bo pytania się powtarzają.
Będą stoliki, żeby wyeskponować swoje wyroby, ale jeśli ktoś ma jakiś dodatkowy stojak lub coś w tym stylu - można przywieźć.
szczegółów więcej jeszcze Wam nie podam - dopiero co akcję wymyśliłyśmy w poniedziałek - nie ustaliłyśmy wszystkiego.
ale jedno jest pewne - termin, mijesce i temat spotkania:):):)
Agag_agag - śliczne:) mówiłam już koleżankom o tych choinkach:)
dostałam trochę wiadomości prywatnych i nie wszystkim wam odpisze osobno - bo pytania się powtarzają.
Będą stoliki, żeby wyeskponować swoje wyroby, ale jeśli ktoś ma jakiś dodatkowy stojak lub coś w tym stylu - można przywieźć.
szczegółów więcej jeszcze Wam nie podam - dopiero co akcję wymyśliłyśmy w poniedziałek - nie ustaliłyśmy wszystkiego.
ale jedno jest pewne - termin, mijesce i temat spotkania:):):)
Hej, to i ja się pisze, dane już podesłałam :)
http://picasaweb.google.com/117652190165429018753/AnioY#
http://picasaweb.google.com/117652190165429018753/AnioY#
to spróbuję coś wrzucić, to moje wczorajsze dzieła :)
"włochate kolczyki"

Uploaded with ImageShack.us
"włochate kolczyki"

Haniu wpisz mnie na listę. Przyjedziemy z decoupage'm :)
Do obejrzenia tu :
http://wskorupie.blogspot.com/
Do obejrzenia tu :
http://wskorupie.blogspot.com/
A ja pochwalę się moimi bombkami :)
http://ozdoby-swiateczne.blogspot.com/2010/10/bozonarodzeniowe-bombki-cz1.html
http://ozdoby-swiateczne.blogspot.com/2010/10/bozonarodzeniowe-bombki-cz1.html
Mnie nie będzie :( ale przedstawię Wam swoje dzieła :)

Jest decyzja co do ilośći osób!
Jeśli ponownie osoby sprzedające "ścisną się";-) jak na niedzielnej akcji z ciuchami - wszystkie zapisane osoby będą mogły przyjechać!
A na liście mam:
Karolinka29
Magus
agag_agag
husky03
kasia2308
bauganiarka
wiewi85
izaqueen
agata2209
aga
perła
mamamarty.
Plus kilka osób z poza forum - zapisanych wcześniej!
Proszę wszystkie osoby o potwierdzenie chęci udziału w Festiwalu i te, które nie dosłały imienia i nazwiska - o dopełnienie tego.
Lista sprzedających DEFINITYWNIE ZAMKNIĘTA!!! Nie damy rady już nikogo więcej zmieścić:-(
Proszę tylko o odpowiedź czy damy radę się ścisnąć?:) wtedy wszystkie z Was zapisuję:)
Jeśli ponownie osoby sprzedające "ścisną się";-) jak na niedzielnej akcji z ciuchami - wszystkie zapisane osoby będą mogły przyjechać!
A na liście mam:
Karolinka29
Magus
agag_agag
husky03
kasia2308
bauganiarka
wiewi85
izaqueen
agata2209
aga
perła
mamamarty.
Plus kilka osób z poza forum - zapisanych wcześniej!
Proszę wszystkie osoby o potwierdzenie chęci udziału w Festiwalu i te, które nie dosłały imienia i nazwiska - o dopełnienie tego.
Lista sprzedających DEFINITYWNIE ZAMKNIĘTA!!! Nie damy rady już nikogo więcej zmieścić:-(
Proszę tylko o odpowiedź czy damy radę się ścisnąć?:) wtedy wszystkie z Was zapisuję:)
Jest decyzja odnośnie liczby osób. Jeśli ponownie się "ściśniemy" i jedna drugiej odstąpi trochę miejsca - wszystkie zapisane osoby mogą przyjechać:) tylko czy się na takie założenie godzicie?:) prosze o odpowiedź!!!
A na liście są:
4osoby z poza forum
Karolinka29
Magus
agag_agag
husky03
kasia2308
bauganiarka
wiewi85
izaqueen
agata2209
aga
perła
mamamarty.
Lista ostateczna!!! Nie da rady juz naprawdę nikogo "wcisnąć":(
Osoby z listy proszę o ostateczne potwierdzenie chęci udziału (mój mail: haniak@poczta.fm) i dosłanie swojego imienia i nazwiska (te osoby, które jeszcze tego nie zrobiły). Jeśli ktoś nie może przyjść - też prosze o informację - są jeszcze kolejne chętne osoby!
A na liście są:
4osoby z poza forum
Karolinka29
Magus
agag_agag
husky03
kasia2308
bauganiarka
wiewi85
izaqueen
agata2209
aga
perła
mamamarty.
Lista ostateczna!!! Nie da rady juz naprawdę nikogo "wcisnąć":(
Osoby z listy proszę o ostateczne potwierdzenie chęci udziału (mój mail: haniak@poczta.fm) i dosłanie swojego imienia i nazwiska (te osoby, które jeszcze tego nie zrobiły). Jeśli ktoś nie może przyjść - też prosze o informację - są jeszcze kolejne chętne osoby!
dziewczyny :) Poprosiłam portal trójmiasto i oto proszę :)
http://www.trojmiasto.pl/info_imp.php?id_imp=182768
http://www.trojmiasto.pl/info_imp.php?id_imp=182768
Dziewczyny, proszę następujące z Was o potwierdzenie chęci uczestnictwa w Rękodziele:
Magus
kasia2308
wiewi85
aga - imię i nazwisko + mail
perła - imię i nazwisko + mail
jeśli nie potwierdzicie - na Wasze miejsce wpiszemy osoby z listy rezerwowej. Proszę o wiadomości.
Proszę jeszcze o informacje co będziecie sprzedawać (jak będę miała info od wszystkich z Was - wrzucę tu całą listę):
Karolinka29
Bauganiarka
Izaqueen
Magus
kasia2308
wiewi85
aga - imię i nazwisko + mail
perła - imię i nazwisko + mail
jeśli nie potwierdzicie - na Wasze miejsce wpiszemy osoby z listy rezerwowej. Proszę o wiadomości.
Proszę jeszcze o informacje co będziecie sprzedawać (jak będę miała info od wszystkich z Was - wrzucę tu całą listę):
Karolinka29
Bauganiarka
Izaqueen
Dziewczyny - do Sprzedających z Was kilka słów:)
dziękuję tym z Was, które potwierdziły obecność. jeszcze czekam na ostatnie z Was - do końca listopada- jeśli nie będzie potwierdzenia - w Wasze miejsce "wskoczą" te z listy rezerwowej!!!
organizacyjnie - osoby sprzedające są proszone o wcześniejsze pojawienie się w "Aptece" - żeby rosłożyć swoje cudeńka:), a od 11.00 czekamy na kupujących:):):)
możecie przywieźć swoje stojaki, tablice czy coś jeśli macie do wyeksponowania sowich wyrobów. te z Was, które już brały udział w poprzednich akcjach - wiedzą jak wygląda sala i co jest do dyspozycji:)
pozdrowienia:)
ps. mam nadzieję, że praca "wre" u Was i będziecie do domu wracały z pustymi torbami, a pełnymi portfelami:);):)
dziękuję tym z Was, które potwierdziły obecność. jeszcze czekam na ostatnie z Was - do końca listopada- jeśli nie będzie potwierdzenia - w Wasze miejsce "wskoczą" te z listy rezerwowej!!!
organizacyjnie - osoby sprzedające są proszone o wcześniejsze pojawienie się w "Aptece" - żeby rosłożyć swoje cudeńka:), a od 11.00 czekamy na kupujących:):):)
możecie przywieźć swoje stojaki, tablice czy coś jeśli macie do wyeksponowania sowich wyrobów. te z Was, które już brały udział w poprzednich akcjach - wiedzą jak wygląda sala i co jest do dyspozycji:)
pozdrowienia:)
ps. mam nadzieję, że praca "wre" u Was i będziecie do domu wracały z pustymi torbami, a pełnymi portfelami:);):)
Jeśli znalazłoby się małe miejsce z chęcią dołączyłabym do grona sprzedających. Zdobię techniką decoupage (świeczniki, bransoletki itp.).
Oto przykład (jeszcze nie polakierowany):

Oto przykład (jeszcze nie polakierowany):

Także sprzedaje na http://www.wzor.vot.pl/ . Do tej pory już poszło sporo rzeczy z moich ofert. Wystawiłam wiele prac i się sprzedają. Fajnie że jest to bezpłatne.
Niestety mnie nie będzie. Zamieszczam swoje praca,może ktoś się skusi:)
Miłego oglądania życzę:)
http://picasaweb.google.com/111574725249121071800?authkey=Gv1sRgCJyCtfi5-dmwjAE
Miłego oglądania życzę:)
http://picasaweb.google.com/111574725249121071800?authkey=Gv1sRgCJyCtfi5-dmwjAE
Dziewczyny!!!
W związku z kilkoma rezygnacjami (dzięki, że je zgłosiłyście - przyjdą inne sprzedające) wcześniej zapisanych dziewczyn - jako sprzedające w niedzielę zapraszam również te z Was, dla których wcześniej nie było miejsca:
Neissi,
Flora,
Kamalo,
Tartusia.
Proszę o podanie Waszych imion i nazwisk oraz "towarów" na priv:)
DO ZOBACZENIA:):):):)
W związku z kilkoma rezygnacjami (dzięki, że je zgłosiłyście - przyjdą inne sprzedające) wcześniej zapisanych dziewczyn - jako sprzedające w niedzielę zapraszam również te z Was, dla których wcześniej nie było miejsca:
Neissi,
Flora,
Kamalo,
Tartusia.
Proszę o podanie Waszych imion i nazwisk oraz "towarów" na priv:)
DO ZOBACZENIA:):):):)
Podaję co będzie można zakupić na niedzielnym Festiwalu Rękodzieła:
Stroiki, ozdoby świąteczne
Biżuteria
kartki, ozdoby
pudełka
choinki
bursztyn+srebro
biżuteria, dekoracje drewniane
ozdoby świąteczne
Biżuteria wire wrapping
kartki
ozdoby świąteczne
torty z pieluszek
decoupage.
To oczywiście skrót wszystkiego, co mi przysłałyście:)
ZAPRASZAMY:)
Stroiki, ozdoby świąteczne
Biżuteria
kartki, ozdoby
pudełka
choinki
bursztyn+srebro
biżuteria, dekoracje drewniane
ozdoby świąteczne
Biżuteria wire wrapping
kartki
ozdoby świąteczne
torty z pieluszek
decoupage.
To oczywiście skrót wszystkiego, co mi przysłałyście:)
ZAPRASZAMY:)
Aga - a pisałaś, że jesteś zainteresowana sprzedażą?
Jakaś niezalogowana "Aga" była zainteresowana, ale nie dostałam żadnej wiadomości potwierdzającej chęć uczestnictwa!!! Trzymałam dla tej osoby miejsce, ale jak kilkukrotnie pisałam - potwierdzenia miały być do końca listopada... w związku z brakiem odzewu ze strony kilku osób - uznałam że nie są zainteresowane i w ich miejsca "weszły" osoby, które zgłosiły się później, ale dopytywały o miejsce i potwierdziły swoją obecność!!!
pozdrawiam!
Jakaś niezalogowana "Aga" była zainteresowana, ale nie dostałam żadnej wiadomości potwierdzającej chęć uczestnictwa!!! Trzymałam dla tej osoby miejsce, ale jak kilkukrotnie pisałam - potwierdzenia miały być do końca listopada... w związku z brakiem odzewu ze strony kilku osób - uznałam że nie są zainteresowane i w ich miejsca "weszły" osoby, które zgłosiły się później, ale dopytywały o miejsce i potwierdziły swoją obecność!!!
pozdrawiam!
Dziewczyny mam wielka prosbe. W sobote wybieralam sie do Pauliny123, ale dzis okazalo sie,ze nie wyrwiemy sie do Gdanska. Tomul dostal zaproszenie na 3 urodziny sasiadki, no i same rozumiecie...
Czy moglabym ktorejs z Was w niedziele przekazac paczke dla Pauliny? Ona mieszka na starym miescie w okolicy kosciola Mariackiego.
Czy moglabym ktorejs z Was w niedziele przekazac paczke dla Pauliny? Ona mieszka na starym miescie w okolicy kosciola Mariackiego.
już się w wątku Czerwcówkom wyżaliłam, pozwolę sobie zacytować:
"a ja jednak nie zapraszam na Rękodzieło :(
tzn zapraszam, ale nie w swoim imieniu... Mężowi się nie chce nas zawieźć, jutro też jesteśmy zaproszeni do teściowej na imieniny, a poza tym Martysia dziś była trudniejsza do zniesienia i jak tak ma być jutro, to by była porażka... cholera, czemu to się w Gdańsku nie odbywa....... a miało być tak pięknie w starej walizce wszystko przedstawione, ech... jeszcze nie wszystko skończone, ale teraz to już sobie podaruję :/ tzn od poniedziałku pewnie się zabiorę ponownie :]
no ale co, wrzucę foty moich dzieł na bloga - niech się na coś przyda ;) i tu jakiś wątek założę, może coś sprzedam i se porządną czapkę kupie :P
"
szkoda n o nie?
ale rozumiem Męża,
a trzymamy się razem :)
"a ja jednak nie zapraszam na Rękodzieło :(
tzn zapraszam, ale nie w swoim imieniu... Mężowi się nie chce nas zawieźć, jutro też jesteśmy zaproszeni do teściowej na imieniny, a poza tym Martysia dziś była trudniejsza do zniesienia i jak tak ma być jutro, to by była porażka... cholera, czemu to się w Gdańsku nie odbywa....... a miało być tak pięknie w starej walizce wszystko przedstawione, ech... jeszcze nie wszystko skończone, ale teraz to już sobie podaruję :/ tzn od poniedziałku pewnie się zabiorę ponownie :]
no ale co, wrzucę foty moich dzieł na bloga - niech się na coś przyda ;) i tu jakiś wątek założę, może coś sprzedam i se porządną czapkę kupie :P
"
szkoda n o nie?
ale rozumiem Męża,
a trzymamy się razem :)
jak będziesz jechała z Gdyni Głównej (a dojedziesz KAŻDYM trolejbusem)- wysiądź przy IV LO (pierwszy przystanek za Estakadą). Musisz zejść po schodach i zaraz za szkołą (będzie z prawej strony) skręcić w prawo. Mijasz Pocztę i za kilkanaście metrów z lewej strony będzie "ciąg" budynków. Najpierw Pralnia chemiczna, potem NASZA "APTEKA".
w razie czego zapytaj kogoś o KLUB OSIEDLOWY APTEKA. albo zadzwoń do mnie (tel. masz na priv:))
DO ZOBACZENIA:)
w razie czego zapytaj kogoś o KLUB OSIEDLOWY APTEKA. albo zadzwoń do mnie (tel. masz na priv:))
DO ZOBACZENIA:)
Ja bylam tylko "przelotem", bo Tomul spal w aucie, ale zabralam swoje cudne choineczki od Agnieszki i teraz dumam, ktora bedzie dla kogo ;D No i wybralam decupage'owe (nie wiem czy tak sie pisze) kolczyki do kolekcji mojej siostry ;)
Oczywiscie tez jestem ZA kolejna akcja! Mama Hana na pewno ma juz jakies plany...
Husky milo bylo Cie znowu spotkac-latem na pewno umowimy sie na plazy, to mi pokazesz jak sie szuka bursztynki :D
Agnieszko bardzo dziekuje za zabranie paczuszek do Gdanska i pamietaj o mnie za rok (mam na mysli kolejne choineczki).
Pozdrowionka!
Oczywiscie tez jestem ZA kolejna akcja! Mama Hana na pewno ma juz jakies plany...
Husky milo bylo Cie znowu spotkac-latem na pewno umowimy sie na plazy, to mi pokazesz jak sie szuka bursztynki :D
Agnieszko bardzo dziekuje za zabranie paczuszek do Gdanska i pamietaj o mnie za rok (mam na mysli kolejne choineczki).
Pozdrowionka!
Oj no to już wiem kto mi sprzątnął ten zegar, który sobie wypatrzyłam :P
Mi również było bardzo miło!
Super, że są osoby z taką inicjatywą!
Wszystkim twórczyniom gratuluję kreatywności i podziwiam chęci "dłubanej" roboty jak i samą robotę :)
Ach jak żałuję, że nie wzięłam sobie jednak serwetników od tych pań spod okna...
Mamo Marty ja w sumie się nie umówiłam z Wami (nie jestem pewna kim jest dziewczyna która była z Tobą), ale przemyślałam sobie sprawę i chętnie wzięłabym jeszcze 2 skrzyneczki takie jak ta pierwsza (większa) z tym że bardzo bym chciała, żeby jedna z nich miała przegródki, conajmniej 6... A udało by się Wam cyknąć fotki wzorów serwetek? Udałoby sie jeszcze przed świętami? Poszukam Wam jakichś serwetek, może się przydadzą :)
Weronika czy to od Ciebie mam te śliczne świeczniki? MOjej mamie bardzo się podobały! A po Twoim wyjściu obudziła się jakaś Pani i chciała te ode mnie :) Nie dałam :)
Wszystkie rzeczy cudne!
Och wiecie co... Szkoda, że nei mamy lokum na taką akcję w Gdańsku... Bo i klientela byłaby może szersza... Mogłam coś wcześńiej pokombinować, ale teraz już na to za późno :/
Mi również było bardzo miło!
Super, że są osoby z taką inicjatywą!
Wszystkim twórczyniom gratuluję kreatywności i podziwiam chęci "dłubanej" roboty jak i samą robotę :)
Ach jak żałuję, że nie wzięłam sobie jednak serwetników od tych pań spod okna...
Mamo Marty ja w sumie się nie umówiłam z Wami (nie jestem pewna kim jest dziewczyna która była z Tobą), ale przemyślałam sobie sprawę i chętnie wzięłabym jeszcze 2 skrzyneczki takie jak ta pierwsza (większa) z tym że bardzo bym chciała, żeby jedna z nich miała przegródki, conajmniej 6... A udało by się Wam cyknąć fotki wzorów serwetek? Udałoby sie jeszcze przed świętami? Poszukam Wam jakichś serwetek, może się przydadzą :)
Weronika czy to od Ciebie mam te śliczne świeczniki? MOjej mamie bardzo się podobały! A po Twoim wyjściu obudziła się jakaś Pani i chciała te ode mnie :) Nie dałam :)
Wszystkie rzeczy cudne!
Och wiecie co... Szkoda, że nei mamy lokum na taką akcję w Gdańsku... Bo i klientela byłaby może szersza... Mogłam coś wcześńiej pokombinować, ale teraz już na to za późno :/
Świetna akcja i świetne cudeńka. Szkoda tylko, że tak mało klientów spoza Sprzedających. Było mi niezmiernie miło poznać Was i powymieniać się naszymi cudeńkami.
Wszystkim życzę powodzenia w sprzedaży i do zobaczenia (być może już za 2 tygodnie :D) Haniu piszę się na listę sprzedających :)
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Wszystkim życzę powodzenia w sprzedaży i do zobaczenia (być może już za 2 tygodnie :D) Haniu piszę się na listę sprzedających :)
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Mi internet wczoraj nie działał, dlatego piszę dopiero teraz.
Cieszę się, że napisałyście tyle miłych słów:) wiem, że sporo z Was dużo wyrobów sprzedało, niektóre mniej, ale najważniejsze, że myślicie o kolejnym wydarzeniu;-)
decyzja będzie dzisiaj wieczroem czy i jeśli tak to kiedy robimy - pomysł jest, żeby to powtórzyć za 2 tygodnie (ostatnia niedziela przed świętami). dam znać:-)
Agag - z tymi serwetnikami nic straconego:) te "panie spod okna" to moja mama i siostra:):):)
Cieszę się, że napisałyście tyle miłych słów:) wiem, że sporo z Was dużo wyrobów sprzedało, niektóre mniej, ale najważniejsze, że myślicie o kolejnym wydarzeniu;-)
decyzja będzie dzisiaj wieczroem czy i jeśli tak to kiedy robimy - pomysł jest, żeby to powtórzyć za 2 tygodnie (ostatnia niedziela przed świętami). dam znać:-)
Agag - z tymi serwetnikami nic straconego:) te "panie spod okna" to moja mama i siostra:):):)
będzie, będzie - w grudniu:) a póki co - w listopadzie 1001 drobiazgów:)
zapraszamy:)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=280761&c=1&k=160
zapraszamy:)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=280761&c=1&k=160
Moja propozycja jet nadal aktualna kontakt do mnie to http://www.pudelkozpomyslem.pl
wszystko jest na http://www.pudelkozpomyslem.pl