Widok
No tak,jak miło jest :-)))
I Stworek chce glaskac, chyba domyslam sie kogo :-)))
Ale kobieta go zabrała od komputera, moze wróci jeszcze , ale raczej nie chce tego.Tak spokojnie jest.
A ja sobie idę poczytac, jak zwykle.Nowalijka jezdzi na wrotkach młoda dama, a ja zajme sie czytaniem, bo do Agentki mam teraz za daleko :-((Szkoda.
Dobranocke wam puszcze.Choc póżno jest.Dobranoc.
Ale kobieta go zabrała od komputera, moze wróci jeszcze , ale raczej nie chce tego.Tak spokojnie jest.
A ja sobie idę poczytac, jak zwykle.Nowalijka jezdzi na wrotkach młoda dama, a ja zajme sie czytaniem, bo do Agentki mam teraz za daleko :-((Szkoda.
Dobranocke wam puszcze.Choc póżno jest.Dobranoc.
Tak sobie
patrze i mysle, choc nie chce mi sie myslec hihihi
Ze pojde sobie na wrotki, jak zwykle :-))))
Ale jak ladnie i spokojnie pisali ostatni ci wpisujacy sie tutaj :-)))
Tak spokojnie mimo tych malych uszczypliwosci hihihi
podoba mi sie takie cos , ja nie potrafie tak bardzo pisac, ale myslec i odczuwac potrafie, dlatego tak sobie czasem mysle i mysle.No i znowu sie rozpisalam, a moze nie znowu ale rozpisalam, wiec ide sobie powrotkowac :-))))
Papusie cieple wasze jesienne i ucalowania takie same cieple bez de szczowe .A ja kocham letnie kropelki z nieba i rose kocham w blasku zoltego slonca i o polnocy nad oceanem kocham!Ojejku...jak kocham...ide juz powrotkowac :-)))
caluje mocno tych, co calowanie moje przyjmuja :-*)))
Ze pojde sobie na wrotki, jak zwykle :-))))
Ale jak ladnie i spokojnie pisali ostatni ci wpisujacy sie tutaj :-)))
Tak spokojnie mimo tych malych uszczypliwosci hihihi
podoba mi sie takie cos , ja nie potrafie tak bardzo pisac, ale myslec i odczuwac potrafie, dlatego tak sobie czasem mysle i mysle.No i znowu sie rozpisalam, a moze nie znowu ale rozpisalam, wiec ide sobie powrotkowac :-))))
Papusie cieple wasze jesienne i ucalowania takie same cieple bez de szczowe .A ja kocham letnie kropelki z nieba i rose kocham w blasku zoltego slonca i o polnocy nad oceanem kocham!Ojejku...jak kocham...ide juz powrotkowac :-)))
caluje mocno tych, co calowanie moje przyjmuja :-*)))
Sędzio...Twoim "młoteczkiem" jestem po trosze i ja...są i inni nie uwiklani w te hydeparkowe przepychanki...To Ci,co mimo
ywni, choc nie moga zapomniec o tych, przy ktorych ich SERCA bija szybciej...przy ktorych ich DUSZA czuje sie bezpieczna....Tak....jest w tym miejscu pare takich osob...a moze ...parenascie....