Widok
vichy to lipa. krem tubka kosztuje 100 i starczal mi na jakies 2 tyg bo smarowalam sie czesto do tego oliwka balsamem a efekt jest taki ze jestem od pach po kolana w rozstepach. nie mam zamiaru wydawac znowu tyle kasy na kremy i jutro jade na konsultacje w sprawie likiwdacji rozstepow.
co do kolagenu to byc mze on cos zaradzi bo jakby nie bylo rozstepy sa z winy kolagenu. zaluje ze w temacie rozstepowi tak pozno sie zaglebilam bo gdybym mogla cofnac czas to pewno tez bym smarowala sie kolagenem:)
co do kolagenu to byc mze on cos zaradzi bo jakby nie bylo rozstepy sa z winy kolagenu. zaluje ze w temacie rozstepowi tak pozno sie zaglebilam bo gdybym mogla cofnac czas to pewno tez bym smarowala sie kolagenem:)
iwona ... skłonnośc do rostępów to sprawa indywidualna, jedna kobieta nie smaruje niczym i po ciąży jak nastolatka a inna, jak ty, dba o to a i tak nie uniknie rozstępów ... wiec to raczejnie vichyy jest zły tylko niewystarczający na twoje skłonności ... a ten vichy o którym ja pisałam to ten na rozjaśnianie rozstępó a nie ten na zapobieganie ich powstawania
ja mam 27 lat, nigdy nie dorobiłam się ani jednego rozstępu, a widze czasem nastolatki (i wcale nie grube) poszatkowane na udach czy biodrach ... to kwetia indywidualna, mam nadzieję, że ten brak skłonności do rozstępów przetrzyma również moja ciążę :D
ja mam 27 lat, nigdy nie dorobiłam się ani jednego rozstępu, a widze czasem nastolatki (i wcale nie grube) poszatkowane na udach czy biodrach ... to kwetia indywidualna, mam nadzieję, że ten brak skłonności do rozstępów przetrzyma również moja ciążę :D
papilio1@op.pl
Ja też mam rozstępy, tak same z siebie wylazły. Są na udach z tyłu. Nie widzę ich więc mnie nie wkurzają. Są też białe, więc nie jest aż tak źle. Myślę że gdybym była w ciąży, to bym olewała to całe smarowanie (leniwa jestem), bo to w końcu "do głowy" można dostać, jak się ciągle myśli o nadprogramowych kilogramach, celulitisie, rozstępach i innych takich. Kiedyś próbowałam zwalczyć właśnie celulitis i żadne drogie kremy nie pomogły. Tak samo może być z rozstępami. Ja wybrałabym laser. Metoda trochę droższa ale znacznie pewniejsza i nie tak męcząca. A jeśli chodzi o celulit to pomogła mi seria masaży, jednak po czterech miesiącach zaczą wracać znów.

[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]

[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
no i bylam w tym gabinecie. hmmm wrzenie takie sobie. lekarka nieprzyjemna nawet nie zaproponowala bym uciadla wiec rozmawialysmy na stojaco... ale nie chodzi o to bysmy sie lubily tylko aby byla skuteczna:)
wiec powiedziala mi ze regeneracja trwa okolo 6 miesiecy i na nastepne lato bede mogla ubrac sie w kostium:) laser tak zamaskuje rozstepy ze nie bedzie ich widac i nawet po opaleniu nie ujawnia sie,jedynie nastepna ciaza moze wszystko przywrocic. no i najpierw zabieg zacznie sie od obkurczania brzucha i poprawienia jedrnosci skory a na koncu modelowanie laserem. niestety dzis nic nie zalatwilam bo jestem jeszcze za "swierza". mam sie masowac pod prysznicem szczypac skore brzuszka itp. o cenie nie rozmawiamysmy dzisiaj ale przy poprzedniej wizycie wspominala ze to bedzie koszt okolo 400 pln za seans za brzuch. nastepna wizyta za miesiac -jesli do tego czasu przestane karmic-lub po zakonczeniu karmienia..
no to mam miesiac aby znalezc inny salon gdzie za taka kasiorke chociaz pozwola mi usiasc:)
wiec powiedziala mi ze regeneracja trwa okolo 6 miesiecy i na nastepne lato bede mogla ubrac sie w kostium:) laser tak zamaskuje rozstepy ze nie bedzie ich widac i nawet po opaleniu nie ujawnia sie,jedynie nastepna ciaza moze wszystko przywrocic. no i najpierw zabieg zacznie sie od obkurczania brzucha i poprawienia jedrnosci skory a na koncu modelowanie laserem. niestety dzis nic nie zalatwilam bo jestem jeszcze za "swierza". mam sie masowac pod prysznicem szczypac skore brzuszka itp. o cenie nie rozmawiamysmy dzisiaj ale przy poprzedniej wizycie wspominala ze to bedzie koszt okolo 400 pln za seans za brzuch. nastepna wizyta za miesiac -jesli do tego czasu przestane karmic-lub po zakonczeniu karmienia..
no to mam miesiac aby znalezc inny salon gdzie za taka kasiorke chociaz pozwola mi usiasc:)