Widok

ROMEO

wiec dlaczego nie mozna wyczytac tego z wypowiedzi Hydeparkowiczow????????
Czyzbym byla az tak slepa?? Moja wrazliwosc jest w normie, wiec moze oczy juz nie te, no tak starzeje sie...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

xxx

...jeszcze jakieś uwagi?

bbboże...

tten ćććcień na śśścianie....
to na pewno Kiwdul....

Stworku,a MY wiemy

co mowilas(i kiedy) i komu mowilas , i jak sie dokladnie zachowywalas podczas spotkania ze znajomymi i ile czasu poswiecilas Kiwiemu(biedny ten nasz Kiwi, Zwierz Go zabije?!), i jak bardzo paranoicznie sie zachowywalas, i jak cie uspakajano.
Wiec nie klam, mary nocne i dzienne sa wokol ciebie, ktore sama sobie stworzylas.Biedna z ciebie dziewczyna, czas sie leczyc.Albo tez trzezwo spojrzec na otoczenie, kto twoj wrog prawdziwy, a kto przyjaciel, a kto tez jedynie obserwator nawet zyczliwy...
Podziekuj komus, kto pisze pamietniki(takie sobie blogi) na necie i swoim wlasnym komputerze.MY wiemy, MY potrafimy dojsc.MY jestesmy.
I MY piszemy : DOBRANOC.

A teraz

mysl tylko.Mysl intensywnie.Albo zasnij.
My piszemy raz jeszcze : " DOBRANOC "

Inni

Bójcie się Boga!!!!!!!!
Jest wszędzie. Zagląda wam przez ramię.
Księgi akaszy na tych waszych mizernych zabytkowych komputerkach i tak nie przeczytacie.

Wy, Oni, Inni, Iksińscy,Ygrekowscy

Dopóki macie coś do ukrycia doputy mam zajecie w konfesjonale.
Na brak pracy nie narzekam.
Przenikam wasze najciemniejsze matactwa
Piękne słońce u mnie na horyzoncie wschodzi.

Inni

Strrraszne tak wszystko wiedzieć skoro droga jest tak prosta jak od linka numer 1 do miejsca docelowego....
Hm.... czy wiecie czy to wszystko, co mówiłam? A może powiedziałam o wiele więcej? Czy wiecie także co było moimi słowami, a co swobodną interpretacją tamtej osoby? A może nie było żadnej swobodnej interpretacji?

inni

jesteście ?
ciekawe, a nie mary, zwidy i ułudy ? ;)))

Zresztą

czy ja się wypieram?
Moja paranoja na temat Kiwdula jest w pełnym rozkwicie i wydziela słodki aromat.
Oczywiście.
>:)

gerard grad

A dla mnie zbliża sie czas urlopu, odpoczynku. Nareszcie. Koniec z porannymi kłopotami żołądkowymi na samą myśl pracy, koniec z mgłą na umyśłe nie pozwalającą się skupić, koniec z tym, na 3 tygodnie. Potem będzie lepiej, mam nadzieję

Szpiegu przepływowy

Ja już cie zdemaskuje.
Oj pagadi! Zajec!

O ja DUPCE

Znowu to samo...

Pagiat

Nie dupcuj

Kasety magnetofonowe

Oddam w dobre ręce za free (prawie ;) ok 250 kaset magnetofonowych. Metal/ Rock stare, dobre czasy >:)

czy już wszyscy się wyspali ??

pozdrowienia dla zainteresowanych ;)))))

Niekoniecznie wyspani... :(

Wszyscy na pewno się nie wyspali.... Na przykład ja... Krzysio dał nam (mi i Wizji) się nieco we znaki tej nocy... :((( Chyba pójdę trochę pospać, bo uspokoił się...

Romeo Ech ....

a może by tak jeszcze córeczkę Krzysię - było by STEREO ;) można by wtedy podłączyć do dekodera DTS lub Dolby Digital i miałbyś darmowe KINO DOMOWE ;))
pozdro.

Córeczkę ? czemu nie ;)

Krzyś do 8 miesiąca miał być córeczką... Ale w 8 okazało się jednak, że jest Krzyś... :))) A córeczka? Czemu nie... ale nie tak od razu. Może za jakiś czas... Zobaczymy :)

Romeo

tiaaa... słyszałem że każdy niemowlaczek w łonie jest dziewczynką właśnie do któregoś tam miesiąca - a później wyrasta jej ... no wiesz .... ;))
I pomyśleć że każdy z nas mógłby nosić spódniczę ;)))
O mało brakowało .... ufff....

Romeo

a jak nazywalaby sie coreczka?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry