Widok

RĘKODZIEŁO - kolejna akcja - KUPNO/SPRZEDAŻ 05.12.2010

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kilka słów o akcji dla tych z Was, które nie uczestniczyły w niedzielnym spotkaniu:) po "jesiennych porządkach w szafie" - planujemy akcję w roli głównej z rękodziełem. wiem, że sporo z Was robi prześliczne cudeńka - zapraszamy do uczestictwa w akcji w klubie osiedlowym "Apteka" w Gdyni. Akcja będzie 5 grudnia w niedzielę od godz. 11. Wstęp ponownie bezpłatny, ale ograniczona liczba miejsc dla osób sprzedających.

Chętnych do sprzedaży swoich wyrobów proszę o zgłoszenia!

Więcej szczegółów niebawem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wstępnie jestem zainteresowana :)
No to przegapiłam niedzielną akcję :(
ja si episze ale jako kupujacy
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
Hej ja wstępnie się piszę jako sprzedajaca :)

Karolinka 29, Magus - proszę o podanie imienia i nazwiska na priv - wpisze Was na listę sprzedających:-) miejsca już macie!

Kupujących nie zapisujemy, ale cieszę się, że już są:)
ja się oczywiście piszę, tym razem jako kupująca z chęcią zobaczę te wasze cuda na żywo i mam nadzieje, że znajdę prezenty na Boże Narodzenie; także do pracy Dziewczyny:)
ja przyjadę z moimi choinkami :)
http://picasaweb.google.pl/102752345968767330452/Choinki?authkey=Gv1sRgCJ_qzO7KsZHNjgE#
ale mnie zaskakujecie:-) Lista sprzedających to już 6 osób (2 nie z forum):) a to jeszcze tyle czasu:)

Agag_agag - śliczne:) mówiłam już koleżankom o tych choinkach:)

dostałam trochę wiadomości prywatnych i nie wszystkim wam odpisze osobno - bo pytania się powtarzają.

Będą stoliki, żeby wyeskponować swoje wyroby, ale jeśli ktoś ma jakiś dodatkowy stojak lub coś w tym stylu - można przywieźć.

szczegółów więcej jeszcze Wam nie podam - dopiero co akcję wymyśliłyśmy w poniedziałek - nie ustaliłyśmy wszystkiego.
ale jedno jest pewne - termin, mijesce i temat spotkania:):):)
To ja wstępnie piszę się jako sprzedająca. Mam tylko pytanka, jak trafić do "Apteki" bo Gdyni nie znam kompletnie, czy można tam dojechać np.skm-ką?
jasne, że można skm-ką:) możesz dojechać do Gdyni-Leszczeynek i piechotką to jakieś 10 minut. jak będziemy miały gotowy plakat - będzie mapka dojazdu:)

a póki co - poproszę o Twoje imię (pewnie Kasia?) i nazwisko w prywatnej wiadomości.

co ładnego robisz?
Mama Hana jak zamkniesz liste sprzedajacych to umiesc tutaj liste produktow, ktore beda dostepne. Ja przyjade po choineczki i skrzyneczki, bo juz sie z dziewczynami umowilam,ale jak bede wiedziala co jeszcze bedzie to ujme to w liscie prezentow swiatecznych i cos jeszcze zaplanuje.
to ja też się wstępnie piszę :)
tylko jeszcze nie wiem, z czym przyjadę
już już klikam moje dane ;)
Hej, to i ja się pisze, dane już podesłałam :)

http://picasaweb.google.com/117652190165429018753/AnioY#
husky, w jakiej cenie są Twoje aniołki? :)
Hej, cena Aniołka zależna jest od jego masy ale średnio to około 120zł + pudełeczko aksamitne lub drewniane.
dziewczyny przed terminem spotkania prosz przypomnijcie o tej acji tak by teraz nikomu nie umknęło
a gdzie jest to spotkanko? ja chetnie pojawje sie w roli kupujacej :)
Spotkanie będzie w Gdyni, przy ul. Opata Hackiego w klubie osiedlowym "Apteka".

Uprzejmie informuję, że pozostały 2 miejsca dla osób sprzedających!!! jeśli ktoś jeszcze chęteny - radzę się spieszyć:)
Witam
czy mogę się zapisać jako sprzedająca??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry